skús to trochu priblížiť, celkom ma to zaujalo.jin napísal:ďalej je to cielené vyžívanie sa v psychickej bolesti a prvotné príznaky maniodepresie.
Prezradte to o čom nehovoríte
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nuž...To vyžívanie sa v psych. bolesti je laicky menované aj ako citový masochizmus. A ten je jedným z prvotných príznakov maniodepresie...A ten citový masochizmus je vážne svinstvo. Prejavuje sa ako náhle návaly zlej nálady a človek takto postihnutý nemá potrebu sa z toho dostať, práve naopak, tieto pocity ešte prehlbovať. Prehlbuje ich až dovtedy, pokiaľ podvedomie nepovie mozgu: "Už dosť!" /teda aspoň u mňa to tak je/ a akoby nevypne centrum emócií. Potom nasleduje obdobie tzv. citového burnoutu, ktoré sa prejavuje dosť rozlične. Niektorí ľudia sú očividne bez nálady, no niektorí, tento burnout dokážu celkom obratne maskovať hranými prejavmi pocitov, no vo vnútri sú prázdny. Však aj táto prázdnota sa za chvíľu naplní /čas je závislý od frekvencie a sily emočných podnetov/ a vyústi do výbuchu emócií - buď spontánneho, alebo podporeného /najčastejšie alkoholom/. Tiež sa môže prejaviť náladovosť...Moja temná stránka...pinco napísal:skús to trochu priblížiť, celkom ma to zaujalo.
-
nejakymarko
Addict
-
DeFeAt
Medium Professional
h
Ja dosť často posudzujem ľúdí podľa toho ako sú oblečení a ako vyzerajú. Nevydržal by som dlho s nejakým "žebrákom" alebo s niekým čo vyzerá fakt otrasne. Som dosť vyberavý v ľuďoch. A hlavne pri dievčatách, musí byť fakt pekná aby som si s ňou začal a myslel to vážne.
A často sa pozerám ako sú ľudia oblečení a aká to je značka a pod...
-
jin
VIP
Re: h
To mi pripadá dosť povrchnéDeFeAt napísal:Ja dosť často posudzujem ľúdí podľa toho ako sú oblečení a ako vyzerajú. Nevydržal by som dlho s nejakým "žebrákom" alebo s niekým čo vyzerá fakt otrasne. Som dosť vyberavý v ľuďoch. A hlavne pri dievčatách, musí byť fakt pekná aby som si s ňou začal a myslel to vážne.
Inak obdoba tohto sa aj mne stane, ale v tom zmysle, že keď vidím dakoho, kto ma odpudzuje už iba spôsobom chôdze, tak si ho okamžite spojím s marihuanou a myslím si, že je hulič
-
braino.swk
Light Professional
v poslednom case (asi mesiac) velmi casto podlieham depresiam, niekedy to je dokonca take vazne ze uz rozmyslam nad samovrazdou, citim sa uplne prazdny a opusteny. Tento stav ma chytil ked sme sa rozisli s priatelkou po roku, nejak som stratil chut do zivota. Nic sa mi nechce. Jediny stav ked som Okej je ked som s kamosmi alebo hram basket, vtedy jedine dokazem na nu nemysliet. dokonca sa priznam ze za tento cas som trosku presiel k emo 
-
jin
VIP
Tieto stavy Ťa prejdú, akonáhle na ňu zabudnešbraino.swk napísal:v poslednom case (asi mesiac) velmi casto podlieham depresiam, niekedy to je dokonca take vazne ze uz rozmyslam nad samovrazdou, citim sa uplne prazdny a opusteny. Tento stav ma chytil ked sme sa rozisli s priatelkou po roku, nejak som stratil chut do zivota. Nic sa mi nechce. Jediny stav ked som Okej je ked som s kamosmi alebo hram basket, vtedy jedine dokazem na nu nemysliet. dokonca sa priznam ze za tento cas som trosku presiel k emo
-
braino.swk
Light Professional
v prvom rade, nechcem na nu zabudnut, bol to vztah ktory nam obom mnoho dal, a ja stale verim ze to este ma zmysel, chcel som sa na to uz vykaslat, ale asi po 2-3 tyzdnoch som zistil ze to nejde.. s tym emo.. skor zmyslania, kreslim si take pikčure, kecam s ghotic-girls a pod...jin napísal:Tieto stavy Ťa prejdú, akonáhle na ňu zabudneš. Po rozchodoch to nebýva nič nezvyčajné a pokiaľ sa to nestane chronickým, tak to nič nie je. Inak príklon k EMO si myslel v štýle premýšľania, alebo obliekania etc.?
niekedy to je dokonca tak, ze len rano vstanem a uz placem
-
jin
VIP
Ale ide to, ver mibraino.swk napísal:v prvom rade, nechcem na nu zabudnut, bol to vztah ktory nam obom mnoho dal, a ja stale verim ze to este ma zmysel, chcel som sa na to uz vykaslat, ale asi po 2-3 tyzdnoch som zistil ze to nejde.. s tym emo.. skor zmyslania, kreslim si take pikčure, kecam s ghotic-girls a pod...
niekedy to je dokonca tak, ze len rano vstanem a uz placem
Vlastne si na nič také čo by som skrýval moc nespomínam.Snažím sa pre mňa prirodzené veci neskrývať : vypekanie hudby naplno vonka s tým že luďia po mne čumia ako po dementovi, nadávanie ľudom ktorý si o sebe mysli moc ovšem ich nepoznám (napr. ide okolo hlúčik báb čo sú najkrajšie a keď idú okola mňa tak normálne pre seba a kamarátov poviem "neznášam také kur*y ako sú tieto ženské a pod.) .Ale ináč sa hanbím asi iba za to že keď sa s niekým rozprávam a ten človek má v niečom pravdu a ja sa o 5 minút s ním hádam že som to povedal ja
(strašne slabá pamäť)
-
Kibo
Hardcore addict
- tak ja som napriklad workoholik, mohol by som robit hocico, ale bavi ma makat. mama zato zuri, lebo by si ma predstavovala niekde v klude pracovat a zarabat velke prachy a nenarobit sa... ale mozem si za to sam...
- navonok - teraz nemyslim postavu - vyzeram ako slusny chlapcek, ale v skutocnosti som tichy zabijak, neskutocny nervak ked ma niekto nastartuje, mavam raz za cas depresie, viem sa spravat slusne, pohybujem sa v spolocnosti kde sa tak chovat musim, ale viem sa ovladat, lenze ked je toho na mna vela, ze uz to nemam v sebe kde dusit, vtedy nech vsetci utekaju... vedel by som to vyriesit aj dlhodobo, viem ako, ale nie je s kym...
- ked som bol maly, chodil som psychologovi kvoli obhryzaniu nechtov - nepomohlo
nebudem radsej pokracovat, lebo pre mna objednaju vypolstrovanu izbu s bielym svetrikom a vyhladom cez mreze
- navonok - teraz nemyslim postavu - vyzeram ako slusny chlapcek, ale v skutocnosti som tichy zabijak, neskutocny nervak ked ma niekto nastartuje, mavam raz za cas depresie, viem sa spravat slusne, pohybujem sa v spolocnosti kde sa tak chovat musim, ale viem sa ovladat, lenze ked je toho na mna vela, ze uz to nemam v sebe kde dusit, vtedy nech vsetci utekaju... vedel by som to vyriesit aj dlhodobo, viem ako, ale nie je s kym...
- ked som bol maly, chodil som psychologovi kvoli obhryzaniu nechtov - nepomohlo
nebudem radsej pokracovat, lebo pre mna objednaju vypolstrovanu izbu s bielym svetrikom a vyhladom cez mreze
Ja sa tvárim na cudzieho človeka stále zamračene ...
Či idem po ulici a niekto ide oproti mne ... či som v robote a niekoho cudzieho vidím , tak vravia o mne , že zazerám = ja to tak necítim ja sa tvárim normálne , ale iní to tak cítia ...
Ako kolegyňa keď sme sa ešte nepoznali som sa na ňu normálne pozrel keď som ju stretol a ona mi povedala po dlhšej dobe , keď sme sa spoznali , že som vyzeral ako maximálne nasratý ignorant dôležitý ako riť , hehe
To by som chcel zmeniť ... ale zas neplánujem rozprávať sa s mravcami
Či idem po ulici a niekto ide oproti mne ... či som v robote a niekoho cudzieho vidím , tak vravia o mne , že zazerám = ja to tak necítim ja sa tvárim normálne , ale iní to tak cítia ...
Ako kolegyňa keď sme sa ešte nepoznali som sa na ňu normálne pozrel keď som ju stretol a ona mi povedala po dlhšej dobe , keď sme sa spoznali , že som vyzeral ako maximálne nasratý ignorant dôležitý ako riť , hehe
To by som chcel zmeniť ... ale zas neplánujem rozprávať sa s mravcami
hm, a ked budes mat 35 ti prasknu nervy a postrielas 20 ludiKibo napísal:- navonok - teraz nemyslim postavu - vyzeram ako slusny chlapcek, ale v skutocnosti som tichy zabijak, neskutocny nervak ked ma niekto nastartuje, mavam raz za cas depresie, viem sa spravat slusne, pohybujem sa v spolocnosti kde sa tak chovat musim, ale viem sa ovladat, lenze ked je toho na mna vela, ze uz to nemam v sebe kde dusit, vtedy nech vsetci utekaju... vedel by som to vyriesit aj dlhodobo, viem ako, ale nie je s kym...
videl si film Falling Down s michaelom Douglasom? ale nic v zlom
tiez mavam take stavy ako na predoslej strane opisoval jin - mam depku a nechcem sa jej zbavit a este si zatemnim izbu v ktorej som a pustim si daku depresivnu hudbu... ale nastastie uz dobry mesiac som take nieco nemal...
a niekedy viem co sa stane... nie deja vu ale daco ine... tazko to opisat,ale dakedy je to az nepriemne
a niekedy viem co sa stane... nie deja vu ale daco ine... tazko to opisat,ale dakedy je to az nepriemne