Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

pravda - ved klbcia sa uz deti v skolke a nechci mi povedat ze tam sa nemoze stat ze sa jednemu pusti krv z nosa,pery a podobne... proste ono to je v cloveku ci sa konfliktom vyhyba alebo nie... a je jedno kolko ma rokov...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

miki7779 napísal:uvedomujete si ze 60% z nas su este deti a rozpravame sa o tom ako dakomu rozbit hubu
Ja by som len rád vedel odkial si zistil , ze 60 percent z nas su deti. To si vydedukoval z nasej slovnej zásoby ? :lol: :D :oops: a od kolko rokov rozdelujes ludi na deti a dospelých ?? :D :idea:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Joxxo napísal:Ja by som len rád vedel odkial si zistil , ze 60 percent z nas su deti. To si vydedukoval z nasej slovnej zásoby ? :lol: :D :oops: a od kolko rokov rozdelujes ludi na deti a dospelých ?? :D :idea:
bola tu jedna tema ze kto ma kolko rokov, uzivatelia pod 18mali jednoznacnu prevahu, zda sa mi ze ludia pod 18rokov su deti, cize aj ja :)
k teme: najlepsie je mierit na casti tela kde to dost boli ale tak aby nezostali zdravotne nasledky, treba byt rychli a a dobre odrazat udery toho druheho, ak sa chces dobre bit daj sa na thajsky box
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

PACO8 napísal:bola tu jedna tema ze kto ma kolko rokov, uzivatelia pod 18mali jednoznacnu prevahu, zda sa mi ze ludia pod 18rokov su deti, cize aj ja :)
k teme: najlepsie je mierit na casti tela kde to dost boli ale tak aby nezostali zdravotne nasledky, treba byt rychli a a dobre odrazat udery toho druheho, ak sa chces dobre bit daj sa na thajsky box
jednoznacne vidim decke rady.. mierit na casti tela kde to boli a aby neboli nasledky ? to su akee ? stehno ?,,samozrejme ze treba byt rychly to asi kazdeho napadne.. odrazat udery ? skorej uhybat sa nie ? je to bezpecnejsie.. ak sa chces dobre bit tak staci aj normalny box alebo doma kvalitne mech bandaze rukavice a za par mesiacov si mozes uz trufat..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

1.Do nosa
2.Do brady
3.Do solaru
4.Do krku
5.Do kolena(kopnúť)
6.Genitálie
-viac možných efektívnych úderov na miesta na ľudskom tele ma nenapadá--
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

eritrocit napísal:Akože ja a akčné filmy...Hej, ďalší odborník na všetkých, zlaty moj nikdy som ich nepozeral. Na môjho švagra, do ktorého keď si niekto chce skočiť, tak si dvakrát rozmislí či to urobí-výška 2 metre, 110 kíl, sila jak bujak, na diskotéke u nich na dedine vytiahol jeden ožratý bastard pištoľ. Nezmohol sa na nič iné ako... Keď chceš strieľať, tak strieľaj a otočil sa, a odišiel. Mesiac sa z toho nevedel spamätať, takže o čom mi tu píšeš???
O akých akčných filmoch? Mieril niekedy niekto na teba zbraň? Na mňa áno, ale len na chvíľku, pri krčme, nebola nabitá, môj ožratý kamarát si robil srandu. Skús si ten pocit, potom tu píš o akčných filmoch dobre?
na mna raz kamos mieril ocovou brokovnicou (tiez samozrejme zo srandy)... tiez mi nebolo vtedy vsetko jedno... proste ten pocit ze nemate 1000% istotu ze je prazdna... brrr :(
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

najdi si kontakt na Chucka Norrisa on ti poradi :D:D:D:D . ale nie vazne podla mna je dobre sa nebit ale ked uz sa treba tak poriadne do noosa alebo co najrychlejsoe na zem a potom uz je tvoj. najlepsie je podla mna Aikido moj kamara tho vie a je to paradne
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Bitku treba ukoncit co najrychlejsie to znamena ze najsilnejsie do najslabsieho miesta ..mozno nefer ale velka sanca uspechu ... a treba sledovat tazisko tela utocnika aby si vedel skorej predvidat co spreavi ...fakt sa to da ...

nebil som sa este ale myslim ze som pripraveny :lol:
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

P3Bo napísal:A akože podľa teba sa na bitku musí čakať dokedy ? Na to je nejaký vek stanovený odkedy sa môžeš biť ?
nic ja len tak ze by sme sa mali zamysliet
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

P3Bo napísal:1.Do nosa
2.Do brady
3.Do solaru
4.Do krku
5.Do kolena(kopnúť)
6.Genitálie
suhlasim s tebou :D
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

Totim napísal:No, vospolok ja mám iný názor. í...
keď vieš dobre utekať, tak nie... :)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

P3Bo napísal:1.Do nosa
2.Do brady
3.Do solaru
4.Do krku
5.Do kolena(kopnúť)
6.Genitálie
za uchom strašne slabé miesto,,ďalšie miesto máš na krku(ked si točíš hlavú tak máš také šlachy za ktorými je hrtan a keď dáš na okraj...a ťažko to takto vysvetľovať viz obrazok(sory iný som nenašiel):je to tam kde su tie červené bodky.. http://img150.imagevenue.com/img.php?im ... _402lo.jpg a na to miesto sa dá útočiť tak,že súperovi stupíš na nohu a začneš mu tam tlačit a nevydrží tu bolesŤ tak padne na zem-pozor nedávajte mu tam pecku lebo ho zabijete(zlomíte mu hrtan,smrtelné miesto) ďalšie smrtelné je zo zadu na chrbte na panvu(tam kde končí miecha) keď mu dáte pecku ochrnie..ešte vačsia pecka-smrť...neviem,či som vám to mal vravieť,,
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

lebo utocnik ti je zvycajne chrbtom .... :roll:

nevyhladavajte smrtelne body !!! bite sa ako pride akakolvek priprava je zbytocna :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ivoralik napísal:za uchom strašne slabé miesto,,ďalšie miesto máš na krku(ked si točíš hlavú tak máš také šlachy za ktorými je hrtan a keď dáš na okraj...a ťažko to takto vysvetľovať viz obrazok(sory iný som nenašiel):je to tam kde su tie červené bodky.. http://img150.imagevenue.com/img.php?im ... _402lo.jpg a na to miesto sa dá útočiť tak,že súperovi stupíš na nohu a začneš mu tam tlačit a nevydrží tu bolesŤ tak padne na zem-pozor nedávajte mu tam pecku lebo ho zabijete(zlomíte mu hrtan,smrtelné miesto) ďalšie smrtelné je zo zadu na chrbte na panvu(tam kde končí miecha) keď mu dáte pecku ochrnie..ešte vačsia pecka-smrť...neviem,či som vám to mal vravieť,,
Nemáš sa čoho báť jak pozerám všteci tu sú pacifisti :D
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

nevyhladavajte smrtelne body !!! bite sa ako pride akakolvek priprava je zbytocna :wink:[/quote]

no tak to by som nepisal, ked chodis nejaky ten cas na nejake to bojove umenie a pochopis tomu, preco sa tie tahy tam tak robia, tak ti to dost .... to mas napr. ako ked sa ucis nejaky jazyk, treba sa pripravovat, pochopit mu, nie len si povedat, ze kasles na to, ze ked pride nejaky cudzinec tak sa s nim uz nejak dohovoris (asi blby priklad :roll: ) ................jednoducho priprava ti pomoze , ale treba aj vediet improvizovat :D
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Najlepsie je bit sa, ked za rohom cakaju 3 kamarati, ktori pridu pomoct :wink:
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

ja som si vsimol ze dnes bitka uz nieje to co bolo par rokov dozadu....dnes su ludia pekne k_rvy a strasne zakerny....zvycajne su typci pekne podgurazeny a neuvedomuju si nasledkoy svojich cinov......dnes velmi casto natrafíte na tie typy ludí ktory vas bez problemov dokopu na zemi aj ked uz vidia ze mate dost....alebo si vas podaju viacerí...aby si dokaazali aky su davaci...a dalsiou oblubou su zbrane....coraz castejsie typci nosia boxer, nozík....a ja neviem ci su tu vsetci vypatlany na tomto svete alebo co....moj nazor je taky...nebit sa.....a ked uz k tomu dochadza...tak sa bit cestne ako chlap..a nie ako banda dementov...ktori utiekli z ustavu....moj nazor.... :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

musíš trenovat :!:
mas surodencov??? :twisted: :twisted:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

schw33k napísal:Muay Thai a WT najlepšie street fightové prostriedky ... lenže ako tutok kolega píše , problém je vydržať
presne, MT a WT su asi fakt naj na ulicu,...
ale ako sa hovori, bojujes tak ako trenujes, preto to chce makacku a musi ta ten sport bavit od srdca, ver mi, ze pokial by si stym zacal len preto, ze nechces dostat na ulici nakladacku, ale ten sport by ta nebavil, tak z toho nic nebude,...
a nie je to az take tvrde,... ak mas trochu talentu, vydrz a chut bojovat tak neni problem par vyhier v amaterskej lige(MT),... ci dalej profes. postupovat uz je na kazdom zvlast...
smejo napísal:podla toho ake, nejaky kick box, box, thajsky box (a vsetko ostatne, zamerane najma na ruky) by ti mozno pomohlo ... ale mozes mat naucene a nacvicene neviem ake sebeobranne techniky, ajtak ich nevyuzijes (pochybujem, ze niekedy nastane taka idealna situacia na ich vyuzitie a aj ked ano, tak ta technika nenapadne :D )...
blbost, za 1.kick-box a muay thai nie je vobec zamerany hlavne na ruky!
a za 2. techniky, asi si v zivote nevidel ziaden zapas v kontaktnom sporte ze, je to hlavne o technikach, utocnych technikach,... proste kombinacie... si myslis ze na ulici pojdes ze predny direkt, on ti vrati, ty das zadny direkt, on ti vrati... ? proste nanho naskocis a zacnes marovat,... pokial si trenovany, tak sa pri tom dokazes aj efektivne kryt a tie udery maju silu, maju rychlost, teda maju efekt,... nehovoriac o tom ze to zakoncis nejakym run popripade hick kickom... pravda ze high-kick v rifliach, no,.. pokial ich nemas na sebe vytiahnute jak bu*erant tak asi tazko das, ale to je vedlajsie :)
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa turtlak »

bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
skus riesti problemy trosku menej radikalne. zbijes jedneho, dostane ta potom cela partia. to je nekonecny kolotoc. sotji ti to za to? ps: necital som vsetky prispevky, lebo ma priserne boli hlava a idem spat. takze poznamky, ze precitaj si taky a hentaky prispevok musim zial ignorovat. zajtra precitam :)
Napísať odpoveď