videl, skvely film, ale nastastie som na tom neni az tak zle, ale ako sa vravi, co neni moze byti-cube napísal:hm, a ked budes mat 35 ti prasknu nervy a postrielas 20 ludi
videl si film Falling Down s michaelom Douglasom? ale nic v zlom
Prezradte to o čom nehovoríte
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mna sa zase ludia pytaju preco som stale smutna. ale ja nie som. proste sa tvarim normalne, len sa neusmievam od ucha k uchu a pre toto (ze sa tvarim normalne) do mna matka furt husti. a este ked sme rodina pokope (mama, teta, ujo, sesternice, bratranci a ich deti atd atd) a je hromadna diskusia, tak ja som vzdy ticho. iba ich pocuvam. a to potom tiez vsetci hovoria, ze co sa neozvem a preco som smutna 
-
Reli.C
Medium Star
mám pocit, že niektorý asi nepochopili význam tejto témy. skúste si prečítať ešte raz prvý príspevok. napr. OSiRiSOsiris napísal:cim dalej tym viac rozmyslam o lete.....kam pojdeme, co budeme robit.....nasa partia sa rozdelila....rozmyslam ci som na tej dobrej strane abo zlej...koho vina to bola....potom o holkach....a vacsinou ked idem vecer z mesta domov
-
miki690
Medium Professional
prave ma chyta strasna depka a nechcem ju mat a nechcem aby to zistili ostatni
lebo ja zvycajne depky nemavam, mal som davnejsie, ale to o tom vedeli aj iny ludia, ale potom som sa zmenil, moj zivot bol zrazu uplne optimisticky, skoro stale som mal dobru naladu, ale teraz je to inac , ale o tom ako mi je som pisal len tu na fore a vie o tom este jeden kamos ... inac nechcem, aby to ludia o mne vedeli, lebo sa za to hambim a som za to na seba nastvany
... btw to akoze ked si kreslim depresivne obrazky, pocuvam emo hudbu a mam depresiu to uz som akoze emo kid ?
... akoze tu hudbu pocuvam uz dlhsie , ale len niektore songy a depresiami sa urcite nejako nechvalim
...
Ja mam tiez take dni ze chytim depku obcas uz ani sam neviem kvoli comu to je a nikomu o tom nehovorim na vok som v pohode ale vo mne ....
par mesiacov do zadu som taketo problemy nemal hmm mam pocit ze to vsetko zacalo ked som sa buchol do jednej baby zo skoly a od vtedy mam pocit ze sa vsetko doripava obcas by som sa na vseto najradsej vykaslal niekedy sa prichitim ako na nu myslim potom ma to zas prejde lenze stale sa to opakuje a nemozem ju dostat z hlavy hmm este aj prospech v skole som si zhorsil mama ma zabije ked to zisiti
akosi mi nic v poslednom case nevychazda a k tomu to dievca waaaaaaaaaa co by som za nu dal
a ona ma ma na haku 
-
Reli.C
Medium Star
kubikjuice:
no tak to mi veľa nehovorí. ale tak nemyslím si, že sa mal za to hanbiť. či hej? podľa mňa hanbiť sa za to je "hlúpe". no ale 100 ľudí, 100 chutí
.
/keď napr. ja "chytím" depku, tak poväčšinou sa o tom nerozprávam s nikým. niežeby som sa za to hanbil, ale preto, že nemám potrebu o tom s niekym hovoriť. snažím sa s tým vyrovnať vnútorne a sám.
/keď napr. ja "chytím" depku, tak poväčšinou sa o tom nerozprávam s nikým. niežeby som sa za to hanbil, ale preto, že nemám potrebu o tom s niekym hovoriť. snažím sa s tým vyrovnať vnútorne a sám.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Ok poviem Vam, ale slubte mi, ze sa nebudete smiat. Kedysi som pocuvala Britney Spears, ale to este neni to najhorsie. Jedlom dna boli pre mna sopliky...
Ale s tym som skoncovala, ked som sa v 6tich dostala do nemocnice (neviem preco) a maminka mi povedala, ze to kvoli papaniu soplov a ze by som to uz nemala robit, lebo si ma tam nechaju...

-
tereza
Medium Star
.I.LoVe.lOvE. napísal:Ok poviem Vam, ale slubte mi, ze sa nebudete smiat. Kedysi som pocuvala Britney Spears, ale to este neni to najhorsie. Jedlom dna boli pre mna sopliky...Ale s tym som skoncovala, ked som sa v 6tich dostala do nemocnice (neviem preco) a maminka mi povedala, ze to kvoli papaniu soplov a ze by som to uz nemala robit, lebo si ma tam nechaju...
![]()