Prezradte to o čom nehovoríte

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

i-cube napísal:hm, a ked budes mat 35 ti prasknu nervy a postrielas 20 ludi :)
videl si film Falling Down s michaelom Douglasom? ale nic v zlom ;)
videl, skvely film, ale nastastie som na tom neni az tak zle, ale ako sa vravi, co neni moze byt :lol: ja sa tomu radsej smejem, akoby som mal nad sebou plakat
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

mna sa zase ludia pytaju preco som stale smutna. ale ja nie som. proste sa tvarim normalne, len sa neusmievam od ucha k uchu a pre toto (ze sa tvarim normalne) do mna matka furt husti. a este ked sme rodina pokope (mama, teta, ujo, sesternice, bratranci a ich deti atd atd) a je hromadna diskusia, tak ja som vzdy ticho. iba ich pocuvam. a to potom tiez vsetci hovoria, ze co sa neozvem a preco som smutna :x
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

presne ako vravis, ja vzdy poviem ze nemam dovod sa usmievat... ale zasa s tym rozdielom, ze ekd je dobra spolocnost (ci kamarati, ci rodina alebo len daky znami) tak sa z nepochopitelnych pricin strasne rozkecam, aj s cudzimi ludmi, no nebyval som taky
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

m4jor napísal:no, ani sám tomu neverím ale páčia sa mi žigulíky...ani neviem prečo, ale páčia sa mi...ale pssst
jaaaj. mne vonia benzin a skodovky mi tiez vonaju :D

karmu+ mas odomna :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

este ma napadlo, ze niekedy ked chcem vediet odpoved na nejaku konkretnu otazku. tak si ju polozim a potom cakam ci prve co zacujem (je jedno od koho alebo v akej suvislosti) je ano alebo nie. to je teda odpoved na tu otazku. samozrejme, ze si mozem polozit len "yes/no questions" :)
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

cim dalej tym viac rozmyslam o lete.....kam pojdeme, co budeme robit.....nasa partia sa rozdelila....rozmyslam ci som na tej dobrej strane abo zlej...koho vina to bola....potom o holkach....a vacsinou ked idem vecer z mesta domov
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Osiris napísal:cim dalej tym viac rozmyslam o lete.....kam pojdeme, co budeme robit.....nasa partia sa rozdelila....rozmyslam ci som na tej dobrej strane abo zlej...koho vina to bola....potom o holkach....a vacsinou ked idem vecer z mesta domov
mám pocit, že niektorý asi nepochopili význam tejto témy. skúste si prečítať ešte raz prvý príspevok. napr. OSiRiS :) - no teda keď sa hanbíš za to, že rozmýšľaš o lete a kam pôjdeš a pod., tak teda prepáč. ale tak fakt akože neviem čo je na tom zahanbujúce :?. napísal si to tak, ako keby si sa hanbil iba za to, že "rozmýšľaš" :?.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

prave ma chyta strasna depka a nechcem ju mat a nechcem aby to zistili ostatni :? lebo ja zvycajne depky nemavam, mal som davnejsie, ale to o tom vedeli aj iny ludia, ale potom som sa zmenil, moj zivot bol zrazu uplne optimisticky, skoro stale som mal dobru naladu, ale teraz je to inac , ale o tom ako mi je som pisal len tu na fore a vie o tom este jeden kamos ... inac nechcem, aby to ludia o mne vedeli, lebo sa za to hambim a som za to na seba nastvany :roll: ... btw to akoze ked si kreslim depresivne obrazky, pocuvam emo hudbu a mam depresiu to uz som akoze emo kid ? :? ... akoze tu hudbu pocuvam uz dlhsie , ale len niektore songy a depresiami sa urcite nejako nechvalim :? ...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

miki690
"počúvam EMO hudbu"
... ... ehm :oops: ... a to je čo vlastne za hudba? :oops: "daj" nejakú skupinu
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Reli.c napísal:miki690 ... ... ehm :oops: ... a to je čo vlastne za hudba? :oops: "daj" nejakú skupinu
Panic at the disco napriklad... alebo my chemical romance
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kubikjuice napísal:Panic at the disco napriklad... alebo my chemical romance
No toto nie tak celkom ... od MChR asi len 4 pesnicky panic at the disco vobec , ale pocuvam Fall Out Boy ... a ze vraj to je EMO :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja mam tiez take dni ze chytim depku obcas uz ani sam neviem kvoli comu to je a nikomu o tom nehovorim na vok som v pohode ale vo mne .... :? par mesiacov do zadu som taketo problemy nemal hmm mam pocit ze to vsetko zacalo ked som sa buchol do jednej baby zo skoly a od vtedy mam pocit ze sa vsetko doripava obcas by som sa na vseto najradsej vykaslal niekedy sa prichitim ako na nu myslim potom ma to zas prejde lenze stale sa to opakuje a nemozem ju dostat z hlavy hmm este aj prospech v skole som si zhorsil mama ma zabije ked to zisiti :D akosi mi nic v poslednom case nevychazda a k tomu to dievca waaaaaaaaaa co by som za nu dal :oops: a ona ma ma na haku :?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kubikjuice: :oops: no tak to mi veľa nehovorí. ale tak nemyslím si, že sa mal za to hanbiť. či hej? podľa mňa hanbiť sa za to je "hlúpe". no ale 100 ľudí, 100 chutí :).

/keď napr. ja "chytím" depku, tak poväčšinou sa o tom nerozprávam s nikým. niežeby som sa za to hanbil, ale preto, že nemám potrebu o tom s niekym hovoriť. snažím sa s tým vyrovnať vnútorne a sám.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

fall out boy EMO? to kto povedal? :D
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

miki690 napísal:No toto nie tak celkom ... od MChR asi len 4 pesnicky panic at the disco vobec , ale pocuvam Fall Out Boy ... a ze vraj to je EMO :roll:
ja nevem... v tomto style hudby sa nevyznam :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

nikomu nehovorim o tom ze nosim kontaktne sosovky.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Ok poviem Vam, ale slubte mi, ze sa nebudete smiat. Kedysi som pocuvala Britney Spears, ale to este neni to najhorsie. Jedlom dna boli pre mna sopliky... :lol: Ale s tym som skoncovala, ked som sa v 6tich dostala do nemocnice (neviem preco) a maminka mi povedala, ze to kvoli papaniu soplov a ze by som to uz nemala robit, lebo si ma tam nechaju... :| :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

.I.LoVe.lOvE. napísal:Ok poviem Vam, ale slubte mi, ze sa nebudete smiat. Kedysi som pocuvala Britney Spears, ale to este neni to najhorsie. Jedlom dna boli pre mna sopliky... :lol: Ale s tym som skoncovala, ked som sa v 6tich dostala do nemocnice (neviem preco) a maminka mi povedala, ze to kvoli papaniu soplov a ze by som to uz nemala robit, lebo si ma tam nechaju... :| :D
:!: presne taketo priznania som mala na mysli. takze to vyklopte. sme zvedavi :) :!:
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

niekedy cumim 10 min. do blba , obcas klamem (ale vacsinou hovorim pravdu) , vacsiny zlozvykov som sa uz zbavil a este som stale usmiaty .. :wink: :D :D :wink:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ked pocujem nieco v telke alebo napriklad ako mi mama nieco hovori, tak si predstavujem ako to pisem. ci uz perom na papier alebo na klavesnici.
Napísať odpoveď