ja som tiez chodil pravidelne, dlhe roky, chodil som zavcasu, cize to neboli dake velke zakroky, este v ten den som hraval futbal alebo bycikloval, ale mam za sebou a aj strhnutie celeho nechta (asi 2x) a par krat strhnutie polky nechta (mozno 3x - tie pocty si nepamatam) ale odkedy som bol na plastike nechtoveho lozka mam pokoj - klop klop klop, odporucil mi to kamarat, co mal take iste problemy a ma tiez pokoj od tej plastiky, nech o tom pouvazuje, ci bude chodit 2-3x do roka alebo pojde raz (bude to boliet viac) a bude mat nadobro pokoj...jojcek napísal:on s tym mam obrovske problemy a stava sa mu to viackrat cize ho za ro rezu aj 2-3 x
Zarastanie nechtov na nohách
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
da, ale treba vediet ako, lebo ked si ho odstrihnes zle, tak ti moze zarast este horsie, a zasa kazdy ma ine nechty. mame zarastaju nechty doteraz, ale ma tu moznost, ze sa dostane az skoro ku lozku, takze si to vzdy sama vystrihne, ja som sa tam noznickami nedostal, preto som navstevoval chirurgiu, ale zavcasu, preto to nebolelo. ak troska viac vystrihla, pouzivala ten zmrazovaci spray co pouzivaju sportovci. vzhladom na stav zdravotnictva ho uz potom nemavala, tak sa mi vzdy omluvala, ze nema a ze ak bude boliet musim vydrzat. zvykol som si na to a nebolelo to (lebo vystrihavala po boku mozno pol centi) 
-
jin
VIP
Obrázok (môjho) mierne deformovaného palčeka na nohe...Kto nechcete nepozerajte
http://img116.imageshack.us/my.php?image=palecekub4.jpg
http://img116.imageshack.us/my.php?image=palecekub4.jpg
-
jin
VIP
Hej...tým sa mi už dosť ľudí vyhrážalo. Myslíš, že po troch rokoch by už gangréna nezačala? No na operáciu nemám čas...Bol som už na piatich a zasa sa to objavilo...eritrocit napísal:Jin: Áno, toto čo si ukázal je podľa všetkého zápal nechtového lôžka-panaritium. Už máš deformovaný necht.
Nechcem ťa strašiť, ale ak sa toto nelieči, môže to skončiť gangrénou.
//Edit: Aaaaa môj 2000. príspevok...Čakal som však, že bude troška iný
-
Shark NX
Addict
eritrocit No konci sa to gangrenou iba v extremnych pripadoch ... ja som to mal tiez ... po pol roku som zabehol k Chirurgicke ... ta mi upravila nehtove Lozko + este nejake veci porobila a je to nadherne ... len vidno ze tam bol robeny zakrok ... ked chcete poslem fotku ...
A to mi hovorila ze ked chcem tak moze urobit este plastiku a potom si to nikto nevsimne
Ja som mal tu Druhu moznost ...ci je opisana v 1. Prispevku ... Mozem povedat ze az na mierne pooperacne bolesti to skoro vobec nebolelo ...
a strhnutie nehtu ti nemusi pomoct
A to mi hovorila ze ked chcem tak moze urobit este plastiku a potom si to nikto nevsimne
Ja som mal tu Druhu moznost ...ci je opisana v 1. Prispevku ... Mozem povedat ze az na mierne pooperacne bolesti to skoro vobec nebolelo ...
a strhnutie nehtu ti nemusi pomoct