Včera sa mi to parkrát stalo z domu a dnes tiež dva krát z roboty, že "vypadne" stránke, proste odošlem post a vypíše stránka sa nedá zobraziť... To len tak pre info
hezo napísal:Včera sa mi to parkrát stalo z domu a dnes tiež dva krát z roboty, že "vypadne" stránke, proste odošlem post a vypíše stránka sa nedá zobraziť... To len tak pre info
S kratkodobymi vypadkami z technickeho dovodu na strane hostingu zial nemozme nic robit, ale riesenie je v dohladne.
Toto sa aj mne stáva ...niekomu chcem dať karmu a napíše mi to avšak si hneď na to vyberiem druheho tak karmu udeliť môžem. Zatial čo na toho komu chcem karmu dat musim chvilku pockat aby to nabehlo. (dufam ze som to aspon trosku objasnil tomase {mozno pHysIQ to ma ine })
pHysIQ: Nie je to bug, je to ochrana. Ked chces dat karmu, tak ju das uzivatelovi a potom mozes dat dalsiemu. Ale dvom naraz nejde. Pomoze refresh temy a nasledne nove udelenie karmy.
toto mi píše...(keď dám "hry")
Fatal error: Allowed memory size of 18874368 bytes exhausted (tried to allocate 368640 bytes) in /www/hojko.com/public_html/cache/tpl_BlueDim.overall_header.php on line 145
//sorry som sa sekol, to malo ísť do témy chyby na fóre... prosím o zlúčenie...
hojko potom by mi napisalo: Musíte počkať najmenej 5 minút, než dáte ďalšiu karmu. Viem lebo som to pred chvilkou vyskusal.
Akosi uz je to v poriadku. Hm.
Neide vyslovene o chybu, ale aj tak
Pravdepodobne nie sú zindexované všetky príspevky (alebo ako sa to robí v phpbb), lebo sa mi nedajú vyhľadávať staršie príspevky. (napr. slovo mplayer mi nájde iba raz (v príspevku, ktorý som vložil pred chvíľou [vlastne dvakrát; druhý výskyt toho slova je v tomto príspevku]), ale nachádza sa aj v mojich starších príspevkoch)