Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prepáčte mi tento bohapustý spam ale...lolop napísal:myslel som to tak ze boh zil ,a potom zomrel normalne ako kazdy iny clovek nemyslim si ze teraz zije....zomrel
Boh nikdy nebol človek a nikdo ho nikdy nevidel. Teraz nerátajme tých čo prežili klinickú smrť a tých, ktorí s ním už raňajkujú...
OT: AtlantYda
-
miki690
Medium Professional
Uff tak prave koli takymto nazorom mozu mat niektori ludia pocit, ze zijeme v stredoveku :-/ sorry kamo, aj ja verim, ze kristus je spsitel a ze vstal zmrtvych, ale neverim, ze ak niekto ma opacny nazor tak ho ovlada satan :-/ to je pritiahnute za vlasy ... proste kazdy ma narok na svoj nazor, a satan i tvoj nazor neurci, cize asi tak ...PYOPOESY napísal:rotting christ je sice fajna skupina,ale ich teoria je ovladana satanom.....Kristus po svojej smrti vstal z mrtvych a vystupil na nebesia a je tam fkuse...
oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?miki690 napísal:Uff tak prave koli takymto nazorom mozu mat niektori ludia pocit, ze zijeme v stredoveku :-/ sorry kamo, aj ja verim, ze kristus je spsitel a ze vstal zmrtvych, ale neverim, ze ak niekto ma opacny nazor tak ho ovlada satan :-/ to je pritiahnute za vlasy ... proste kazdy ma narok na svoj nazor, a satan i tvoj nazor neurci, cize asi tak ...
oprav ma ak sa mylim
-
miki690
Medium Professional
Nie nepoznam ... Ale nie podla mna satan neovlada ludi, proste ludia maju slobodnu volu a ak chce niekto vyznavat satana tak to bolo jeho slobodne rozhodnutie. A niekedy sa ludia prezentuju ako satanisti, len preto, aby boli zaujimavi a pritom netusia co to vlastne vyznavajuPYOPOESY napísal:oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?
oprav ma ak sa mylim
-
Vesper
Professional
podobny nazor ako ty... ked sa niekto riadi len podla svojej slobodnej vole tak to este nemusi znamenat ze ho ovlada satan... aj ked na skole nas to tak uciamiki690 napísal:Nie nepoznam ... Ale nie podla mna satan neovlada ludi, proste ludia maju slobodnu volu a ak chce niekto vyznavat satana tak to bolo jeho slobodne rozhodnutie. A niekedy sa ludia prezentuju ako satanisti, len preto, aby boli zaujimavi a pritom netusia co to vlastne vyznavajuvies ten tvoj prispevok predtym vyznel dost archaicky a na tomto fore su ludia co to nechcu pochopit a zacnu ta chytat za slovicka a potom sa cela diskusia nejako zvrhne ... staci si nalistovat par stran dozadu
-
miki690
Medium Professional
LE tam ide o to, ze on tvrdi, ze Boh bol clovek a zomreldawo napísal:no niekto by si to vysvetlil tak iny tak ze je jeho telo vzkriesene(tam hore)
-
BzuCo
Expert
"Svata knizka" je iba jedna - Biblia. a ak nejaku inu knizku papez vyhlasi za svatu, ta kniha nikdy nebude dosahovat autoritu Biblie, Bohom inspirovanej knihy.P3Bo napísal:toto presunte do vtipov
cital si niekedy nejaku svatu knizku ?
podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:PYOPOESY napísal:oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?
oprav ma ak sa mylim
AC/DC alebo KISS? To su tiez satanisticke skupiny ich nazvy v skutocnosti su: AntiChrist/Death to Christ a Kings In Satan's Service.
o KISS som to vedel ale o AC/DC nie ... ale zas moze to byt striedavy jednosmerny prud kolko zdrojov tolko faktov ... 
a kiss je kids in a nie kings in aj to potvrudzuje kolko zdrojov tolko faktov
mne je to jedno pesnicky si vyberam a take ktore su mi proti srsti ignorujem (highway to hell a miliony inych )
a kiss je kids in a nie kings in aj to potvrudzuje kolko zdrojov tolko faktov
mne je to jedno pesnicky si vyberam a take ktore su mi proti srsti ignorujem (highway to hell a miliony inych )
-
kj37
Light Star
ach... si cital nejaku 20 rocnu komunisticku knihu, kde pisu same taketo blbosti? poznam take knihy, su urcene na manipulaciu ludi, teda vlastne boli urcene, dnes to uz nema vyznam...BzuCo napísal:podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:
AC/DC alebo KISS? To su tiez satanisticke skupiny ich nazvy v skutocnosti su: AntiChrist/Death to Christ a Kings In Satan's Service.
edit// dakujem za K-, este by sa stacilo podpisat, ale pravdupovediac mam u riti karmu
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
ACDC je podla teba satanisticka skupina? Ty nie si normalny. Vies vobec po anglicky? Vies o com spievaju? Chod sa liecit.BzuCo napísal:a poznate take skupiny ako:
K- odo mna
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
teda ja zasnem co sa tu clovek nedozvie, ludia nemozete verit vsetkemu co citate alebo pocujete, sak trosku zdraveho rozumu treba pouzit a dany vyrok si radim do mojej imaginarnej "siene hlodov" niekde do prvej stvrtinyBzuCo napísal:podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:
p.s. ked niekto chce najde skratku v nazve kazdej skupiny, len sa divim ako tomu moze niekto verit