Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

Anjeliček
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Anjeliček »

..no su niekedy aj pochybnosti....darwinova teoria...ale chodim do kostola..raz do tyzdna niekedy aj to nie...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lolop napísal:myslel som to tak ze boh zil ,a potom zomrel normalne ako kazdy iny clovek nemyslim si ze teraz zije....zomrel
Prepáčte mi tento bohapustý spam ale... :lol:
Boh nikdy nebol človek a nikdo ho nikdy nevidel. Teraz nerátajme tých čo prežili klinickú smrť a tých, ktorí s ním už raňajkujú...

OT: AtlantYda :shock:
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

skenner napísal:christ was born.. he died. he began to rot. he was rotting. he is rotting. he will be rotting ever. ROTTING CHRIST

rotting christ je sice fajna skupina,ale ich teoria je ovladana satanom.....Kristus po svojej smrti vstal z mrtvych a vystupil na nebesia a je tam fkuse...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

PYOPOESY napísal:rotting christ je sice fajna skupina,ale ich teoria je ovladana satanom.....Kristus po svojej smrti vstal z mrtvych a vystupil na nebesia a je tam fkuse...
Uff tak prave koli takymto nazorom mozu mat niektori ludia pocit, ze zijeme v stredoveku :-/ sorry kamo, aj ja verim, ze kristus je spsitel a ze vstal zmrtvych, ale neverim, ze ak niekto ma opacny nazor tak ho ovlada satan :-/ to je pritiahnute za vlasy ... proste kazdy ma narok na svoj nazor, a satan i tvoj nazor neurci, cize asi tak ...
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

miki690 napísal:Uff tak prave koli takymto nazorom mozu mat niektori ludia pocit, ze zijeme v stredoveku :-/ sorry kamo, aj ja verim, ze kristus je spsitel a ze vstal zmrtvych, ale neverim, ze ak niekto ma opacny nazor tak ho ovlada satan :-/ to je pritiahnute za vlasy ... proste kazdy ma narok na svoj nazor, a satan i tvoj nazor neurci, cize asi tak ...
oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?

oprav ma ak sa mylim
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

PYOPOESY napísal:oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?

oprav ma ak sa mylim
Nie nepoznam ... Ale nie podla mna satan neovlada ludi, proste ludia maju slobodnu volu a ak chce niekto vyznavat satana tak to bolo jeho slobodne rozhodnutie. A niekedy sa ludia prezentuju ako satanisti, len preto, aby boli zaujimavi a pritom netusia co to vlastne vyznavaju :roll: vies ten tvoj prispevok predtym vyznel dost archaicky a na tomto fore su ludia co to nechcu pochopit a zacnu ta chytat za slovicka a potom sa cela diskusia nejako zvrhne ... staci si nalistovat par stran dozadu :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

miki690 napísal:Nie nepoznam ... Ale nie podla mna satan neovlada ludi, proste ludia maju slobodnu volu a ak chce niekto vyznavat satana tak to bolo jeho slobodne rozhodnutie. A niekedy sa ludia prezentuju ako satanisti, len preto, aby boli zaujimavi a pritom netusia co to vlastne vyznavaju :roll: vies ten tvoj prispevok predtym vyznel dost archaicky a na tomto fore su ludia co to nechcu pochopit a zacnu ta chytat za slovicka a potom sa cela diskusia nejako zvrhne ... staci si nalistovat par stran dozadu :roll:
podobny nazor ako ty... ked sa niekto riadi len podla svojej slobodnej vole tak to este nemusi znamenat ze ho ovlada satan... aj ked na skole nas to tak ucia :D ja napriklad tiez konam podla svojho svedomia veci ktore su niekedy v rozpore s pismom svatym :) btw ked som toto povedal knazovi tak mi povedal ze sa mam ist liecit :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lopl to mala byt len haluska :D ale podla mna je to svata pravda :D je dokazane ze jezis zil.. z toho vyplyva ze teras ho dade v zemi cervy zeru ne?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no niekto by si to vysvetlil tak iny tak ze je jeho telo vzkriesene(tam hore)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:no niekto by si to vysvetlil tak iny tak ze je jeho telo vzkriesene(tam hore)
LE tam ide o to, ze on tvrdi, ze Boh bol clovek a zomrel :? proste toto je najvecsi blud aky som v tejto teme videl... proste moze si mysliet, ze Boh je vymysleny alebo ze je to len nejaky nastroj na manipulaciu ludi, ale mysliet si ze Boh bol clovek a zomrel je na urovni maleho decka :? Ako ak sa uz bavime o Bohu tak Boh ma tieto vlasnosti : je vecny, je nesmrtelny, nieje hmotny, nema podobu ako ludia, je to dobro samo o sebe , je vsemohuci a je milosrdny ... taketo vlastnosti ma Boh, a mozme sa bavit ci existuje alebo nie , ale ak niekto zapoti taketo niec ... to by mohlo putovat rovno do vtipov alebo neviem kam :roll:
SRneC
Addict
Addict

mozno nema ucelene pojmy s dojmami a mysli si ze Jezis je Boh co nieje zle ale nevie ze je este jeden Boh a duch svaty ale stale je to jeden Boh :D
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

P3Bo napísal::hehe: toto presunte do vtipov :aasmile29: cital si niekedy nejaku svatu knizku ? :slap:
"Svata knizka" je iba jedna - Biblia. a ak nejaku inu knizku papez vyhlasi za svatu, ta kniha nikdy nebude dosahovat autoritu Biblie, Bohom inspirovanej knihy.
PYOPOESY napísal:oki,berem...ale poznas tu skupinu?? nevravim,ze vsetko opacne vedie satan,to vonkoncom. ale podla mna,ked sa niekto prehlasuje za satanistu,tak ho ovlada satan?? nie?

oprav ma ak sa mylim
podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:
AC/DC alebo KISS? To su tiez satanisticke skupiny ich nazvy v skutocnosti su: AntiChrist/Death to Christ a Kings In Satan's Service.
SRneC
Addict
Addict

o KISS som to vedel ale o AC/DC nie ... ale zas moze to byt striedavy jednosmerny prud kolko zdrojov tolko faktov ... :?

a kiss je kids in a nie kings in aj to potvrudzuje kolko zdrojov tolko faktov :?
mne je to jedno pesnicky si vyberam a take ktore su mi proti srsti ignorujem (highway to hell a miliony inych )
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

BzuCo napísal:podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:
AC/DC alebo KISS? To su tiez satanisticke skupiny ich nazvy v skutocnosti su: AntiChrist/Death to Christ a Kings In Satan's Service.
ach... si cital nejaku 20 rocnu komunisticku knihu, kde pisu same taketo blbosti? poznam take knihy, su urcene na manipulaciu ludi, teda vlastne boli urcene, dnes to uz nema vyznam... :roll:

edit// dakujem za K-, este by sa stacilo podpisat, ale pravdupovediac mam u riti karmu
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

BzuCo napísal:a poznate take skupiny ako:
ACDC je podla teba satanisticka skupina? Ty nie si normalny. Vies vobec po anglicky? Vies o com spievaju? Chod sa liecit. :flower:
K- odo mna :)
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:ACDC je podla teba satanisticka skupina? Ty nie si normalny. Vies vobec po anglicky? Vies o com spievaju? Chod sa liecit. :flower:
K- odo mna :)
pripad cloveka co veri kazdej blbosti :roll:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

kubikjuice napísal:pripad cloveka co veri kazdej blbosti :roll:
Co si tym chcel povedat? Comu verim podla teba?
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Co si tym chcel povedat? Comu verim podla teba?
to nebolo tebe... :) praveze s tebou suhlasim, len som zle reagoval... sry
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

BzuCo napísal:podla mna mas pravdu. a poznate take skupiny ako:
teda ja zasnem co sa tu clovek nedozvie, ludia nemozete verit vsetkemu co citate alebo pocujete, sak trosku zdraveho rozumu treba pouzit a dany vyrok si radim do mojej imaginarnej "siene hlodov" niekde do prvej stvrtiny

p.s. ked niekto chce najde skratku v nazve kazdej skupiny, len sa divim ako tomu moze niekto verit
SRneC
Addict
Addict

jajeniektoiny:

tiez si myslim ze ACDC nema zo satanizmom nic vsetko je len komercia ohladne pesniciek ako hellsbells alebo highway ... :?
Napísať odpoveď