jin napísal:Dnes som sa nad tým ešte trocha zamyslel a došiel osm na to, že pokiaľ je moja teória správna, tak posmrtné sny, chápané ako peklo, sú stelesnením všetkých zlých predstáv, zážitkov a skutkov, čo sme urobili. No v sne sa nedá zomrieť, preto sa píše, (alebo aspoň tvrdí) že peklo je stav definitívny a večný. Je to presne ako v sne. Tam vás tiež niekto "zabije", alebo sa vám stane niečo zlé, no vždy sa prebudíte a pomyslíte si: "Uuuuf...Desný sen." To isté je peklo. Ibaže sa nezobudíte.
cize nejako zhrnute Peklo je najhorsia nocna mora, z ktorej sa neda zobudit, A nebo je krasny sen z ktoreho sa zobudit nechceme ... aj ja chcem ist teraz spat a chcem aby sa mi snivalo nieco pekne, lebo mam uplne zlu naladu , vlastne dnes som zazil jednu zo svojich najhorsich obav

take male peklo na zemi a dost ma to poznacilo, aspon si to myslim, chcem si teraz lahnut a zajtra aby to nebolo, chcem si lahnut a na nic si nepametat

Sorry ta OT , ak sa zda ze velmi spamujem tak to zmazte, mne je to uz jedno, ja som len citil nejaku potrebu to niekde napisat