Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Linkin Park

Príspevok od používateľa flasch »

zdravim..linkin park je jedna z mojich najoblubenejsich skupin ale ako vidim uz nejak upada...mike shinoda si zalozil Fort Minor...nemate nejake info o linkin parku?ze ci len nemaju pauzu alebo daco take?a aky je vas nazor a tuto kapelu?? 8)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

uf o linkin parku som už dávno nepočul....už pomaly upadávaju do zabudnutia podľa mňa...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Bola to dobra skupina, skoda ze sa rozpadli.
Killerjoke
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Killerjoke »

Explo!D napísal:Bola to dobra skupina, skoda ze sa rozpadli.
JJ divne ze im o mesiac vychadza album :lol: .Prva pesnicka je uz vonku.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

v maji uz bude normalne v predaji ten novy album
jj prva skladba what ive done je uz vonku... normalne sa hra aj v telke.. celkom paradna skladba v podani LP :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Šu-Do napísal:v maji uz bude normalne v predaji ten novy album
jj prva skladba what ive done je uz vonku... normalne sa hra aj v telke.. celkom paradna skladba v podani LP :)
myslíš album Linkin Park -Minutes To Midnight(2007)? Neviem síce kedy bude v predaji (a či už nie je) lebo ja ho už mám dosť dlho doma. Na lamkách sa dá stiahnúť. A what i've done je 4. skladba na tom albume, nie prvá :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale prva akoze singel ; )
ja som na tom fical dost dlho maju v celku originalne neapady a fajn pesnicky
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

audiotrack napísal:myslíš album Linkin Park -Minutes To Midnight(2007)? Neviem síce kedy bude v predaji (a či už nie je) lebo ja ho už mám dosť dlho doma. Na lamkách sa dá stiahnúť. A what i've done je 4. skladba na tom albume, nie prvá :)
sry.. ale zevraj je to fake...
ak to upol RUSS1 tusim ze tak on to tahal ked to dali na TL .. bolo to tam 15 minut kym sa nedoslo na to ze je to fake
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem kto to upol, ale mám to doma, všetky skladby sú normálne celé v dobrej kvalite a už som si to aj vypálil. Je tam všetkých 20 pesničiek..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ked vydali prvy album Hybrid Theory tak som ich mal za nadejnu mladu kapelu co sa vsak nasledne zacalo menit vydanim Reanimationu a Meteory a prilisnym zapajanim a hostovanim rapovych kolegov ktore sa v poslednej dobe uz nedalo uniest a navyse vyuzivanie elektroniky ktore je sice fajn ale v takomto mnozstve to uz bolo na skodu plus slabe muzikantske vykony to je velmi vela negativ aj ked niekedy sa im podarilo vytvorit ozaj chytlave a originalne kompozicie a ich styl spociatku vyzeral dost inovativne a jedinecne... skoda :(
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Killerjoke napísal:JJ divne ze im o mesiac vychadza album :lol: .Prva pesnicka je uz vonku.
Ano? Tak to je pre mna novinka. :D
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Explo!D napísal:Ano? Tak to je pre mna novinka. :D
hej, dneska som ju zahliadol na MTV a bol som velmi milo prekvapeny, najprv som ani nezistil, ze je to linkin park, kedze skraslenia na gitarach je tak 1/4 povodneho(aj ked v klipe musia mat za sebou hradbu z mesa boogie full stackov, ze keby to vyhulili tak ich odfukne a predsalen s fendrom na NUmetal :lol: gitaristi pochopia), text mal co povedat a videoklip bol tiez na velmi dobrej urovni a hlavne som nepostrehol ziadny rapovy prejav co sa u mna po vypocuti colision course velmi ceni, kedze tych hostujucich raperov bolo na na az prilis vela a uz po vypocuti meteori som od linkin parku upustal, no kedze ma vlastne "priviedol" k tvrdsej muzicke tak ked uz nic ine, tak ak pripprepinani na tento klip narazim pozrem si ho dokonca :))
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jediny originalny material od Linkin Park vysiel skutocne len sibngel What I've Done, ktory je podla mna tak popovy a teply az to je emo :D
http://lpdedicated.wz.cz/clanky/rozhovo ... ngyMTM.htm
precitajte si clanok o jednotlivych piesnach na albume..
Killerjoke
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Killerjoke »

Audiotrack to co mas ja fake totalny,mal som tiez,myslim ze je to aj pocut.Ale What I've done je nahodou v pohode.
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Vsak ak je este niekto kto nevidel abo nepocul novy singel od nich staci kuknut :)
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

Pauzu asi nemaju lebo budu na Downloade v Uk uz sa tesim 8)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nuž, ja som zazrel od nich prvý klip Crawling (či ako). Nezaujal ma. A lepšie to už s Linkin Park u mňa nebolo, hoci sa stali slávnymi, bol to trend medzi mladými, také niečo iné.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Hanibal_King napísal:Vsak ak je este niekto kto nevidel abo nepocul novy singel od nich staci kuknut :)
Tak pri tomto videoklipe som mal až zimomriavky,fakt pekné..neviem prečo,ale ten spevák mal v niektoých chvíľach hlas ako Davey Havok z A.F.I ..Neviem prečo,ale zdalo sa mi...Na LP som kedysi frčal,bola to dobrá skupina,škoda toho rozpadu..
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

LP je brutál. Chester je dosť dobrý spevák, ktorého so svojim rapom výborne dopĺňa Mike. najlepší album bol zatiaľ pre mňa Hybrid Theory, z ktorého sa mi najviac páči songa Runaway. na druhú priečku dávam album Meteora, kde bol imho naj song Nobody Listening. už sa nemôžem dočkať na ich koncert, ktorý bude 12.06 v Prahe (Sazka Aréna). :smt009.

lístky už mám vyše týždňa doma 8)

btw/o akom rozpade vy tu stále trepete? :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Baxxter99 napísal:Tak pri tomto videoklipe som mal až zimomriavky,fakt pekné..neviem prečo,ale ten spevák mal v niektoých chvíľach hlas ako Davey Havok z A.F.I ..Neviem prečo,ale zdalo sa mi...Na LP som kedysi frčal,bola to dobrá skupina,škoda toho rozpadu..
JAK VAM TO TREBA POVEDAT, ZE ONI SA NEROZPADLI NIKDY, LEN SA ROZHODLI UROBIT SI SOLOVE ALBUMY???
ano chester bude mat tiez solovy album niekedy v blizkej buducnosti

//tuna asi taki su co nevedia citat, nikde sa nikdy nenapisalo zeby sa LP rozpadlo, nejaky pako vystrelil stopercent ze sa rozpadli ked 4 roky nemali nic nove, len s jayz srandicky a mike s chezom si zacali robit solovky ze sa rozpadli..a tu sa tiez pise ze sa NErozpadli ale tuna jak hlupaci furt len svoje o rozpadoch a neviem com..LP existuju, existovali a dufam ze este par rockov budu spolu existovat a nebudu nasledovat priklad SoaD..
Napísať odpoveď