Linkin Park
Linkin Park
zdravim..linkin park je jedna z mojich najoblubenejsich skupin ale ako vidim uz nejak upada...mike shinoda si zalozil Fort Minor...nemate nejake info o linkin parku?ze ci len nemaju pauzu alebo daco take?a aky je vas nazor a tuto kapelu?? 
-
Killerjoke
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslíš album Linkin Park -Minutes To Midnight(2007)? Neviem síce kedy bude v predaji (a či už nie je) lebo ja ho už mám dosť dlho doma. Na lamkách sa dá stiahnúť. A what i've done je 4. skladba na tom albume, nie prváŠu-Do napísal:v maji uz bude normalne v predaji ten novy album
jj prva skladba what ive done je uz vonku... normalne sa hra aj v telke.. celkom paradna skladba v podani LP
-
Šu-Do
Redeemer
sry.. ale zevraj je to fake...audiotrack napísal:myslíš album Linkin Park -Minutes To Midnight(2007)? Neviem síce kedy bude v predaji (a či už nie je) lebo ja ho už mám dosť dlho doma. Na lamkách sa dá stiahnúť. A what i've done je 4. skladba na tom albume, nie prvá
ak to upol RUSS1 tusim ze tak on to tahal ked to dali na TL .. bolo to tam 15 minut kym sa nedoslo na to ze je to fake
-
audiotrack
VIP
-
Vesper
Professional
Ked vydali prvy album Hybrid Theory tak som ich mal za nadejnu mladu kapelu co sa vsak nasledne zacalo menit vydanim Reanimationu a Meteory a prilisnym zapajanim a hostovanim rapovych kolegov ktore sa v poslednej dobe uz nedalo uniest a navyse vyuzivanie elektroniky ktore je sice fajn ale v takomto mnozstve to uz bolo na skodu plus slabe muzikantske vykony to je velmi vela negativ aj ked niekedy sa im podarilo vytvorit ozaj chytlave a originalne kompozicie a ich styl spociatku vyzeral dost inovativne a jedinecne... skoda 
hej, dneska som ju zahliadol na MTV a bol som velmi milo prekvapeny, najprv som ani nezistil, ze je to linkin park, kedze skraslenia na gitarach je tak 1/4 povodneho(aj ked v klipe musia mat za sebou hradbu z mesa boogie full stackov, ze keby to vyhulili tak ich odfukne a predsalen s fendrom na NUmetalExplo!D napísal:Ano? Tak to je pre mna novinka.
-
mirak2
Hardcore addict
jediny originalny material od Linkin Park vysiel skutocne len sibngel What I've Done, ktory je podla mna tak popovy a teply az to je emo 
http://lpdedicated.wz.cz/clanky/rozhovo ... ngyMTM.htm
precitajte si clanok o jednotlivych piesnach na albume..
http://lpdedicated.wz.cz/clanky/rozhovo ... ngyMTM.htm
precitajte si clanok o jednotlivych piesnach na albume..
-
Killerjoke
Expert
-
Hanibal_King
Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tak pri tomto videoklipe som mal až zimomriavky,fakt pekné..neviem prečo,ale ten spevák mal v niektoých chvíľach hlas ako Davey Havok z A.F.I ..Neviem prečo,ale zdalo sa mi...Na LP som kedysi frčal,bola to dobrá skupina,škoda toho rozpadu..Hanibal_King napísal:Vsak ak je este niekto kto nevidel abo nepocul novy singel od nich staci kuknut![]()
-
Reli.C
Medium Star
LP je brutál. Chester je dosť dobrý spevák, ktorého so svojim rapom výborne dopĺňa Mike. najlepší album bol zatiaľ pre mňa Hybrid Theory, z ktorého sa mi najviac páči songa Runaway. na druhú priečku dávam album Meteora, kde bol imho naj song Nobody Listening. už sa nemôžem dočkať na ich koncert, ktorý bude 12.06 v Prahe (Sazka Aréna).
.
lístky už mám vyše týždňa doma
btw/o akom rozpade vy tu stále trepete?
lístky už mám vyše týždňa doma
btw/o akom rozpade vy tu stále trepete?
-
mirak2
Hardcore addict
JAK VAM TO TREBA POVEDAT, ZE ONI SA NEROZPADLI NIKDY, LEN SA ROZHODLI UROBIT SI SOLOVE ALBUMY???Baxxter99 napísal:Tak pri tomto videoklipe som mal až zimomriavky,fakt pekné..neviem prečo,ale ten spevák mal v niektoých chvíľach hlas ako Davey Havok z A.F.I ..Neviem prečo,ale zdalo sa mi...Na LP som kedysi frčal,bola to dobrá skupina,škoda toho rozpadu..
ano chester bude mat tiez solovy album niekedy v blizkej buducnosti
//tuna asi taki su co nevedia citat, nikde sa nikdy nenapisalo zeby sa LP rozpadlo, nejaky pako vystrelil stopercent ze sa rozpadli ked 4 roky nemali nic nove, len s jayz srandicky a mike s chezom si zacali robit solovky ze sa rozpadli..a tu sa tiez pise ze sa NErozpadli ale tuna jak hlupaci furt len svoje o rozpadoch a neviem com..LP existuju, existovali a dufam ze este par rockov budu spolu existovat a nebudu nasledovat priklad SoaD..