Neviem cim to je

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skorocel napísal:No dnes sme sa rozisli :smt115 . Ja sa na to vazne vyserem, na vsetko... Ale ved vzdy moze byt horsie... nemoze :cry:
Chlape, hlavu hore! Aj keď viem, teraz ti to môže ktokoľvek hovoriť a tebe sa to môže zdať ako bezduchá fráza...Presviedčať o opaku Ťa teraz nebudem. Iba som Ti chcel pripomenúť, že a jtento vzťah, ako aj rozchod samotný, Ti dal istotne veľmi veľa skúseností, z ktorých budeš môcť v budúcnosti čerpať, čiže až tak na nič to nie je.
A môže byť aj horšie, to mi ver :wink: ...aj keď to tebe teraz tak nepríde...
Každopádne keď sa z toho dostaneš, bude ti super :wink:
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

jin napísal:Chlape, hlavu hore! Aj keď viem, teraz ti to môže ktokoľvek hovoriť a tebe sa to môže zdať ako bezduchá fráza...Presviedčať o opaku Ťa teraz nebudem. Iba som Ti chcel pripomenúť, že a jtento vzťah, ako aj rozchod samotný, Ti dal istotne veľmi veľa skúseností, z ktorých budeš môcť v budúcnosti čerpať, čiže až tak na nič to nie je.
A môže byť aj horšie, to mi ver :wink: ...aj keď to tebe teraz tak nepríde...
Každopádne keď sa z toho dostaneš, bude ti super :wink:
Tj, musim cez to nejako prejst, len skratka... Snazim mysliet pozitivne, uz mi to aj trocha ide, len ked si spomeniem co bolo a co uz nikdy nebude.... neudrzim sa...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skorocel napísal:Tj, musim cez to nejako prejst, len skratka... Snazim mysliet pozitivne, uz mi to aj trocha ide, len ked si spomeniem co bolo a co uz nikdy nebude.... neudrzim sa...
S tým pozitívnym myslením robíš dobre :wink: Toho ja som v takomto období nebol schopný. Co uz bolo a nikdy nebude? Ale bude a to mi ver...Iba teraz potrebuješ prísť na iné myšlienky :wink:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Skorocel napísal:Ze uz to nie je ako predtym... Stale vraj nevedela co to s nou je a nakoniec na to dosla... skratka necitila sa so mnou tak ako predtym, uz ma nemiluje... tot vsio
(presne o tomto som pisal na 2. strane) PREEEEESNE TOTO SA MI STALO!!!
Zostavas s nou v kontakte? Mozno mala odluka nieco napravi... a mozno nie. Ja som mal so svojou aj odluku a prd z toho... Uz to vyzeralo na isty rozchod,no potom sa to akoby zazrakom urovnalo a znovu bolo vsetko fajn. A tak je to aj dnes. Mozno ta tvoja pride na to, ze bez teba to nie je ono. Kazda "velka zalubenost" casom vyprcha. Ale nikdy nie uplne. A ak nie, tak co, ved si mlady a mas zivot pred sebou! HLAVU HORE!
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Grosay napísal:(presne o tomto som pisal na 2. strane) PREEEEESNE TOTO SA MI STALO!!!
Zostavas s nou v kontakte? Mozno mala odluka nieco napravi... a mozno nie. Ja som mal so svojou aj odluku a prd z toho... Uz to vyzeralo na isty rozchod,no potom sa to akoby zazrakom urovnalo a znovu bolo vsetko fajn. A tak je to aj dnes. Mozno ta tvoja pride na to, ze bez teba to nie je ono. Kazda "velka zalubenost" casom vyprcha. Ale nikdy nie uplne. A ak nie, tak co, ved si mlady a mas zivot pred sebou! HLAVU HORE!
No skusim sa jej este ozvat po nejakej dobe, aspon to skusim, nech si neskor nelamem hlavu, ze som neurobil vsetko co bolo v mojich silach... Ale vobec neviem odhadnut ako dlho mam cakat...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

No chlape... bohuzial som mal pravdu... len neurob dalsiu chybu. na co sa jej chces ozyvat? dala Ti jasne najavo, ze koniec, nie? urobil si jej nieco zle? ak nie, tak sa nestrapnuj sam pred sebou a kasli na nu. ak pre nu nie si dost dobry, tak nestoji za to. hlavne klud, chladnu hlavu. leto prichadza a peknych a dobrych dievcat je dost a dost...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Playboy napísal:...
nesuhlasim. Ja,ked som bol este s nou, tak som robil vsetko, aby jej doslo,ze robi chybu,ked ma opusta. Urob, ako uznas za spravne. a ak sa to aj tak nepodari, tak mozete zostat dobri priatelia. tak to bolo aj s mojou byvalou.
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Grosay napísal:nesuhlasim. Ja,ked som bol este s nou, tak som robil vsetko, aby jej doslo,ze robi chybu,ked ma opusta. Urob, ako uznas za spravne. a ak sa to aj tak nepodari, tak mozete zostat dobri priatelia. tak to bolo aj s mojou byvalou.
Akoze sa pozname moc dlho a povazujeme sa za kamaratov, len sa bojim toho, ze ak ju budem stretavat, stale na nu budem mysliet, spolieham sa trocha na: "Zide z oci zide z mysle" a pokusim sa co najrychlejsie nabrat sympatie inde, len necakam, ze nieco take v blizkej dobe dojde, lebo na inu nemozem zatial ani pomysliet
Napísať odpoveď