Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Stenky napísal:...to sme tam boli cela 4clenna rodinka aj s tlstym fotrom, tak ratam ze tych 170 to da ked budem sam :D )
Hmotnosť auta (samozrejme za takých istých ostatných podmienok) nemá vplyv na max. rýchlosť auta, len na čas za ktorý ju dosiahne, aj keď s tou Hovno To Pôjde si sa na to musel rozbiehať dobrých 20 kilometrov :D[/color]
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

krupica_dnb napísal:Hmotnosť auta (samozrejme za takých istých ostatných podmienok) nemá vplyv na max. rýchlosť auta, len na čas za ktorý ju dosiahne, aj keď s tou Hovno To Pojede si sa na to musel rozbiehať dobrých 20 kilometrov :D
mas tam vacsie normalove reakcie v capoch tak myslim ze tych 7kmh by to dalo prazdne
alebo mozno to na to fakt nema vplyv......

to HTP som z 160 na 163 rozbiehal asi 30-35 sekund to som mal pocit ze zhltne pol nadrze :) tak som dalej radsej neskusal
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

eritrocit napísal: No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.
Pre neveriacich ... V aute sme boli dvaja...
PEsnicku v pozadi si nevsimajte ( madar niesom .... )
kvalita nieje bohvie co ale da sa :) ( natacane dnes s k700i )
btw : cesta bola velmi traslava ( SENEC -Sladkovicovo )
Prílohy
Videozáznam(6).rar
(217.84 KiB) 96 stiahnutí
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

moj svagor ,ahoj marc, mal nejaku tu audinu uz nepametam aku bolo to davno a sli sme cez 230 km/h a pravdu povediac zredlo mi :cry: ked som kukol na tachometer a este ked idem s bratom tak takych 160 nic neobvikle
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ja som siel na autoskole cez 90km/h mimo mesta, Mercedes A170 a ta tabula hore teda neodletela a raz ked som siel s jednym instruktorom, takym mladsim, tak som daval cez kilo a tabula tiez vydrzala ;) Mam taky pocit, ze tam je SILNY magnet a ta tabulka moc nevazi, takze by to malo zniest aj rychlost povolenu na dialnici podla mna ;) Alebo u vas autoskoly setria na magnetkach? :D

Inak som skusal Alfa Romeo 75 2.0TD intercooler, znacne DOSRATY motor, na tri valce, viac, nez 4300rpm som z nej nedostal, tak som ju postavil na tehly a na 5ke 175km/h :) Bude z toho aj video :P

Dalej /F/i/A/T/ UNO r.v. 1985 1.3D-S 33kW/45bhp, 75NM@3000rpm, 5 kvalt. Cesta TT > NR pre motorove vozidla 155km/h nemal som gule ist na 160km/h, ale verim, ze by tych 160 dalo, len som mal pocit, ze ten vybehany motor coskoro vypluje zo seba klukovku :D Inak 155ky gumy, takze hranica ovladatelnosti, a pamatam, ze som predbiehal daku 1.9TDi Octaviu nalozenu 4mi ludmi, ktora isla odhadom 130km/h a mali ste vidiet tie facy v nej :D Ze daky furik ju predbieha :twisted:

Furik /////

Obrázok Obrázok
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Bolo to dávno, no tuším to bolo 230 km/h. Nejaký mercedes s vylepšením rýchlosti(turbo?)-už neviem...-no to bolo ok, lebo to bolo na rovinke.... :)
Keď sme však išli do zákruty v Slovenskom raji, náš "zodpovedný" šofér to dával na 150 - 180 km/h, no a to už aj mne bolo po chvíľke zle :lol: :lol: :lol: Musel zastaviť, aby som sa celá ovlažila v potoku :smt022 :smt022 :smt022
Inak ten človek, čo riadil auto mal za sebou jedno svoje a tri cudzie deti....
Ja som mala 15, jeden chalan 18, ďalší chalan 14 a jeho dcéra 10.....
:!:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

dnes cca 80kmh- na trenažéri :twisted: :P
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

pozrite si toto (prve video), ake j#bo:

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/100157/160238/VIDEO-Na-Cechov-uz-body-neplatia-po-okreskach-jazdia-220-km-h
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

na autorevue.cz su obe videa toho "ehm" vodica :/ ma to v rukach, ale to ho neopravnuje ohrozovat ostatnych. videl som to minuly tyzden a az mi bolo zle. mal tocit aj to, co sa dialo za nim, kolko ludi malo nasledne po jeho obiehani problemy ...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

no bolo to na viacerych autach okolo 200 ale naj zazitok to bol na fabii combi 1,2+chiptunning dala 180 na cervenych otackach, ale tak to v nej bolo citit ze sa mi zdalo jakeby prave prekrocila rychlost zvuku :) . sofer bol samozrejme moj otec.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

160 km ale ja som nesoferoval mam len 16 :D ale s otcom ked som siel ... a uplne mi stacilo ja radsej bezpecne ... asi ked budem mat vodicak tak budem najvzornejsi sofer na svete :D :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

slavo120 napísal:160 km ale ja som nesoferoval mam len 16 :D ale s otcom ked som siel ... a uplne mi stacilo ja radsej bezpecne ... asi ked budem mat vodicak tak budem najvzornejsi sofer na svete :D :D
Toto sme si hovorili všetci, ver mi :D Trochu pojazdíš a zrazu sa ti bude zdať že autá okolo stoja :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

hned na druhej strane threadu som pisal ze sme isli (ja a otec) na pozicanom opel omega 223 km/h ale cca pred mesiacom sme si kupili ford mondeo 2,0 a testovali sme ho na dialnici do ziliny (otec + ostatna familia) a isli sme na nom 210 km/h. Bolo to sice o trosku pomalsie ale bol to skvely zazitok
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

slavo120 napísal:160 km ale ja som nesoferoval mam len 16 :D ale s otcom ked som siel ... a uplne mi stacilo ja radsej bezpecne ... asi ked budem mat vodicak tak budem najvzornejsi sofer na svete :D :D
To som si aj ja hovoril :). Dostal som silne auto 1.8 motor a proste su chvile ked si proste zosliapnes plyn a paci sa ti ako rychlo ides... Ja som napr. klacicky isiel...myslel som ze ani neprekracujem rychlost a isiel som na 4ke 130 km/h a 4000 otacok. Ked dostanes auto, tak po roku sem napis ako jazdis :) Uvidis, ze teoria je o dost ina ako prax
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ale casom sa zase ukludni a bude jazdit predpisovo. Ja uz si ani nespominam kolko to trvalo, mozno rok alebo dva, ale proste ma to preslo, je po zavodnikovi. Aj ked obcas .. no ale to kazdy a hlavne ked to auto dovoluje :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ved toto akonahle dostanete do ruky viac ako 1.6i :D tak ten ten pocit..ked zoslapnes plyn a pohrabes 2 metre na asfalte..troska ta vtlaci do sedacky a ides :P :P a nehovorim o obsahoch 1.8 a vyssie :D ja osobne beham na Tdicku 1.9 nieje to vyhra ale ten pocit s plneho plynu a hrabania kolies to je nieco uzasne :D vtedy ja zabudam na vsetko :oops:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Hej, ja som na autoskole ako obiehal kamiony ked isli na kilometer okolo :D A teraz? :D Je to proste len zvyk... Staci nejake rychlejsie auto a je zle... Teda zvyknes si na rychlu jazdu. Ja na 20 rocnej Alfe, ale podvozok OK, capy, klby, tlmice boli fajn som ani nevidel, a uz 140km/h. Poto som sadol do rozbitej Hondy Accord 2.0 100koni, fuu a tam az pri 140km/h mi doslo, ze pockaj spomal, sak riadenie je rozbite :D Proste je to len zvyk... Najprv som chodil podla predpisov. Potom vypalovacky vsade kde to bolo bezpecne. Od kedy ma namerali tak v dedine do 70km/h a na ceste mimo 100km/h, teda... :D Ako kde samozrejme a kto ide za mnou/vedla mna :D Ale dedinu uz drzim vacsinou... :(

EDiT: no ok, priznam sa :D Dva tyzdne dozadu som mesiac mal 1.5 turbo benzin 115 konikov, 0-100 - 8s a super akceleracia pri akejkolvek rychlosti az po 220km/h. Proste tahalo to ako svina. To na kazdej krizovatke som nezabudol medziplyn a poriadne hrabacky :D Tak ale to sa nedalo nespravit s takym motorom :D S tym som sa fakt kotil kade-tade, az na hranicu... Ale, uz je prec 8) (nastastie? :D )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ako vodic som siel max takych 140km/h+- v otcovom aute ("01 galaxy 1.9TDi)
ako spolujazdec s dedom 180km/h na BMW 525i
a kedze tu pisete aj o lietadlach..tak aj ja som siel cez 900 km/h viackrat, v roznych boingoch (nepamatam ktore presne tusim 737) a v tupoleve (typ nepamatam ale bol to z tych vacsich)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

141 km/h , Fiat Tipo 1.4 na Brekovskej rovinke trasa Z Humenného do Michaloviec. Ale už ma riadne stiskalo, lebo maximálku v techničáku mám len 161 km/h :lol: a vodičom som bol ja
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

265 km/h => Honda CBR 1000 SP2 (okruhova) => hore Dargovom :)
160 km/h => Honda CBR 600 RR (s krasnym zvukom vyfuk = Yoshimura rs-5) => podvecer v KE ako je okruh (blizko je carefour,hornbach,kaufland...)

S otcom :P
Napísať odpoveď