Hmotnosť auta (samozrejme za takých istých ostatných podmienok) nemá vplyv na max. rýchlosť auta, len na čas za ktorý ju dosiahne, aj keď s tou Hovno To Pôjde si sa na to musel rozbiehať dobrých 20 kilometrovStenky napísal:...to sme tam boli cela 4clenna rodinka aj s tlstym fotrom, tak ratam ze tych 170 to da ked budem sam)
Vaša Top Speed
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
mas tam vacsie normalove reakcie v capoch tak myslim ze tych 7kmh by to dalo prazdnekrupica_dnb napísal:Hmotnosť auta (samozrejme za takých istých ostatných podmienok) nemá vplyv na max. rýchlosť auta, len na čas za ktorý ju dosiahne, aj keď s tou Hovno To Pojede si sa na to musel rozbiehať dobrých 20 kilometrov
alebo mozno to na to fakt nema vplyv......
to HTP som z 160 na 163 rozbiehal asi 30-35 sekund to som mal pocit ze zhltne pol nadrze
-
R1k1nko
Darca
Pre neveriacich ... V aute sme boli dvaja...eritrocit napísal: No offence, ale 5 ľudí, favorit +145 kM/h+ hrboľatá cesta .... No nič, nechajme to.
PEsnicku v pozadi si nevsimajte ( madar niesom .... )
kvalita nieje bohvie co ale da sa
btw : cesta bola velmi traslava ( SENEC -Sladkovicovo )
- Prílohy
-
- Videozáznam(6).rar
- (217.84 KiB) 96 stiahnutí
-
misokgb
King
Ja som siel na autoskole cez 90km/h mimo mesta, Mercedes A170 a ta tabula hore teda neodletela a raz ked som siel s jednym instruktorom, takym mladsim, tak som daval cez kilo a tabula tiez vydrzala
Mam taky pocit, ze tam je SILNY magnet a ta tabulka moc nevazi, takze by to malo zniest aj rychlost povolenu na dialnici podla mna
Alebo u vas autoskoly setria na magnetkach? 
Inak som skusal Alfa Romeo 75 2.0TD intercooler, znacne DOSRATY motor, na tri valce, viac, nez 4300rpm som z nej nedostal, tak som ju postavil na tehly a na 5ke 175km/h
Bude z toho aj video
Dalej /F/i/A/T/ UNO r.v. 1985 1.3D-S 33kW/45bhp, 75NM@3000rpm, 5 kvalt. Cesta TT > NR pre motorove vozidla 155km/h nemal som gule ist na 160km/h, ale verim, ze by tych 160 dalo, len som mal pocit, ze ten vybehany motor coskoro vypluje zo seba klukovku
Inak 155ky gumy, takze hranica ovladatelnosti, a pamatam, ze som predbiehal daku 1.9TDi Octaviu nalozenu 4mi ludmi, ktora isla odhadom 130km/h a mali ste vidiet tie facy v nej
Ze daky furik ju predbieha
Furik /////

Inak som skusal Alfa Romeo 75 2.0TD intercooler, znacne DOSRATY motor, na tri valce, viac, nez 4300rpm som z nej nedostal, tak som ju postavil na tehly a na 5ke 175km/h
Dalej /F/i/A/T/ UNO r.v. 1985 1.3D-S 33kW/45bhp, 75NM@3000rpm, 5 kvalt. Cesta TT > NR pre motorove vozidla 155km/h nemal som gule ist na 160km/h, ale verim, ze by tych 160 dalo, len som mal pocit, ze ten vybehany motor coskoro vypluje zo seba klukovku
Furik /////

-
dew6
Light Star
Bolo to dávno, no tuším to bolo 230 km/h. Nejaký mercedes s vylepšením rýchlosti(turbo?)-už neviem...-no to bolo ok, lebo to bolo na rovinke....
Keď sme však išli do zákruty v Slovenskom raji, náš "zodpovedný" šofér to dával na 150 - 180 km/h, no a to už aj mne bolo po chvíľke zle
Musel zastaviť, aby som sa celá ovlažila v potoku

Inak ten človek, čo riadil auto mal za sebou jedno svoje a tri cudzie deti....
Ja som mala 15, jeden chalan 18, ďalší chalan 14 a jeho dcéra 10.....

Keď sme však išli do zákruty v Slovenskom raji, náš "zodpovedný" šofér to dával na 150 - 180 km/h, no a to už aj mne bolo po chvíľke zle
Inak ten človek, čo riadil auto mal za sebou jedno svoje a tri cudzie deti....
Ja som mala 15, jeden chalan 18, ďalší chalan 14 a jeho dcéra 10.....
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
makaveli
King
pozrite si toto (prve video), ake j#bo:
Kód: Vybrať všetko
http://www.bleskovky.sk/cl/100157/160238/VIDEO-Na-Cechov-uz-body-neplatia-po-okreskach-jazdia-220-km-h-
insane
Light Star
To som si aj ja hovorilslavo120 napísal:160 km ale ja som nesoferoval mam len 16ale s otcom ked som siel ... a uplne mi stacilo ja radsej bezpecne ... asi ked budem mat vodicak tak budem najvzornejsi sofer na svete
![]()
-
midnight_man
Guru
Ved toto akonahle dostanete do ruky viac ako 1.6i
tak ten ten pocit..ked zoslapnes plyn a pohrabes 2 metre na asfalte..troska ta vtlaci do sedacky a ides
a nehovorim o obsahoch 1.8 a vyssie
ja osobne beham na Tdicku 1.9 nieje to vyhra ale ten pocit s plneho plynu a hrabania kolies to je nieco uzasne
vtedy ja zabudam na vsetko 
-
misokgb
King
Hej, ja som na autoskole ako obiehal kamiony ked isli na kilometer okolo
A teraz?
Je to proste len zvyk... Staci nejake rychlejsie auto a je zle... Teda zvyknes si na rychlu jazdu. Ja na 20 rocnej Alfe, ale podvozok OK, capy, klby, tlmice boli fajn som ani nevidel, a uz 140km/h. Poto som sadol do rozbitej Hondy Accord 2.0 100koni, fuu a tam az pri 140km/h mi doslo, ze pockaj spomal, sak riadenie je rozbite
Proste je to len zvyk... Najprv som chodil podla predpisov. Potom vypalovacky vsade kde to bolo bezpecne. Od kedy ma namerali tak v dedine do 70km/h a na ceste mimo 100km/h, teda...
Ako kde samozrejme a kto ide za mnou/vedla mna
Ale dedinu uz drzim vacsinou... 
EDiT: no ok, priznam sa
Dva tyzdne dozadu som mesiac mal 1.5 turbo benzin 115 konikov, 0-100 - 8s a super akceleracia pri akejkolvek rychlosti az po 220km/h. Proste tahalo to ako svina. To na kazdej krizovatke som nezabudol medziplyn a poriadne hrabacky
Tak ale to sa nedalo nespravit s takym motorom
S tym som sa fakt kotil kade-tade, az na hranicu... Ale, uz je prec
(nastastie?
)
EDiT: no ok, priznam sa
-
Hotwire
Addict
ako vodic som siel max takych 140km/h+- v otcovom aute ("01 galaxy 1.9TDi)
ako spolujazdec s dedom 180km/h na BMW 525i
a kedze tu pisete aj o lietadlach..tak aj ja som siel cez 900 km/h viackrat, v roznych boingoch (nepamatam ktore presne tusim 737) a v tupoleve (typ nepamatam ale bol to z tych vacsich)
ako spolujazdec s dedom 180km/h na BMW 525i
a kedze tu pisete aj o lietadlach..tak aj ja som siel cez 900 km/h viackrat, v roznych boingoch (nepamatam ktore presne tusim 737) a v tupoleve (typ nepamatam ale bol to z tych vacsich)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe