Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
no ja by som chcel byt aspon nejakym adminom alebo alebo nieco podobne ale ci sa mi to podari tak neviem, ale ako ujo lenin povedal ucit sa ucit sa ucit sa ! a ono to samo pride dufam
Re: Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
adminom čoho? Adminom sa môžeš stať aj zo dňa na deň.lollo napísal:no ja by som chcel byt aspon nejakym adminom alebo alebo nieco podobne ale ci sa mi to podari tak neviem, ale ako ujo lenin povedal ucit sa ucit sa ucit sa ! a ono to samo pride dufam
Adminom nechci byt
Bude ta totiz striedavo milovat alebo nedavidiet vela ludi 
Vypadne net na 2 hodinky a vsetci ti zacnu nadavat, ze to nejde, ze si lama a tak(a darmo im budes vysvetlovat, ze za to nemozes). Vybavis im novu sluzbu, vyssiu rychlost a hned by ta kazdy pozyval na pivo
k teme: ja uz v podstate robim to, co som si predstavoval ako ideal - v prijemnej kancelarii, alebo cez vzdialenu plochu; v dobrom kolektive; sefovi nezalezi na tom, ci prides presne na cas, ale hlavne je, aby bola praca ukoncena v pozadovanom termine; a je to dobre platene
Vypadne net na 2 hodinky a vsetci ti zacnu nadavat, ze to nejde, ze si lama a tak(a darmo im budes vysvetlovat, ze za to nemozes). Vybavis im novu sluzbu, vyssiu rychlost a hned by ta kazdy pozyval na pivo
k teme: ja uz v podstate robim to, co som si predstavoval ako ideal - v prijemnej kancelarii, alebo cez vzdialenu plochu; v dobrom kolektive; sefovi nezalezi na tom, ci prides presne na cas, ale hlavne je, aby bola praca ukoncena v pozadovanom termine; a je to dobre platene
-
uNreal_saTch^
Professional
-
lollo
Professional
Re: Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
Nejakej siete napr. bankypinco napísal:adminom čoho? Adminom sa môžeš stať aj zo dňa na deň.
alebo nejakeho dobreho servera:)
Mno... nechcem sedet cely den pri pocitaci (programmers etc.), ale nechcem ani stravit pracovnu dobu vonku s lopatou
Vzhladom na skolu a obor ktory studujem by som uvital, keby sa po ukonceni usiel nejaky flek typu "navrhar GSM sieti... menezment GSM siete..." Bral by som nieco na tento styl. V podstate technik. Par hodin denne v kancliku, par hodin v terene pri rieseni problemov. Uvidime, u ktoreho operatora to zapichnem 
-
uNreal_saTch^
Professional
-
dudinko
Light Professional
Predstavujem si to asi takto:
Rano cca o 5:00 dojdem na letisko Swechat/Ruzyne/M.R Stefanik. S miniaturnym kufrikom ktory budem ladne tahat za sebou. Dojdem, preukazem sa CPT Boarding Pass-om. Cez gate dojdem k lietadlu, usmejem sa na sexy letusky a nasledujem kokpit.
Pekny sen co? Ale ostavajme pri sne..
Rano cca o 5:00 dojdem na letisko Swechat/Ruzyne/M.R Stefanik. S miniaturnym kufrikom ktory budem ladne tahat za sebou. Dojdem, preukazem sa CPT Boarding Pass-om. Cez gate dojdem k lietadlu, usmejem sa na sexy letusky a nasledujem kokpit.
Pekny sen co? Ale ostavajme pri sne..
-
okonenipica
Zablokovaný