Myslite si ze bolo take nieco pocas druhej svetovej vojny v nemecku?
Narazam na hru Return to castle wolfenstein. Pretoze na nete pise,ze bolo len sa to inac volalo.
podla knihy o prepojeni nacizmu a okultizmu Himmler zriadil diviziu, ktorej clenovia boli potomkovia upalnenych bosoriek a carodejnikov, bol dokonca zriadeny rytiersky oddiel SS... o hodnovernosti tejto knihy by som vsak pochyboval...
podla mna je to volovina sluziaca na komercne ucely . o chvilu budeme citat nieco typu "hitler priletel z Marsu" " mal hitler 4 nohy ? " objavili nemci lietajuci tanier ?" netreba kazdu blbost brat vazne
BOCIAN , aj ja som videl film HELLBOY a verit ze Hitler chcel otvorit branu do inej galaxie sa mi zda byt naozaj trosku pritiahnute za vlasy
ano paranormal division existovala aj v skutocnosti.. inak myslite ze o co slo doktorovi mengelemu (ci jak mu meno).. pitval rezal ludi, robil pokusy, lebo chcel vytvorit mutantov.. clovekostroje.. daco take ako v RTCV.. hitler bol iny cikos..
Lolofon napísal:BOCIAN , aj ja som videl film HELLBOY a verit ze Hitler chcel otvorit branu do inej galaxie sa mi zda byt naozaj trosku pritiahnute za vlasy
o tom tu nikto nehovoril omg pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
Old Dirty Bastard napísal:o tom tu nikto nehovoril omg pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
dvolezity je vysledok, ako to skocilo . mozno je dobre ze nakoniec "tankoval looove" do takychto blbosti a nie do rozumnejsich prostriedkov.
Old Dirty Bastard napísal:o tom tu nikto nehovoril omg pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
hitler nemal nic s prehrou v prvej svetovej.a je pravda ze Himmler hladal napriklad Atlantidu.
Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2013, 22:48)
Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet
tak tak, v AA bola cast venovana 3. ríši, kde sa toto rozoberalo.. kazdy by si vsak z prezreteho materialu mal utvorit mienku a o tom, co ho zaujima nadalej rozsirovat prehlad
Okolo Hitlera kolovalo vela fam, takisto aj o nacistickom okultizme... Lietajuce taniere a ine projekty sa neskutocne zbulvarizovali, a niektori pochybni autori zacali vymyslat ozajstne absurdity kvoli vidine velkych penazi. Len nechapem, ze sa najde tolko hlupakov, ktori tomu veria. Podotykam veria, nie sa tym zaoberaju.
To co rozprava ten clovek o pozitronovom ci akom pohone lietajuceho taniera je uplna kravina. Niekto si asi povedal, ze vymysli fungujuci lietajuci tanier na zaklade Schaubergerovho Repulsinu. Aspon vidno, akym hodnovernym zdrojom je History Channel. Splietaju piate cez deviate tak, aby oslovili co najsirsie publium a vytvorili co mozno najvacsiu senazciu.
near383 napísal:Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2013, 22:48)
kamaratat moj, kolko dnes stoja viza slovenske viza na Džundži? staci aj cena u vekslaka v Novej Habovbe...
lebo inak sa potomkovia miestneho monstra medzi civilizovany lud nedostanu...