Paranormal Division

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Paranormal Division

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Myslite si ze bolo take nieco pocas druhej svetovej vojny v nemecku?
Narazam na hru Return to castle wolfenstein. Pretoze na nete pise,ze bolo len sa to inac volalo.

http://www.ww2incolor.com/forum/archive ... -2018.html

:?
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

Ja myslím, že je to možné, Hitler mal rád okultizmus a podobné veci :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

:P
Prílohy
400px-Nazi.jpg
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Čo si mám predstaviť pod názvom Paranormal Division? Po anglicky toho moc neviem takze z toho linku som sa nič nedozvedel..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Stilo napísal:Čo si mám predstaviť pod názvom Paranormal Division? Po anglicky toho moc neviem takze z toho linku som sa nič nedozvedel..
bol to oddiel SS na vyskum paranormalnych javov povedane po slovensky :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podla knihy o prepojeni nacizmu a okultizmu Himmler zriadil diviziu, ktorej clenovia boli potomkovia upalnenych bosoriek a carodejnikov, bol dokonca zriadeny rytiersky oddiel SS... o hodnovernosti tejto knihy by som vsak pochyboval...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

podla mna je to volovina sluziaca na komercne ucely :shock: . o chvilu budeme citat nieco typu "hitler priletel z Marsu" " mal hitler 4 nohy ? " objavili nemci lietajuci tanier ?" netreba kazdu blbost brat vazne :roll:

BOCIAN , aj ja som videl film HELLBOY :hehe: a verit ze Hitler chcel otvorit branu do inej galaxie sa mi zda byt naozaj trosku pritiahnute za vlasy :smt046
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ano paranormal division existovala aj v skutocnosti.. inak myslite ze o co slo doktorovi mengelemu (ci jak mu meno).. pitval rezal ludi, robil pokusy, lebo chcel vytvorit mutantov.. clovekostroje.. daco take ako v RTCV.. hitler bol iny cikos..
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

v mytologickych castiach aktoch x sa toto rozobera :) skuste si to pozriet su to zaujimave no, velmi nepravdepodobne myslienky
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Lolofon napísal:BOCIAN , aj ja som videl film HELLBOY :hehe: a verit ze Hitler chcel otvorit branu do inej galaxie sa mi zda byt naozaj trosku pritiahnute za vlasy :smt046
o tom tu nikto nehovoril omg :roll: pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Old Dirty Bastard napísal:o tom tu nikto nehovoril omg :roll: pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
dvolezity je vysledok, ako to skocilo . :wink: mozno je dobre ze nakoniec "tankoval looove" do takychto blbosti a nie do rozumnejsich prostriedkov.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Old Dirty Bastard napísal:o tom tu nikto nehovoril omg :roll: pravda je to že hitler chcel vyhrat prvu ako aj druhu svetovu vojnu pomocou ciernej magie, okultizmu, ... ked uz to zacalo ist dolu vodou.. snažil sa aj o nemožne
hitler nemal nic s prehrou v prvej svetovej.a je pravda ze Himmler hladal napriklad Atlantidu.
near383
Light Expert
Light Expert

Re: Paranormal Division

Príspevok od používateľa near383 »

Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2013, 22:48)
Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No myslím, že by si mal čo najskôr prestať pozerať takéto videá na Youtube, ak nechceš byť označený za blázna :wink:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

daj link na ten dokument, nech posudime
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Pravdepodobne pozeral ancient aliens

http://youtube.com/#/watch?v=SCHAClj_JQ4
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

tak tak, v AA bola cast venovana 3. ríši, kde sa toto rozoberalo.. kazdy by si vsak z prezreteho materialu mal utvorit mienku a o tom, co ho zaujima nadalej rozsirovat prehlad
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

tommy: nie myslel som toto
stoji za to pozriet a mozte rovno napisat co si o tom myslite
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Okolo Hitlera kolovalo vela fam, takisto aj o nacistickom okultizme... Lietajuce taniere a ine projekty sa neskutocne zbulvarizovali, a niektori pochybni autori zacali vymyslat ozajstne absurdity kvoli vidine velkych penazi. Len nechapem, ze sa najde tolko hlupakov, ktori tomu veria. Podotykam veria, nie sa tym zaoberaju.

To co rozprava ten clovek o pozitronovom ci akom pohone lietajuceho taniera je uplna kravina. Niekto si asi povedal, ze vymysli fungujuci lietajuci tanier na zaklade Schaubergerovho Repulsinu. Aspon vidno, akym hodnovernym zdrojom je History Channel. Splietaju piate cez deviate tak, aby oslovili co najsirsie publium a vytvorili co mozno najvacsiu senazciu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

near383 napísal:Sice sem píšem po 6 rokoch ale táto téma ma dosť zaujala. ... Ja by som tomu aj veril nemci sa posac vojny pokúšali o všetko možné .. Nedavno som na YT kukal dosť zaujmavy dokument o hitlerovy a jeho spolupráci s mimozenstanmi koho takéto veci zaujmaju odporúčam si to pozriet

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2013, 22:48)
kamaratat moj, kolko dnes stoja viza slovenske viza na Džundži? staci aj cena u vekslaka v Novej Habovbe...
lebo inak sa potomkovia miestneho monstra medzi civilizovany lud nedostanu...
Napísať odpoveď