Co by ste spravili v tejto situaci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gabika91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Prečo by si nemohol byť normálny ked sa chceš pobiť za svoje dievča???Ved to je podla mna cool,že nejaký chalan ma chce ochrániť :oops: A to že sa chce pobiť????Hmm možno si chalan verí a chcel si stebou pomerať sily jak sa hovorí :lol: Ale akože fakt je to blbé ked sa chce pobiť a pritom nemá nejaký pádny dôvod.
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

moj kamarat ma velmi pekne motto: preco riesit problemy cez bitku, ked sa to da riesit pri chlaste?:D
yohan333
Amateur
Amateur

Re: Co by ste spravili v tejto situaci?

Príspevok od používateľa yohan333 »

myslim ze chao ma pravdu ale zase ak ti na nej zalezi tak mu odpis ze ak bude este otravni ze si ho najde a ak bude naozaj tak mu najeb
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Dakujem za podporu ale uz asi nic nespravim lebo sa mi uz viacej neozval a ani sa nic cudneho neudialo :P ...Keby otravoval skor by som ho ignoroval a keby to neprestavalo tak by som si ho skusil najst ale taketo uz nic nespravim :smt062 :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Pes co steka, nehryzie :wink: Mam s tym skusenost, kopa ludi ma kvoli mojim "internetovym vyryvackam" chcela zmlatit a dodnes som na hubu nedostal :P A zas, ked niekto nevie pochopit moj "zart" tak si s nim nemam o com pisat :wink: Ser sa na neho, pripadne mi kopni jeho nick, ja sa uz pohram :D :D :D [a to nemam 12 rokov :twisted: ]
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

A koľko máš rokov?

No asi to normálne je, ale normálne je relatívny pojem, takže skôr je to bežná reakcia, lenže zamyslime sa.. u koho? u akých ľudí?

Určite to však nebola správna reakcia aj keď možno pre niekoho normálna, pre mňa nie normálna, skôr detská, nevyspelá, zbytočná.. :)

Neviem, mal by si mať dosť rozumu na to, aby si mu ani neodpisoval. :wink:
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

hmm podla mna to netreba brat vazne...lebo na pokeci ... to tam je same male decko alebo uchyl, par percent je tam ze normal :)
nemal si sa znizovat na jeho uroven, ze si mu ty zacal urazat rodinu a podobne...mal si ho aj tvoja baba uplne odignorovat
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Gabika91 napísal:Prečo by si nemohol byť normálny ked sa chceš pobiť za svoje dievča???Ved to je podla mna cool,že nejaký chalan ma chce ochrániť :oops: A to že sa chce pobiť????Hmm možno si chalan verí a chcel si stebou pomerať sily jak sa hovorí :lol: Ale akože fakt je to blbé ked sa chce pobiť a pritom nemá nejaký pádny dôvod.
toz je to hrdinske ale lepsie je sa dohodnut alebo ujst. aj ked je pravda ze niekedy sa inak neda. pokial je to cisto vo verbalnej rovine treba to brat sportovo.
NEMESIS napísal:moj kamarat ma velmi pekne motto: preco riesit problemy cez bitku, ked sa to da riesit pri chlaste?:D
ja si hovorim, nac se bit, kdyz muzme pit? a preto sa nebijem od detstva
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

misokgb napísal:Pes co steka, nehryzie :wink: Mam s tym skusenost, kopa ludi ma kvoli mojim "internetovym vyryvackam" chcela zmlatit a dodnes som na hubu nedostal :P A zas, ked niekto nevie pochopit moj "zart" tak si s nim nemam o com pisat :wink: Ser sa na neho, pripadne mi kopni jeho nick, ja sa uz pohram :D :D :D [a to nemam 12 rokov :twisted: ]
napr. Luks ze ? jo a ETieNne, ma dost... viac ako 17 :P viac nepoviem

/moj prvy ot tak prepacte... :oops:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Osobne si myslim, ze zakladom je nenavstevovat pokec. Aj tak su tam len sami uchylaci a nastrocne cool decka. Takze mal si ho odignorovat, kym by ti nedal pokoj, co by ti raz urcite dal :). A podla mna si uplne normalny, hoci vsetko je relativne :D To, ze si sa chcel pobit za svoju holku je fajn, ani mne by sa nepacilo, keby mi iekto urazal ludi, na ktorych mi zalezi, ale vzdy sa da ju konflikty riesit aj inak...
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

misokgb napísal:Pes co steka, nehryzie :wink: Mam s tym skusenost, kopa ludi ma kvoli mojim "internetovym vyryvackam" chcela zmlatit a dodnes som na hubu nedostal :P A zas, ked niekto nevie pochopit moj "zart" tak si s nim nemam o com pisat :wink: Ser sa na neho, pripadne mi kopni jeho nick, ja sa uz pohram :D :D :D [a to nemam 12 rokov :twisted: ]
Uz ma viac ako 19r a uz ma ak vodicak ale neviem do kedy (Rozbita Alfa JAJ) :D ...No ty Carny a Gogo viete provokovat ale Carny si najviac koleduje...Je to proste vtierka :twisted: ....ale urcite ti stahlo ked niekto povedal ze vie kto si a ze si ta najde :D (Pozdrav Mamicku JAJ)
Napísať odpoveď