Co by ste spravili v tejto situaci?
Prečo by si nemohol byť normálny ked sa chceš pobiť za svoje dievča???Ved to je podla mna cool,že nejaký chalan ma chce ochrániť
A to že sa chce pobiť????Hmm možno si chalan verí a chcel si stebou pomerať sily jak sa hovorí
Ale akože fakt je to blbé ked sa chce pobiť a pritom nemá nejaký pádny dôvod.
Re: Co by ste spravili v tejto situaci?
myslim ze chao ma pravdu ale zase ak ti na nej zalezi tak mu odpis ze ak bude este otravni ze si ho najde a ak bude naozaj tak mu najeb
A koľko máš rokov?
No asi to normálne je, ale normálne je relatívny pojem, takže skôr je to bežná reakcia, lenže zamyslime sa.. u koho? u akých ľudí?
Určite to však nebola správna reakcia aj keď možno pre niekoho normálna, pre mňa nie normálna, skôr detská, nevyspelá, zbytočná..
Neviem, mal by si mať dosť rozumu na to, aby si mu ani neodpisoval.
No asi to normálne je, ale normálne je relatívny pojem, takže skôr je to bežná reakcia, lenže zamyslime sa.. u koho? u akých ľudí?
Určite to však nebola správna reakcia aj keď možno pre niekoho normálna, pre mňa nie normálna, skôr detská, nevyspelá, zbytočná..
Neviem, mal by si mať dosť rozumu na to, aby si mu ani neodpisoval.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
toz je to hrdinske ale lepsie je sa dohodnut alebo ujst. aj ked je pravda ze niekedy sa inak neda. pokial je to cisto vo verbalnej rovine treba to brat sportovo.Gabika91 napísal:Prečo by si nemohol byť normálny ked sa chceš pobiť za svoje dievča???Ved to je podla mna cool,že nejaký chalan ma chce ochrániťA to že sa chce pobiť????Hmm možno si chalan verí a chcel si stebou pomerať sily jak sa hovorí
Ale akože fakt je to blbé ked sa chce pobiť a pritom nemá nejaký pádny dôvod.
ja si hovorim, nac se bit, kdyz muzme pit? a preto sa nebijem od detstvaNEMESIS napísal:moj kamarat ma velmi pekne motto: preco riesit problemy cez bitku, ked sa to da riesit pri chlaste?:D
-
Harlequin
Expert
napr. Luks ze ? jo a ETieNne, ma dost... viac ako 17misokgb napísal:Pes co steka, nehryzieMam s tym skusenost, kopa ludi ma kvoli mojim "internetovym vyryvackam" chcela zmlatit a dodnes som na hubu nedostal
A zas, ked niekto nevie pochopit moj "zart" tak si s nim nemam o com pisat
Ser sa na neho, pripadne mi kopni jeho nick, ja sa uz pohram
![]()
![]()
[a to nemam 12 rokov
]
/moj prvy ot tak prepacte...
-
bolek
Guru
Osobne si myslim, ze zakladom je nenavstevovat pokec. Aj tak su tam len sami uchylaci a nastrocne cool decka. Takze mal si ho odignorovat, kym by ti nedal pokoj, co by ti raz urcite dal
. A podla mna si uplne normalny, hoci vsetko je relativne
To, ze si sa chcel pobit za svoju holku je fajn, ani mne by sa nepacilo, keby mi iekto urazal ludi, na ktorych mi zalezi, ale vzdy sa da ju konflikty riesit aj inak...
Uz ma viac ako 19r a uz ma ak vodicak ale neviem do kedy (Rozbita Alfa JAJ)misokgb napísal:Pes co steka, nehryzieMam s tym skusenost, kopa ludi ma kvoli mojim "internetovym vyryvackam" chcela zmlatit a dodnes som na hubu nedostal
A zas, ked niekto nevie pochopit moj "zart" tak si s nim nemam o com pisat
Ser sa na neho, pripadne mi kopni jeho nick, ja sa uz pohram
![]()
![]()
[a to nemam 12 rokov
]