Kukláči prvýkrát zastrelili človeka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Povazujete tento postup policie za spravny?

Ano
86
84%
Nie
8
8%
Neviem sa vyjadrit
8
8%

Celkom hlasov: 102

hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

Dávnejšie som čítal o tom chlapíkovy článok v Plus7dní. Údajné má všetky exponáty delaborované, čiže nefunkčné. Nepoznám detaily... ale nie všetkému by som veril čo si zelení mužíčkovia vymyslia 8)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja k teme len toto: podla mna nemal byt tento manik prvy. na svk su vacsie svine a policia s nimi jedna v rukavickach.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Shark NX napísal:carver no som zvedavy jak by si pri tej bolesti este strielal do ovzdusia ...
Pozri kuklac ma na vyber ci riskovat viac ci menej, ci sa pokusit trafit nejaky absurdny nerv v ramene a ohrozit tym kolegov ak by netrafil alebo dat mu tutovku do hrudnika. Osobne na to konani nieje podla mna nic zle. Vobec sa divim ze vycvik je taky humanny ze ich neucia strielat rovno do hlavy ale im davaju sancu hrudnikom.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dobra muska.za to vsetko co mal ukryte si to aj zasluzil
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

ja som tam nebol, nevidel som to, ani videozaznam z toho... :P
existuje omnoho viac a horsich zlocincov, ako daky fanaticky zberatel a predavac
Sheep
Addict
Addict

Re: Kukláči prvýkrát zastrelili človeka

Príspevok od používateľa Sheep »

enter00 napísal:http://www.sme.sk/c/3245289/Kuklaci-prv ... oveka.html

Policia konecne urobila to, co ma. "Chranit a sluzit".
Dobra praca jednotky.

// Pridana anketa. Tomasito
// dikes. Enter00
tvoj prispevok znie dost ironicky takze ta len upovedomim co by si robil ty keby pred teba vybehol niekto so sapikom...?

postup povazujem za spravny

este poznamenam ze kolko ludi zastrelia SWAT v amerike, myslim ze 1. krat na slovensku, to je snad viac nez dobre...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nie ako majú USáci- policajti majú POVINNOSŤ, keď útočník vytiahne a namieri zbraň doňho strieľať tak dlho kým nespadne na kolená- vtedy sa mu odkrví hlava a nie je schopný už nič.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

No neviem comu sa divime ..ved na to ti kuklaci tie zbrane maju .... :roll:
ked sa nestrielali chceli by sme ekšn, ked vystrelili niekto ostal pohorseny
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No neviem, akože videli ste ten dom čo ukazovali? (skade vyšiel v maskacoch tusim) No to je na konci našej ulice, býval som snim v jednej dedine :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Sheep napísal:tvoj prispevok znie dost ironicky takze ta len upovedomim co by si robil ty keby pred teba vybehol niekto so sapikom...?

postup povazujem za spravny

este poznamenam ze kolko ludi zastrelia SWAT v amerike, myslim ze 1. krat na slovensku, to je snad viac nez dobre...
vobec som to nemyslel ironicky, prvy som v ankete klikol na Ano, schvalujem... zle si pochopil/necital dalsie moje prispevky.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

dawo napísal:No neviem comu sa divime ..ved na to ti kuklaci tie zbrane maju .... :roll:
ked sa nestrielali chceli by sme ekšn, ked vystrelili niekto ostal pohorseny
vzdy to tak bude. ked sa nesnazia, tak je zle. ked niekoho zastrelia, je horsie. kto vie, co by ten clovek spravil, keby ho nezastrelili. ked sa clovek vzije do polohy jedneho z kuklacov, tak asi co spravim, ked na mna vybehne clovek s nabitou zbranou? budem cakat, kym na mna vystreli? inac vseobecne ta policia je na slovensku dost zaznavana. dvaja, traja alkoholici, blby prezident policie a uz su vsetci automaticky zli. akokeby boli vsetci rovnaki, lebo nosia rovnake uniformy...hrozne
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Oslovení obyvatelia obce však považovali Mariána za slušného človeka. „Bol to normálny chlap, poznám ho už dlhšie, kedysi sme boli spolužiaci. S nikým nemal problémy, nikdy sa o ňom nehovorilo ako o nebezpečnom človeku. Nepočula som ani žiadne klebety o tom, žeby mal nejaké styky s podsvetím alebo niečo podobné,“ hovorí výčapníčka v miestnom pohostinstve. Aj ostatní ľudia v obci boli zo včerajších udalostí prekvapení. „Bol to dobrý chlap, ak niekomu nepomohol, tak určite neublížil,“ hovoria chlapi na ulici. „Môžete sa v dedine spýtať kohokoľvek, nikto vám o ňom nepovie nič zlé,“ dodáva ďalší. Podľa ľudí nebol nikdy agresívny. Skutočnosť, že vytiahol na policajtov zbraň, si nevedia vysvetliť. O jeho záľube v zbraniach však zrejme vedeli, prezradiť však nechceli nič. „Myslím, že policajti z tej jeho chatky budú mať čo odnášať,“ dodal jeden z obyvateľov Radavy.
Za akým účelom Račko zbrane v chate zhromažďoval a či s nimi aj obchodoval, polícia v súčasnosti zisťuje. Časť z nich však boli zberateľské kusy z obdobia druhej svetovej vojny. V minulosti bol tento muž odsúdený za trestný čin nedovoleného ozbrojovania a všeobecného ohrozovania. V októbri 2005 totiž výbuch otriasol jeho rodinným domom. Podľa záverov vyšetrovania explóziu zapríčinil sám.
zdroj: pravda
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

chlapik na nich vybehol so zbranou = sam si podpisal rozsudok smrti... myslim ze neni o com policajti len robili svoju pracu davat im zodpovednost za jeho smrt je hlupost, moze si za to on sam... mozno to bol fajn chlap ako hovoria ti ludia ale proste namieril zbran na policajtov... a to sa nerobi :x
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

enter00 napísal:http://www.sme.sk/c/3245289/Kuklaci-prv ... oveka.html

Policia konecne urobila to, co ma. "Chranit a sluzit".
Dobra praca jednotky.

// Pridana anketa. Tomasito
// dikes. Enter00
No pekne nazory,kazdy suhlasi ze policia robi spravne veci,ale jednamu nechapem.Ten manik mal doma delostrelecke granaty,protitankove päste,dost fest vybusnim co som videl na videu a on vybehne zo samopalom? :wink:
No ludia uznajte sami mat doma tolko arzenalu a nechat sa na vlastnom dvorku zastrelit? :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

K téme asi toľko.
Na kukláčov sa so samopalom nechodí.
Tým ako ho vzal do ruky si podpísal rozsudok smrti.
Kukláč je tiež len človek, aj on chce žiť. Nezastrelil by kukláč idiota? Zastrelil by idiot kukláča. Čo je lepšie?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Len jedna vec je skoda, uz im nikdy nebude moct prezradit, odkial mal taky arzenal. Ale i tak dobre...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

qwerty-xyz napísal:No pekne nazory,kazdy suhlasi ze policia robi spravne veci,ale jednamu nechapem.Ten manik mal doma delostrelecke granaty,protitankove päste,dost fest vybusnim co som videl na videu a on vybehne zo samopalom? :wink:
No ludia uznajte sami mat doma tolko arzenalu a nechat sa na vlastnom dvorku zastrelit? :cry:
Asi bol na drogach, ja som nad tym tiez rozmyslal
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

1. Nechcel vyjsť von.
2. Namiesto toho vybehol zo samopalom.
3. Takže konali správne podľa mňa.
4. Navyše som tam čítal, že ho chceli "iba" zneškodniť, hmm tak mohli mieriť aj inde, ale čo už.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ETieNne napísal:4. Navyše som tam čítal, že ho chceli "iba" zneškodniť, hmm tak mohli mieriť aj inde, ale čo už.
V takychto pripadoch- pohybujuci sa ohrozujuci objekt- su povinni mierit na najlahsie zasiahnutelnu cast tela, t.j. na trup.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

1-nechcel vyst von.
od kedy maju kuklaci v popise prace niekoho volat na piknik? to znamena iba jedno: vedeli co mozu ocakavat-ozbrojeneho muza a hlavne plnu chalupu vybusnin. podla mna, kvoli tym vybusninam nesli dnu. to bolo z taktickeho hladiska spravne. lebo ak by sa chcel vnutri odpalit, zobral by vela kuklacov so sebou. ale akonahle vybehol von, hned za dverami mal byt spacifikovany, a nie nechat ho behat po dvore ako kura bez hlavy.
cela tato akcia mi pripomina zasah zaciatocnikov a nie jednotky, ktora patri medzi najlepsie na svete. ale bolo to podla zakona. to nikomu neberiem. aj ja by som ho sundal, ale podla mna neurobili nic navyse, aby zostal na zive.
Napísať odpoveď