Kukláči prvýkrát zastrelili človeka
Pozri kuklac ma na vyber ci riskovat viac ci menej, ci sa pokusit trafit nejaky absurdny nerv v ramene a ohrozit tym kolegov ak by netrafil alebo dat mu tutovku do hrudnika. Osobne na to konani nieje podla mna nic zle. Vobec sa divim ze vycvik je taky humanny ze ich neucia strielat rovno do hlavy ale im davaju sancu hrudnikom.Shark NX napísal:carver no som zvedavy jak by si pri tej bolesti este strielal do ovzdusia ...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kukláči prvýkrát zastrelili človeka
tvoj prispevok znie dost ironicky takze ta len upovedomim co by si robil ty keby pred teba vybehol niekto so sapikom...?enter00 napísal:http://www.sme.sk/c/3245289/Kuklaci-prv ... oveka.html
Policia konecne urobila to, co ma. "Chranit a sluzit".
Dobra praca jednotky.
// Pridana anketa. Tomasito
// dikes. Enter00
postup povazujem za spravny
este poznamenam ze kolko ludi zastrelia SWAT v amerike, myslim ze 1. krat na slovensku, to je snad viac nez dobre...
-
krupica_dnb
Medium Professional
vobec som to nemyslel ironicky, prvy som v ankete klikol na Ano, schvalujem... zle si pochopil/necital dalsie moje prispevky.Sheep napísal:tvoj prispevok znie dost ironicky takze ta len upovedomim co by si robil ty keby pred teba vybehol niekto so sapikom...?
postup povazujem za spravny
este poznamenam ze kolko ludi zastrelia SWAT v amerike, myslim ze 1. krat na slovensku, to je snad viac nez dobre...
-
Carver11
Light Star
vzdy to tak bude. ked sa nesnazia, tak je zle. ked niekoho zastrelia, je horsie. kto vie, co by ten clovek spravil, keby ho nezastrelili. ked sa clovek vzije do polohy jedneho z kuklacov, tak asi co spravim, ked na mna vybehne clovek s nabitou zbranou? budem cakat, kym na mna vystreli? inac vseobecne ta policia je na slovensku dost zaznavana. dvaja, traja alkoholici, blby prezident policie a uz su vsetci automaticky zli. akokeby boli vsetci rovnaki, lebo nosia rovnake uniformy...hroznedawo napísal:No neviem comu sa divime ..ved na to ti kuklaci tie zbrane maju ....![]()
ked sa nestrielali chceli by sme ekšn, ked vystrelili niekto ostal pohorseny
-
krija
VIP
zdroj: pravdaOslovení obyvatelia obce však považovali Mariána za slušného človeka. „Bol to normálny chlap, poznám ho už dlhšie, kedysi sme boli spolužiaci. S nikým nemal problémy, nikdy sa o ňom nehovorilo ako o nebezpečnom človeku. Nepočula som ani žiadne klebety o tom, žeby mal nejaké styky s podsvetím alebo niečo podobné,“ hovorí výčapníčka v miestnom pohostinstve. Aj ostatní ľudia v obci boli zo včerajších udalostí prekvapení. „Bol to dobrý chlap, ak niekomu nepomohol, tak určite neublížil,“ hovoria chlapi na ulici. „Môžete sa v dedine spýtať kohokoľvek, nikto vám o ňom nepovie nič zlé,“ dodáva ďalší. Podľa ľudí nebol nikdy agresívny. Skutočnosť, že vytiahol na policajtov zbraň, si nevedia vysvetliť. O jeho záľube v zbraniach však zrejme vedeli, prezradiť však nechceli nič. „Myslím, že policajti z tej jeho chatky budú mať čo odnášať,“ dodal jeden z obyvateľov Radavy.
Za akým účelom Račko zbrane v chate zhromažďoval a či s nimi aj obchodoval, polícia v súčasnosti zisťuje. Časť z nich však boli zberateľské kusy z obdobia druhej svetovej vojny. V minulosti bol tento muž odsúdený za trestný čin nedovoleného ozbrojovania a všeobecného ohrozovania. V októbri 2005 totiž výbuch otriasol jeho rodinným domom. Podľa záverov vyšetrovania explóziu zapríčinil sám.
-
qwerty-xyz
No pekne nazory,kazdy suhlasi ze policia robi spravne veci,ale jednamu nechapem.Ten manik mal doma delostrelecke granaty,protitankove päste,dost fest vybusnim co som videl na videu a on vybehne zo samopalom?enter00 napísal:http://www.sme.sk/c/3245289/Kuklaci-prv ... oveka.html
Policia konecne urobila to, co ma. "Chranit a sluzit".
Dobra praca jednotky.
// Pridana anketa. Tomasito
// dikes. Enter00
No ludia uznajte sami mat doma tolko arzenalu a nechat sa na vlastnom dvorku zastrelit?
-
miki690
Medium Professional
Asi bol na drogach, ja som nad tym tiez rozmyslalqwerty-xyz napísal:No pekne nazory,kazdy suhlasi ze policia robi spravne veci,ale jednamu nechapem.Ten manik mal doma delostrelecke granaty,protitankove päste,dost fest vybusnim co som videl na videu a on vybehne zo samopalom?![]()
No ludia uznajte sami mat doma tolko arzenalu a nechat sa na vlastnom dvorku zastrelit?
-
krija
VIP
1-nechcel vyst von.
od kedy maju kuklaci v popise prace niekoho volat na piknik? to znamena iba jedno: vedeli co mozu ocakavat-ozbrojeneho muza a hlavne plnu chalupu vybusnin. podla mna, kvoli tym vybusninam nesli dnu. to bolo z taktickeho hladiska spravne. lebo ak by sa chcel vnutri odpalit, zobral by vela kuklacov so sebou. ale akonahle vybehol von, hned za dverami mal byt spacifikovany, a nie nechat ho behat po dvore ako kura bez hlavy.
cela tato akcia mi pripomina zasah zaciatocnikov a nie jednotky, ktora patri medzi najlepsie na svete. ale bolo to podla zakona. to nikomu neberiem. aj ja by som ho sundal, ale podla mna neurobili nic navyse, aby zostal na zive.
od kedy maju kuklaci v popise prace niekoho volat na piknik? to znamena iba jedno: vedeli co mozu ocakavat-ozbrojeneho muza a hlavne plnu chalupu vybusnin. podla mna, kvoli tym vybusninam nesli dnu. to bolo z taktickeho hladiska spravne. lebo ak by sa chcel vnutri odpalit, zobral by vela kuklacov so sebou. ale akonahle vybehol von, hned za dverami mal byt spacifikovany, a nie nechat ho behat po dvore ako kura bez hlavy.
cela tato akcia mi pripomina zasah zaciatocnikov a nie jednotky, ktora patri medzi najlepsie na svete. ale bolo to podla zakona. to nikomu neberiem. aj ja by som ho sundal, ale podla mna neurobili nic navyse, aby zostal na zive.