Autoreklama
Autoreklama
Co si myslite o autoreklame? Je to hlupost, alebo relativne dobry sposob mensieho prijmu.
Re: Autoreklama
môj známy to má, a ze vraj 7litrov na mesiac za to dostane, ale to vyzerá na aute otrasne...Frco napísal:Co si myslite o autoreklame? Je to hlupost, alebo relativne dobry sposob mensieho prijmu.
Ale 7litrov mesacne neni veru málo... je to asi vecou nazoru, ale ze vraj normálne mu za to platia, takze o podvod nejde...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nebrat, je to silny ofajc.
Pre ludi, ktori si to nevedia dat dokopy a nevedia do coho davaju 10% zo svojich prasulkov - LINK
Pre ludi, ktori si to nevedia dat dokopy a nevedia do coho davaju 10% zo svojich prasulkov - LINK
po precitani toho blogu neviem neviem...tiez mam taky nazor, ze ked budu na trhu figurovat dlhsie tak potom uvidime. Teraz radsej pockam......Lebo je zas pravda ze nikto na tom blogu neuvadzal, ze ma s AR zle skusenosti - ZATIAL.
Neviem, ale laka ma to proste nechat si na moje starsie auto prilepit nalepky, a aj keby to fungovalo len jeden mesiac tak som v pluse, ci nie? Aj v pripade ked si to dam na stare auto tak i musim nieco vopred dat?
V tom som nejaky zmateny.
Neviem, ale laka ma to proste nechat si na moje starsie auto prilepit nalepky, a aj keby to fungovalo len jeden mesiac tak som v pluse, ci nie? Aj v pripade ked si to dam na stare auto tak i musim nieco vopred dat?
-
misokgb
King
Raz som videl inzerat na auto sa nalepkami s reklamou. A bolo pisane v inzerate, ze si zaraba mesacne na svoje vydavky. No ked beres 1000Sk na mesiac na ostatne veci do auta, 6000Sk na palivo, rataj 37Sk na liter, to mame 162 litrov pohonnej hmoty. Pri aute so spotrebou 8L/100km to mas 2000km v podstate zadarmo, akurat, ze chodis v billboarde 
http://www.auto-reklama.sk/index.php?pa ... uto-od-vasFrco napísal:Neviem, ale laka ma to proste nechat si na moje starsie auto prilepit nalepky, a aj keby to fungovalo len jeden mesiac tak som v pluse, ci nie? Aj v pripade ked si to dam na stare auto tak i musim nieco vopred dat?
..pri 2r zmluve musíš zaplatiť vopred 24.000,- a budú Ti 2r dávať mesačne 7.000,-
..pri 4r zmluve musíš zaplatiť vopred 40.000,- a budú Ti 4r dávať mesačne 7.000,-
Auto minimálne 5r staré.
//jj, maximálne..
brm maximalne 5 rokov stare .. ale to si asi aj chcel napisat 
btw. kto si mysli, ze sa mu to oplaca -> vela stastia
platit dalsich ludi budu len z penazi, ktore od neho ziskaju, resp. ktore ziskaju od dalsich novych prichodzich .. a jedneho dna proste zaniknu, krachnu a peniazky nikde, najlepsie dopadnu samozrejme ti prvi (tak ako u BMG)
btw. kto si mysli, ze sa mu to oplaca -> vela stastia
platit dalsich ludi budu len z penazi, ktore od neho ziskaju, resp. ktore ziskaju od dalsich novych prichodzich .. a jedneho dna proste zaniknu, krachnu a peniazky nikde, najlepsie dopadnu samozrejme ti prvi (tak ako u BMG)
-
Kibo
Hardcore addict
podla mna uplna pravda, hned od zaciatku sa mi to zdalo ako jedna velka pyramida a zasa na druhej strane tam maju bordel v podmienkach. ked mam podmienku max 5 rocne auto, preco potom na stranke hrdo ukazujem feldu pred faceliftom, kt. bol v r 98 a tym padom ma to auto min 9r a corrado co prestali robit tusim 95-96, cize to auto ma min dakych 11-12 rokov. tak isto fabie. podmienkou je bezchybny stav auta a jedna fabia tam vyzera ako keby bozkavala na semafore auto pred sebou... imho prve fabie vylizli v r 99 a nie kazdy ma fabku z r. 2002, cize aj tie mozu byt starsie...mishenko napísal:tak ako u BMG
kazdym dnom vidim v BA viac a viac aut polepenych logami AR, ale ja osobne by som do toho nesiel, uz len kvoli tej investicii. ved logicky, ked chcu reklamu, vy im poskytnete priestor, tak preco by ste im este mali platit? a navyse take palky? ked by tam bol registracny poplatok, povedzme 2000 sk, tak by to bolo o niecom inom, ale zasa na druhu stranu by to malo kazde druhe auto v BA
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
There is a no free lunch. je to cisty odzub. bude to este chvilu fungovat, ti co sa do toho dostali na zaciatku tak zarobia a ostatni ... ale zase az take hrozne to pre nich nebude, kedze stratia len nejakych 24 000 sk.
edit: diky za ten link, na vybrali.sme.sk ma najviac hlasov za 7 dni, aspon ludia budu vediet.
edit: diky za ten link, na vybrali.sme.sk ma najviac hlasov za 7 dni, aspon ludia budu vediet.
Ak uz toto nikoho nepresvedci ... (vpravo treba vybrat Autoreklama)
http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-04- ... rog=NOVINY
http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-04- ... rog=NOVINY
mishenko:Presne, ako vravi medialny mag Fedor Flašik, ten počiatočny vklad tam smrdi.
-Inak nechapem, prečo sa ten poplatok platí na 4 roky väčší, ako a 2, keď v tej firme tvrdia, že tým si vlastne nový zákazník zaplati seba za prve tri mesiace - v skušobnej lehote.
-Takže tak, či tak, niekoho tu ťahajú za nos.
-Ďalšia vec - keď už skúšobná lehota, tak nech prvé 3 mesiace neplatí nič a nie im dávať peniaze.
Podľa mňa tie nahromadené peniaze zhodnocujú a keď ľudia dostanú rozum a prestanú im platiť, tak zmiznú.
-Inak nechapem, prečo sa ten poplatok platí na 4 roky väčší, ako a 2, keď v tej firme tvrdia, že tým si vlastne nový zákazník zaplati seba za prve tri mesiace - v skušobnej lehote.
-Takže tak, či tak, niekoho tu ťahajú za nos.
-Ďalšia vec - keď už skúšobná lehota, tak nech prvé 3 mesiace neplatí nič a nie im dávať peniaze.
Podľa mňa tie nahromadené peniaze zhodnocujú a keď ľudia dostanú rozum a prestanú im platiť, tak zmiznú.
-
juslik
King
tak ale pozrite ked ta firma je uz polroka na slovensku napr. tak potom uz niekolkym ludom dali tie 3 mesiace peniaze...myslim ten 4 5 a 6 mesiac im penaze museli dat skuste sa nikoho popytat lebo to sa im peniaze vratili a ked mu daju aj na ten 7 mesiac tak to moze byt aj pravda lebo potom saim to uz neoplati ...nemusia zobrat peniaze a ujst bolo by im to zbytocne lebo by len prerobili...
aj bmg fungovalo ako dlhojuslik napísal:tak ale pozrite ked ta firma je uz polroka na slovensku napr. tak potom uz niekolkym ludom dali tie 3 mesiace peniaze...myslim ten 4 5 a 6 mesiac im penaze museli dat skuste sa nikoho popytat lebo to sa im peniaze vratili a ked mu daju aj na ten 7 mesiac tak to moze byt aj pravda lebo potom saim to uz neoplati ...nemusia zobrat peniaze a ujst bolo by im to zbytocne lebo by len prerobili...
toto je taky isty princip, pokial sa najdu ludia co do toho vstupia tak z vkladov co ziskaju mozu vyplacat ludi co vstupili do hry skor, toto moze teoreticky fungovat dlhu dobu, ale ked to padne tak to padne a nikto uz tie peniaze neuvidi
Uz reklamuju aj Auto2Mobil, co su motorove oleje. Bohuzial je to ale iba ich vymysel, nakupili daky olej a planuju ho balit do vlastnych obalov. Ak sa k tomu dostanu
Uz to nemooooze dlho trvat a pojde to do sraciek. Kto sa prihlasil teraz uz pravdepodobne vsetky svoje peniaze neuvidi.
A vobec ... cudujem sa, ze sa ludia stale nechaju okaslat. Som myslel, ze sa im tam uz nikto neprihlasi, ale ako tak pozeram novy prispevok na fore, tak to bude asi inak. Hanba ...
A vobec ... cudujem sa, ze sa ludia stale nechaju okaslat. Som myslel, ze sa im tam uz nikto neprihlasi, ale ako tak pozeram novy prispevok na fore, tak to bude asi inak. Hanba ...