no neviem ako vy ale mňa keď len zastaví mestkáč večer že prečo robím bordel tak radšej ani nedávam ruky do vrecka a snažím sa ich mať na očiach a byť kľudný, nie to ešte kukláči. Pochopil by som aj že ho zabili keď si dal rýchlo ruky do vrecka ako keby chcel niečo vytiahnuť...
Boha ľudia nie sú sprostí, keď na vás niekto mieri samopalom a huláka nech sa nehýbeš tak ak sa neposerem od strachu tak ich poslúchnem aj keby čo bolo.... Zaslúžil si to, aj keď je pravda že mal pekný, lež nebezpečný koníček.
Kukláči prvýkrát zastrelili človeka
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ani som nemal v planeTomasito napísal:Co si chcel tymto povedat?
// Vyznam pojmu zastavovaci ucinok mi nemusis vysvetlovat.
posledny edit: 22:51
krija, pytal som sa preto, ze zasahujuci policajt mal strielat zo sapiku, pricom nase specialne jednotky su vyzbrojene samopalmi Heckler & Koch 9 mm Luger. Tato kombinacia neutocnej zbrane a streliva je najoblubenejsia medzi specialnymi jednotkami po celom svete, a to prave po zohladneni aj tebou spominaneho zastavovacieho ucinku, o.i. (velmi oblubena a pouzivana aj v US).
Stale sa vsak zabuda na spominanu metodiku postupu v pripade pohybujuceho sa ohrozojuceho objektu. Ak ta ucia v takomto pripade strielat na najlahsie zasiahnutelnu cast tela, t.j. na hrud, budes strielat na hrud. Ako som tu uz niekomu spominal, tieto metodiky vypracuvalavli vacsi odbornici ako my, rovnako ako vacsi odbornici rozhodovali o vyzbroji nasich spec. jednotiek.
Stale sa vsak zabuda na spominanu metodiku postupu v pripade pohybujuceho sa ohrozojuceho objektu. Ak ta ucia v takomto pripade strielat na najlahsie zasiahnutelnu cast tela, t.j. na hrud, budes strielat na hrud. Ako som tu uz niekomu spominal, tieto metodiky vypracuvalavli vacsi odbornici ako my, rovnako ako vacsi odbornici rozhodovali o vyzbroji nasich spec. jednotiek.