Najhorsi film
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Hned prvy najhorsi film, ktory ma napadol (urcite ich je viac
) je Panic je nanic. Nudny film, bez pointy, s hroznymi hereckymi kvalitami, ktory sa snazil vyrovnat Expertom, Snowbordakom, Raftakom a pod. Neviem, ci trpeli viac herci alebo ja, ked som to pozerala, ale vacsie zufalstvo som uz davno nezazila 
-
Andy130685
Novice
safan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.
bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.
-
seth82
Darca
no...niekto dotrtkal totalnu klasiku...prve 2 casti boli super, zvysok je uz odpad...nieco pridam do zbierky aj ja: The Siege - totalna sprostost, Training day - tak tento film som uz uplne nevykryval, citil som sa ako v hre GTA a nakoniec vsetkeho som si pozrel noveho Rockyho - vzdy som mal predsudky voci tymto filmom o boxe, hovoril som si, ze si to ani zaboha nepozrem, ale ked tak vsetci vychvalovali, tak som neodolal a spravil som chybu...tieto 2 hodiny som fakt mohol stravit niecim uzitocnejsim, zabijenim priserok v dungeon siege alebo oblivione...a tak..svet je kruty...ZHNiLa_KaCHNa napísal:prihadzujem do kotla film: highlander: the source![]()
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
T4XI
Akoze, vcera som pozeral T4XI (Taxi 4), ale velka vyhra to nebola..
Trochu ma sklamal ten film... Co uz, dufam, ze 5tka alebo 6ka bude lepsia 
Vidno,že tvoj kamoš má nízke IQ!vinancan napísal:Bojovali za vlasť. Sice som to nevidel ale kamarat ano a neodporucal mi to pozerat ani keby som bol slepy
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/77625-bojovali-za-vlast-oni-srazalis-za-rodinu/-
hojko
Site Admin
Tento tyzden som sa pustil do Wicker Park a Children of Men (alebo nieco take) a obe veci boli hroza. Wicker mal byt romanticka komedia, no po asi 20 min som to vypol, pretoze to bolo neskutocne trapne a vobec ma to nezaujalo. Hodnotenie na IMDB nic moc, ale aj tak strasna nuda.
Od Children of Men som cakal viac, vzhladom na to, ze na IMDB.com to vyfasovalo cez 8 bodov, ale rovnako ako v prvom pripade, aj toto malo hrozne nudny zaciatok a tak som to po asi pol hodine vypol. Ked si tieto dva filmy porovnam s filmom The Departed, tak je to neskutocny rozdiel. Departed mal cely cas dobry a zaujimavy dej, kdezto Child. of Men s podobnym hodnotenim uplne o hovne.
Od Children of Men som cakal viac, vzhladom na to, ze na IMDB.com to vyfasovalo cez 8 bodov, ale rovnako ako v prvom pripade, aj toto malo hrozne nudny zaciatok a tak som to po asi pol hodine vypol. Ked si tieto dva filmy porovnam s filmom The Departed, tak je to neskutocny rozdiel. Departed mal cely cas dobry a zaujimavy dej, kdezto Child. of Men s podobnym hodnotenim uplne o hovne.
-
dair
Guru wannabe
tak ten Children Of Men som si tiez pozrel s velkym odporucanim kamaratov a taktiez uz len koli tomu hercovi ktory bol dost dobry v Inside Man-ovi a bolo to fakt huste nudne... jedine sceny co ma uputali boli tie vybuchy atd co je dost smutne a inac.... no nic mochojko napísal:Tento tyzden som sa pustil do Wicker Park a Children of Men (alebo nieco take) a obe veci boli hroza. Wicker mal byt romanticka komedia, no po asi 20 min som to vypol, pretoze to bolo neskutocne trapne a vobec ma to nezaujalo. Hodnotenie na IMDB nic moc, ale aj tak strasna nuda.
-
Balian1186
Novice
Nebudem sa vyjadrovať k viacerým filmom, veľkú časť tých najnovších som nevidel, lebo na to nemám na teraz čas. Ja osobne som dosť tolerantný človek, ale podľa mňa najväčšia hovadina prvého rázu bol film Kocka 2. Proste aj keby som bol neviem aké individuum tak by som sa nepochválil ľuďom takou stupiditou, ktorej nerozumia diváci, možno ani herci a aj samotný režisér