A k tej RAMke, kedze je to navrhnute pre XP/Vistu ocakava sa ze uzivatel ju ma dostatocnu ked si dal takyto OS.
ICQ 6
Bol som u kamoša, a videl som to...
Klady: Žiadne
Zápory: Otrasný skin
Veľa mb ram žere
Vtieravá reklama
Kde dpc su xstatusy ?
Nehodí sa to ku žiadnej normálnej teme XP
Strašné Zvuky.
Hodnotenie: Nenašiel som jediný dôvod prečo presť z Mirandy na ICQ 6.0 ale našiel som dost veľa dôvodov prečo zostať pri Mirande...
Klady: Žiadne
Zápory: Otrasný skin
Veľa mb ram žere
Vtieravá reklama
Kde dpc su xstatusy ?
Nehodí sa to ku žiadnej normálnej teme XP
Strašné Zvuky.
Hodnotenie: Nenašiel som jediný dôvod prečo presť z Mirandy na ICQ 6.0 ale našiel som dost veľa dôvodov prečo zostať pri Mirande...
v starom skype mozes vliezt do adresara c:\Program Files\ICQLite\Sounds\ a tie ich zvuky si zmenit akokolvekdavidman napísal: .. no a este ze sa da vypnut zvlast zvuky pri urcitych cinnostiach a nemusim vypinat celkom zvuky, napr nova sprava ma furt stvala, ze o-ou, a teraz mam len pri primani suborov. ...
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
bavime sa o icq tusim nie ???roman3x napísal:v starom skype mozes vliezt do adresara c:\Program Files\ICQLite\Sounds\ a tie ich zvuky si zmenit akokolvek
no a k teme.. noo ja to idem vyskusat ale podla mna to nie je zle qip poznam ale zas nema ho kazdy a to mi vadi... icq je icq a budme radi ze ho mame lebo ja ked si s niekym pisem tak len cez icq alebo pokec... qip je z coho ?? z icq keby nebolo icq neni qip je tak ? aaa skype ten na pisanie je... na dve veci... cize nanic...
pouzival som ho den a posiel do volakam.. jedine co sa mi na nom ozaj pacilo je ikona
.. inac skaredy, rozmerny, zabugovany, polofunkcny zmatok. Tomuto by som si netrufol dat ani oznacenie Beta.. este tak Alfa mozno.. a ako final uz vobec nie. Nemoznost zmeny smajlov (ICQ5 ma asi najlepsich), nefunkcne linky na nove skiny a pod, rozdrbane prijimanie a ukladanie suborov inac ako to bolo v predchadzajucich verziach - tj nemoznost s5tnej synchronizacie tychto adresarov. ICQ6 uklada do zlozky "#UIN nick" kdezto starsie verzie ukladali do "nick #UIN". Nejake zvuky ma netrapia kedze to je jedna z prvych veci ktore vypinam, pekne ze tam dali moznost otvorenia samostatnych okien (nie kazdemu taby ulahcuju situaciu).. a sposob akym spracovali rozhranie chatovacieho okna a nastavovanie pisma atd - aj po aplikovani bannerkilleru sa sice nezobrazuje reklama, ale spusta volneho nechutnezeleneho miesta ktore ostane prave kvoli zmenam.. fuj. Dalsia vec co ma na tom irituje - triedenie kontaktov. Taka klasika ako bola v starsich verziach, take sa tam ozaj nastavit neda... Tu si vyberem bud podla statusu kedy sa mi to zotriedi abecedne, alebo podla "oblubenosti" kedy svietia navrchu aj offline kontakty.. katastrofa.. Ostavam nadalej pri ICQ5.1
-
vladino001
Light Professional
-
The Calvin
Star
-
vonjose
Expert
Je strašné ako som teraz odrezaný od posielania súborov kamošom ktorý nemajú ani tucha čo je to QIP. Je tam tolko reklamy že keď som sa na to prihlasoval u kamarata tak sa tam asi 3 minúty načítavali všetky tie blbosti čo to chcelo spustiť. Ale nezazlievam im tu reklamu, keby tam žiadna nebola mohli by sme komunikovat možno tak cez Xfire alebo Skype. 
-
SOLlD
Light Expert
Skusal som tuto 6-ku a neviem ci aj vam ale mne ked niekto napisal, ukazalo sa mi to v dolnom rohu v tom pop-up okne, ked som na to klikol otvorilo sa okno s konverzaciou a tam nic.Proste len prazdne okno a stale mi ukazovalo ze mam novu spravu. Takze ICQ 5.1 alebo nieco ine trillian qip, inac som velmi zvedavy na ten Trillian Astra.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Cawte, chcem sa opitat tych co pouzivaju ICQ 6.0 ze ci vam hlasi ked ma vas kontakt narodky, lebo mne to nove ICQ nerobi a nikde to neviem zapnut. Neviete kde sa to ta spravit chcel by som to mat. A hlasky typu daj si toto alebo hento nechcem pocut mne sa to celkom paci, je to taky moderny skin. 
Dakujem
Dakujem