ICQ 6

Informácie o software, ankety...
Nehmesis
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nehmesis »

Podla mna je ICQ 6 v pohode, sice oproti 5.1 tych zmien nieje vela ale aj tak, este nech tam daju tie statusy :)
A k tej RAMke, kedze je to navrhnute pre XP/Vistu ocakava sa ze uzivatel ju ma dostatocnu ked si dal takyto OS.
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sigot »

Akoze sorry ale zas ROFL p...vina od ICQ, je to pomale, skarede a uz to nedokaze ani jedinu vyhodu oproti QIP ktoru to malo, a to x traz, presnejsie hry online. iba koli tomu som mal v kompe aj icq ale teraz je to jedoduche. full uninstall all ICQ products. QIP Rulezzzzz :smt023
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

men sa to nepaci.... :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Bol som u kamoša, a videl som to...

Klady: Žiadne

Zápory: Otrasný skin
Veľa mb ram žere
Vtieravá reklama
Kde dpc su xstatusy ?
Nehodí sa to ku žiadnej normálnej teme XP
Strašné Zvuky.

Hodnotenie: Nenašiel som jediný dôvod prečo presť z Mirandy na ICQ 6.0 ale našiel som dost veľa dôvodov prečo zostať pri Mirande...
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

icq6 kktina ako aj vsecky , reklama po starom , narocne na pamat, nic sa nevyrovna user friendly qip a mirandy popr.trillianu..
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Asi este nejsu nove skiny alebo statusy ? :?:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

davidman napísal: .. no a este ze sa da vypnut zvlast zvuky pri urcitych cinnostiach a nemusim vypinat celkom zvuky, napr nova sprava ma furt stvala, ze o-ou, a teraz mam len pri primani suborov. ...
v starom skype mozes vliezt do adresara c:\Program Files\ICQLite\Sounds\ a tie ich zvuky si zmenit akokolvek
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

roman3x napísal:v starom skype mozes vliezt do adresara c:\Program Files\ICQLite\Sounds\ a tie ich zvuky si zmenit akokolvek
bavime sa o icq tusim nie ??? :lol:
no a k teme.. noo ja to idem vyskusat ale podla mna to nie je zle qip poznam ale zas nema ho kazdy a to mi vadi... icq je icq a budme radi ze ho mame lebo ja ked si s niekym pisem tak len cez icq alebo pokec... qip je z coho ?? z icq keby nebolo icq neni qip je tak ? aaa skype ten na pisanie je... na dve veci... cize nanic...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pouzival som ho den a posiel do volakam.. jedine co sa mi na nom ozaj pacilo je ikona :D .. inac skaredy, rozmerny, zabugovany, polofunkcny zmatok. Tomuto by som si netrufol dat ani oznacenie Beta.. este tak Alfa mozno.. a ako final uz vobec nie. Nemoznost zmeny smajlov (ICQ5 ma asi najlepsich), nefunkcne linky na nove skiny a pod, rozdrbane prijimanie a ukladanie suborov inac ako to bolo v predchadzajucich verziach - tj nemoznost s5tnej synchronizacie tychto adresarov. ICQ6 uklada do zlozky "#UIN nick" kdezto starsie verzie ukladali do "nick #UIN". Nejake zvuky ma netrapia kedze to je jedna z prvych veci ktore vypinam, pekne ze tam dali moznost otvorenia samostatnych okien (nie kazdemu taby ulahcuju situaciu).. a sposob akym spracovali rozhranie chatovacieho okna a nastavovanie pisma atd - aj po aplikovani bannerkilleru sa sice nezobrazuje reklama, ale spusta volneho nechutnezeleneho miesta ktore ostane prave kvoli zmenam.. fuj. Dalsia vec co ma na tom irituje - triedenie kontaktov. Taka klasika ako bola v starsich verziach, take sa tam ozaj nastavit neda... Tu si vyberem bud podla statusu kedy sa mi to zotriedi abecedne, alebo podla "oblubenosti" kedy svietia navrchu aj offline kontakty.. katastrofa.. Ostavam nadalej pri ICQ5.1
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

KoCi napísal:.. katastrofa.. ICQ5.1
prejdi na qip :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono na alternativy nexcem prechadzat prave kvoli zmienovanej vymene suborov. ICQ5.1 s bannerkillerom je celkom pouzitelny. Alebo qip zvlada aj posielanie suborov bez problemov? :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

KoCi napísal:ono na alternativy nexcem prechadzat prave kvoli zmienovanej vymene suborov. ICQ5.1 s bannerkillerom je celkom pouzitelny. Alebo qip zvlada aj posielanie suborov bez problemov? :)
Jasné že hej len to treba povoliť v nastaveniach inak je to fain 8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Asi pred polrokom mal QIP problemy s prenosom suborov na neverejne IP adresy, to však je už vyriešene a všetko šlape, ako má. Na qipe sa mi páči, že pravidelne vychádza nový build v ktorom sa pokrývajú vždy nejaké požiadavky userov navštevujúcich oficialne fórum.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

z toho ICQ6 nejdu posielat ani prijimat subory z alternativnych klientov :aasmile2:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

7iro napísal:Co bolo take spatne? Hm malo by tzo byt "vraj" lepsie
malo ale neni
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

ehm...pockame polrok a uvidime
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Je strašné ako som teraz odrezaný od posielania súborov kamošom ktorý nemajú ani tucha čo je to QIP. Je tam tolko reklamy že keď som sa na to prihlasoval u kamarata tak sa tam asi 3 minúty načítavali všetky tie blbosti čo to chcelo spustiť. Ale nezazlievam im tu reklamu, keby tam žiadna nebola mohli by sme komunikovat možno tak cez Xfire alebo Skype. :roll:
SOLlD
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SOLlD »

Skusal som tuto 6-ku a neviem ci aj vam ale mne ked niekto napisal, ukazalo sa mi to v dolnom rohu v tom pop-up okne, ked som na to klikol otvorilo sa okno s konverzaciou a tam nic.Proste len prazdne okno a stale mi ukazovalo ze mam novu spravu. Takze ICQ 5.1 alebo nieco ine trillian qip, inac som velmi zvedavy na ten Trillian Astra.
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

ICQ 6 - jedna velka hnusna neprehladna reklama
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Cawte, chcem sa opitat tych co pouzivaju ICQ 6.0 ze ci vam hlasi ked ma vas kontakt narodky, lebo mne to nove ICQ nerobi a nikde to neviem zapnut. Neviete kde sa to ta spravit chcel by som to mat. A hlasky typu daj si toto alebo hento nechcem pocut mne sa to celkom paci, je to taky moderny skin. :D
Dakujem
Napísať odpoveď