Miranda

Informácie o software, ankety...
Smarton
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Smarton »

ok, a ako nastavim to, aby mi to aj zobrazil niekde ze niekto cita moj status? lebo pise mi to len do toho textoveho suboru, ale nikde mi to nezobrazi. A ten plugin mam zapnuty, ale vzdy vedia ked citam niekomu ten status... mohol by si mi poradit ako nato? Skusal som uz vsetko co sa mi zdalo rozumne, no nepomohlo. Mam to v cestine, ale nemozem sa k tomu nejak dopracovat.... dik za pomoc
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Lord_3D napísal:neviem prečo sa mi to začalo stávať,ale niekedy keď necham v noci beźať PC (seed torrentu) tak Miranda prejde sama do offline (ICQ aj IRC) neviemte cim to je ?
A co takto ked padne net a sama miranda sa bez pluginu nevie nastartovat ja som to tak mal hodnu chvilu.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Smarton napísal:ok, a ako nastavim to, aby mi to aj zobrazil niekde ze niekto cita moj status? lebo pise mi to len do toho textoveho suboru, ale nikde mi to nezobrazi. A ten plugin mam zapnuty, ale vzdy vedia ked citam niekomu ten status... mohol by si mi poradit ako nato? Skusal som uz vsetko co sa mi zdalo rozumne, no nepomohlo. Mam to v cestine, ale nemozem sa k tomu nejak dopracovat.... dik za pomoc
ono to zapisuje a vyskakuje k tomu popup
Smarton
Medium Star
Medium Star

da sa urobit nieco preto, aby mi pridalo kontakty aj do icq ked si ho autorizujem v mirande? lebo par kontaktov mi to do icq nepridalo...

+mam este jeden problem, mam plugin watrack, ale nie a nie ho rozbehat, vsetko mam zapnute ale ked si dam ten text do statusu, tak ostatny vidia len toto %artist% - %title%. Ale nikdy tam nenapise konkretnu skladbu... neviete cim to moze byt?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To by malo robiť automaticky (kontakty sa ukladajú na ICQ server).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

chrono: Neukladaju. Moja Miranda si ich uklada len do profilu a v nastaveni ICQ ich mozem synchronizovat so serverom ICQ.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hojko napísal:chrono: Neukladaju. Moja Miranda si ich uklada len do profilu a v nastaveni ICQ ich mozem synchronizovat so serverom ICQ.
resp mozes zapnut cisto server side kontatky, alebo tak ako pise hojko - primarny je profil, v nom sa potom ukladaju napr aj vlastne pomenovania kontaktov a tieto sa vobec na server neuploaduju.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Mam jeden problem... stiahol som si update na mirandu na build 24 a zrazu mi prestalo ukazovat ikonky statusov mojich kontaktov... neviete ako ich znova zapnem? dufam ze sa chapeme, proste ked ma niekto status napr tu čepičku akoze sa uci, tak ja tam vidim len obycajny zeleny kvietok... dik za radu

// problem vyrieseny, diki kamo :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Smarton napísal:Mam jeden problem... stiahol som si update na mirandu na build 24 a zrazu mi prestalo ukazovat ikonky statusov mojich kontaktov... neviete ako ich znova zapnem? dufam ze sa chapeme, proste ked ma niekto status napr tu čepičku akoze sa uci, tak ja tam vidim len obycajny zeleny kvietok... dik za radu
aktualizuj všetky pluginy ! mne to spravilo ked som nahodil #21. Po aktualizacii to prestalo... :)
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Nas oblubeny topic nam umrel? :cry:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

moja prva miranda bol pack, potom som si spravil moju vlastnu mirandu. ta bola uplne skvela bol som s nou spokojny. robil som ju 10 dni. ale fakt so sa na nej namakal. ale sformatoval som disc a myslel som ze som ju zalohoval ale nezalohoval. :samovrazda: tak som ju nadobro stratil. a teraz frcim na dalsom packu. mirandu si uz asi robit nebudem. staci mi pocit ze som to dokazal
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez mam nejaky pack.. otazka...
Da sa nejako zrobit aby zvuk prehralo len pri prvej sprave? Dalsie zvuky od toho uzivatela uz nebudu, pripadne aby zvuk prehravalo len vtedy ked okno sprav nie je maximalizovane
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

kukiak napísal:Tiez mam nejaky pack.. otazka...
Da sa nejako zrobit aby zvuk prehralo len pri prvej sprave? Dalsie zvuky od toho uzivatela uz nebudu, pripadne aby zvuk prehravalo len vtedy ked okno sprav nie je maximalizovane
Options > Customize > Sounds > Messages | da sa tam nastavit zvuk pre Unfocused window a pre new session myslim ze tieto 2 moznosti by mali tvoj problem bez problemu vyriesit :) ked tak este mozes pouzit plugin newstatusnotify a zapnut si individual soudns pre kontakty.. ale to je zu o niecom inom...
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

http://img408.imageshack.us/img408/7836/93171179fk1.jpg

takto vyzeral moj vytvor svojho casu, len ked som presiel na vistu, tak ten skin som nerozbehal (a skusal som dlho)
a navyse icq z mirandy a qipu sa mi z neznamych pricin nechce doma pripojit (na intraku ale v pohode)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, vedel by mi niekto poradit, aby mi pri spustení mirandy, dalo na vyber, kto sa chce prihlasit. Sme doma traja :), tak ako na to. Dakujem, ja viem lama :D S icq to uz dalej nevydrzim, tak radte mí rádci.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Normalne si vytvor viac profilov. Najjednoduchsia cesta je skopirovat stavajuci profil (.dat) pod inym menom do toho isteho adresara a pri pusteni mirandy ti da na vyber dva profily, prip. zalozku vytvorit novy profil.
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

t0m4s3 napísal:Normalne si vytvor viac profilov. Najjednoduchsia cesta je skopirovat stavajuci profil (.dat) pod inym menom do toho isteho adresara a pri pusteni mirandy ti da na vyber dva profily, prip. zalozku vytvorit novy profil.
Len pre uplnost, dalsi sposob je drzat ctrl pri spustani mirandy
pato83
Addict
Addict

Diki tomase, aj klavy za pomoc. Som to robil cez subory dat. Funguje to tak ako som si zelal :) No je tu problem, je nutne vyplnat aj msn aj aim a ostatne. Lebo som to nenasiel, kde sa to da znefunkcnit. Pretoze mi to hadze errory, ze to nemam vyplnene. Trochu trpezlivosti so mnou, nikto uceni z neba nespadol. Diki za pomoc
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

pato83 napísal:Diki tomase, aj klavy za pomoc. Som to robil cez subory dat. Funguje to tak ako som si zelal :) No je tu problem, je nutne vyplnat aj msn aj aim a ostatne. Lebo som to nenasiel, kde sa to da znefunkcnit. Pretoze mi to hadze errory, ze to nemam vyplnene. Trochu trpezlivosti so mnou, nikto uceni z neba nespadol. Diki za pomoc
napr. tak ze vymazes pluginy msn.dll , aim.dll , atd... v zlozke plugins (pre istotu si ich ale zalohuj)
pato83
Addict
Addict

Ok diki, idem skusit. No este jednu vec predsa mam momentalne, ja viem posielat subory ku kontaktu, ktorý pouziva ofiacial icq klienta, no on mne nevie. Da sa to nejako riesit? Napr. v Gaim mi to fachalo skvele, vlastne cely bol a je skvely :)

Edit: Tak som zmazal tie kniznice a je to ok :) A s tymi subormi a posielanim medzi roznymi klientami?

Edit2: Sice je moznost vyberu pri spusteni mirandy, no je daky plugin, ktorý by pracoval presne tak ako to je v icq? Ze staci dat na liste iny uzivatel a ta prehodi na toho druheho? Ci tu je na to dako klavesova skratka? Lebo vzdy musim vypnut mirandu a zapnut a vybrat profil. A ja nechcem vypnut mirandu, len prehodit uzivatela.
Napísať odpoveď