Miranda
ok, a ako nastavim to, aby mi to aj zobrazil niekde ze niekto cita moj status? lebo pise mi to len do toho textoveho suboru, ale nikde mi to nezobrazi. A ten plugin mam zapnuty, ale vzdy vedia ked citam niekomu ten status... mohol by si mi poradit ako nato? Skusal som uz vsetko co sa mi zdalo rozumne, no nepomohlo. Mam to v cestine, ale nemozem sa k tomu nejak dopracovat.... dik za pomoc
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
ono to zapisuje a vyskakuje k tomu popupSmarton napísal:ok, a ako nastavim to, aby mi to aj zobrazil niekde ze niekto cita moj status? lebo pise mi to len do toho textoveho suboru, ale nikde mi to nezobrazi. A ten plugin mam zapnuty, ale vzdy vedia ked citam niekomu ten status... mohol by si mi poradit ako nato? Skusal som uz vsetko co sa mi zdalo rozumne, no nepomohlo. Mam to v cestine, ale nemozem sa k tomu nejak dopracovat.... dik za pomoc
da sa urobit nieco preto, aby mi pridalo kontakty aj do icq ked si ho autorizujem v mirande? lebo par kontaktov mi to do icq nepridalo...
+mam este jeden problem, mam plugin watrack, ale nie a nie ho rozbehat, vsetko mam zapnute ale ked si dam ten text do statusu, tak ostatny vidia len toto %artist% - %title%. Ale nikdy tam nenapise konkretnu skladbu... neviete cim to moze byt?
+mam este jeden problem, mam plugin watrack, ale nie a nie ho rozbehat, vsetko mam zapnute ale ked si dam ten text do statusu, tak ostatny vidia len toto %artist% - %title%. Ale nikdy tam nenapise konkretnu skladbu... neviete cim to moze byt?
resp mozes zapnut cisto server side kontatky, alebo tak ako pise hojko - primarny je profil, v nom sa potom ukladaju napr aj vlastne pomenovania kontaktov a tieto sa vobec na server neuploaduju.hojko napísal:chrono: Neukladaju. Moja Miranda si ich uklada len do profilu a v nastaveni ICQ ich mozem synchronizovat so serverom ICQ.
Mam jeden problem... stiahol som si update na mirandu na build 24 a zrazu mi prestalo ukazovat ikonky statusov mojich kontaktov... neviete ako ich znova zapnem? dufam ze sa chapeme, proste ked ma niekto status napr tu čepičku akoze sa uci, tak ja tam vidim len obycajny zeleny kvietok... dik za radu
// problem vyrieseny, diki kamo
// problem vyrieseny, diki kamo
aktualizuj všetky pluginy ! mne to spravilo ked som nahodil #21. Po aktualizacii to prestalo...Smarton napísal:Mam jeden problem... stiahol som si update na mirandu na build 24 a zrazu mi prestalo ukazovat ikonky statusov mojich kontaktov... neviete ako ich znova zapnem? dufam ze sa chapeme, proste ked ma niekto status napr tu čepičku akoze sa uci, tak ja tam vidim len obycajny zeleny kvietok... dik za radu
-
JohnFrusciante
Star
moja prva miranda bol pack, potom som si spravil moju vlastnu mirandu. ta bola uplne skvela bol som s nou spokojny. robil som ju 10 dni. ale fakt so sa na nej namakal. ale sformatoval som disc a myslel som ze som ju zalohoval ale nezalohoval.
tak som ju nadobro stratil. a teraz frcim na dalsom packu. mirandu si uz asi robit nebudem. staci mi pocit ze som to dokazal
-
cTn
Medium Expert
Options > Customize > Sounds > Messages | da sa tam nastavit zvuk pre Unfocused window a pre new session myslim ze tieto 2 moznosti by mali tvoj problem bez problemu vyriesitkukiak napísal:Tiez mam nejaky pack.. otazka...
Da sa nejako zrobit aby zvuk prehralo len pri prvej sprave? Dalsie zvuky od toho uzivatela uz nebudu, pripadne aby zvuk prehravalo len vtedy ked okno sprav nie je maximalizovane
http://img408.imageshack.us/img408/7836/93171179fk1.jpg
takto vyzeral moj vytvor svojho casu, len ked som presiel na vistu, tak ten skin som nerozbehal (a skusal som dlho)
a navyse icq z mirandy a qipu sa mi z neznamych pricin nechce doma pripojit (na intraku ale v pohode)
takto vyzeral moj vytvor svojho casu, len ked som presiel na vistu, tak ten skin som nerozbehal (a skusal som dlho)
a navyse icq z mirandy a qipu sa mi z neznamych pricin nechce doma pripojit (na intraku ale v pohode)
Diki tomase, aj klavy za pomoc. Som to robil cez subory dat. Funguje to tak ako som si zelal
No je tu problem, je nutne vyplnat aj msn aj aim a ostatne. Lebo som to nenasiel, kde sa to da znefunkcnit. Pretoze mi to hadze errory, ze to nemam vyplnene. Trochu trpezlivosti so mnou, nikto uceni z neba nespadol. Diki za pomoc
napr. tak ze vymazes pluginy msn.dll , aim.dll , atd... v zlozke plugins (pre istotu si ich ale zalohuj)pato83 napísal:Diki tomase, aj klavy za pomoc. Som to robil cez subory dat. Funguje to tak ako som si zelalNo je tu problem, je nutne vyplnat aj msn aj aim a ostatne. Lebo som to nenasiel, kde sa to da znefunkcnit. Pretoze mi to hadze errory, ze to nemam vyplnene. Trochu trpezlivosti so mnou, nikto uceni z neba nespadol. Diki za pomoc
Ok diki, idem skusit. No este jednu vec predsa mam momentalne, ja viem posielat subory ku kontaktu, ktorý pouziva ofiacial icq klienta, no on mne nevie. Da sa to nejako riesit? Napr. v Gaim mi to fachalo skvele, vlastne cely bol a je skvely
Edit: Tak som zmazal tie kniznice a je to ok
A s tymi subormi a posielanim medzi roznymi klientami?
Edit2: Sice je moznost vyberu pri spusteni mirandy, no je daky plugin, ktorý by pracoval presne tak ako to je v icq? Ze staci dat na liste iny uzivatel a ta prehodi na toho druheho? Ci tu je na to dako klavesova skratka? Lebo vzdy musim vypnut mirandu a zapnut a vybrat profil. A ja nechcem vypnut mirandu, len prehodit uzivatela.
Edit: Tak som zmazal tie kniznice a je to ok
Edit2: Sice je moznost vyberu pri spusteni mirandy, no je daky plugin, ktorý by pracoval presne tak ako to je v icq? Ze staci dat na liste iny uzivatel a ta prehodi na toho druheho? Ci tu je na to dako klavesova skratka? Lebo vzdy musim vypnut mirandu a zapnut a vybrat profil. A ja nechcem vypnut mirandu, len prehodit uzivatela.