ja by som to rozdelil asi na dve casti :
1.) Ked je clovek len slabo , alebo iba mal rad toho cloveka
V tomto pripade sa asi rozchadza najlepsie pretoze si tomu cloveku nedal svoje ,, srdce" cize city , pocity ! Aj ked si ju mal rad a pacila sa ti bolo X-Y problemov a veci co ti na nej vadili a proste ona sa nechcela zmenit ty si nechcel ustupit alebo ty si sa nechcel zmenit kvoly tomu ze si ju mal len rad a aj ked tu bol neaky cit bol to len taky platonicky a slaby ! Vtedy ked sa clovek rozide mozno pride luto ale poznam vela pripadov ze taketo rozchody sa koncia len hadkov a hlavne kvoly problemom ze ona chce mat volnost zabavat sa a flirtovat a ty chces mat tiez volnost byt s kamosmi aj ty flirtovat zacinate si vycitat vela veci .. atd to vsak uz poznate ! Rozchod zo zlobou je taky ze nasli ste si dovod na toho cloveka a svoje vnutro ste presvedcili ze te sa zbavili niecoho co vam prekazalo
2.) Tazka zamilovanost alebo vymena ,, srdc"
Tato laska je velmi zlozita, ale velmi krasna a dlhotrvajuca . Mam s nou osobnu skusenost a stale ju prezivam , chapem ze sa najdu problemy ale ta laska to drzi . Poviem vam mali sme taky hadavy tyzden a mozno 2x sme sa uz akoby rozchadzali ona mi povedala viesco uz je KONIEC ale za niekolko hodin mi prisla SMS : ,, Zlato nechcem ta stratit a neviem bez teba zit " a vtedy si clovek uvedomi ze aj ked sme si vycitali vela problemov ja jej a ona mne . Ona sa dokazala zmenit a naladit na moju notu a ja zas na jej aby som mohol ostat s nou . Neviem si predstavit zeby som takuto lasku stratil "
Riesenie: riesit sa da vselijako , ale ci to riesenie bude mat efekt to je uz otazne, ako si uz spominal niekto riesi problem alkohol vznika alkoholizmus z dovodu toho ze ten problem nikdy neodide z jeho vnutra lebo ak si mysli ze svoj mozog strci do liehu a zabudne na par hodin a rano sa zobudi a bude vsetko OK tak nie zas si spomenie a zas sa pojde opit , drogy a ine zavisloti to je to ISTE !! Mna by to sakra bolelo asi neviem co by som robil snazil sa veci najprv napravit ale keby to bola bezvychodiskova situacia rozisiel by som sa s tym clovekom aspon v pokoji a s vetou ,, aspon v dobrom na mna spominaj , odpust za vsetky moje chyby" a mozno sa to napravi a ak nie len pravidlo ,, ZIDE Z OCI ZIDE Z MYSLE !!! bude navzdy spomienka, ale laska a cit sa vytratia casom ak budes vediet ze sa dalej neda ist

JEDNOZNACNE ZABAVA CHLAST A SPOL TI NIDKY PROBLEM NEVYRIESIA !! MOZES TO VYRIESIT JEDINE TY A TVOJE SRDCE A CITY !!