Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kelso napísal:do hlavy mi hucia piesne o laske, pohlad z okna, bez zivota, a myslievam len na nu.
pff stohto sa mi tlačia strašne slzy do očí.. presne to robím aj ja prste bezvládne chodím hore dole.. neviem sedieť doma.. v ušiach stále bud dnot cry, alebo rain alebo noveber rain a prste občas slza a hrdlo stále zovreté preste **pi*i**.
Nikdy by som nepovedal že mi chlapi (proste svine) dokážeme takto mylovať a trápiť sa - ale je to tak
midnight_man napísal:Mne je osobne strasne luto co som tej babenke spravil...vela krat som jej povedal prepac a aj ked sa tvarila ze je to OK ja som vedel ze to OK nieje...no taku bolest nevyriesi ziadne PREPAC
Ja som to tiež skúšal prekonať touto cestou.... ale holka mi povedala: "ked sa na mna pozeráš vidíš mna, ked sa sou mnou rozprávaš rozprávaš sa so mnou ale ked zatvoríš oči vidíš ju, rozpárvaš sa snou, a bozkávaš sa snou a myslíš len a a len nu." neviem ako to vicítila.. a uznal som že má pravdu.som jej povedal radšej sa ti už neozvem aby si sa do mna nezaľúbila lebo ja už nikomu nechcem ublyžovať. už NIE
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:Nikdy by som nepovedal že mi chlapi (proste svine) dokážeme takto mylovať a trápiť sa - ale je to tak
No jo sak..kdo by to povedal...tiez mi to prislo divne ked som mal prvy krat slzy v ociach koli tomu..no hold aj my sme len ludia ktorí sa tiež trápia na tomto svete :(
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

cas to spravi, ver mi...
mne je po 4 mesiacoch uz lepsie :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Ano sam prichadzam na to ze tyzden co tyzden je to lepsie a ostava uz iba to pekne co bolo :) to zle sa volako vytraca...takyto "stastny" som nebol uz fakt dlho 8) mozno to je troska aj pocasim.ale fakt mam fajn naladku vsetko je v pohodicke a to co sa stalo ma trapi uz len fakt malinko(samozrejme este sa najdu chvilky kedy ma to neskutocne bere) ale je ich coraz menej.(chcelo to len to ze si nasla chalana) A zase sme pri tom..toto forum mi pomohlo vela krat :) a aj teraz
feringo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa feringo »

Bude to dlhsie tak dakujem vsetkym co si to precitaju a daju uprimnu, normalnu odpoved.Neviem ci sa to celkom hodi do temy len som nechcel zakladat nove temy a myslim ze sa to trochu tyka.

A ako prekonat ked sa s tym clovekom stretavas kazdy den a neda sa tomu vyhnut, ono mozno nie ani ako prekonat ale skor co robit, ci to ma este vyznam...ono je to takto, asi to bude dlhsie...my sme sa nerozisli, my sme ani este nechodili spolu, ona je moja spoluziacka a zo zaciatku sme boli kamarati, ale neskor som to ja zacal brat viac ako len kamaratstvo a asi rok som to drzal v sebe a mal som rozne nalady a nevedel som co robit, v tom obdobi chodila este s jednym chalanom, neskor ked som sa s tym ako tak zmieril, neskor sa rozisli, potom boli prazdniny ale to sme sa vela nevideli a trochu ma to preslo ale prisiel novy skolsky rok a ako som ju uvidel tak sa to pomaly vracalo vsetko co som k nej citil, snazil som sa dat to volako najavo ale nevedel som ako a strasne ma to trapilo, zase zle nalady, no a potom som sa rozhodol, ze sa s nou o tom rovno porozpravam lebo som nevladal hentak, povedal som jej ze to beriem viac ako len kamaratstvo a ci to ma vyznam ze nechcem cakat v nadeji a falosne dufat v nieco....povedala mi nieco v tom zmysle, vyzeralo to ako keby mi dala vybrat, ze mozme byt dobri kamarati co si povedia vsetko a tak alebo by sme spolu chodili...rozmyslal som,no na odpoved som sa momentalne nezmohol ona isla na bus a ja tiez, ani neviem preco som hned neodpovedal. To isiel vikend a cely cas som nad tym rozmyslal preco som nepovedal ze by som chcel s nou chodit ked som tolko cakal na nu. Bol vikend a som sa rozhodol ze jej napisem na icq, tak som napisal ze by som to chcel skusit lebo by som neskor lutoval ze som to neskusil,len som nestihol a odpojila sa takze odpovede som sa nedockal a ani potom neskor ked si to precitala mi nedala odpoved. Prisiel tyzden a v skole som mal pocit ze sa mi trochu vyhyba aby sa stretla len so mnou aby to nemusela riesit, aj si ma hodila isty cas v icq medzi tych aby som nevidel ze je pripojena, teraz uz ma tam nema....tak som jej raz znova na icq napisal ze ci sa mi vyhyba ze ci si mysli ze ked sa mi vyhne ze ma to prejde ale ze to je pre mna horsie som nevedel na com som a ci to ma vyznam, potom mi uz odpisala ze proste ked sa rozisla s tym chalanom je opatrnejsia a ze mozno ju ta hanblivost raz prejde a ze ma ma moc rada ale nevie ci by vedela aj lubit a potom ze moznaa mozna...som sa trochu ukludnil ze som sa nieco dozvedel ale stale neviem na com som a co mam robit....no presiel asi mesiac a znova som zacal rozmyslat ze ci vobec necakam beznadejne na nieco co ani nebude, ci sa niekedy dozviem odpoved a pravdu ci to myslela to co napisala vazne, ci to je pravda alebo len chcela aby to ostalo medzi nami dobre a nechcela pokazit aspon kamaratstvo alebo ja neviem to su len moje odhady, no a teraz ako to prekonat, ma to zmysel a vyznam ci to stoji zato trapenie. Zabudol som ona ma 18 a aj ja a u mna je to prvy raz co som sa zalubil, este som nechodil s zo ziadnym dievcatom.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

feringo mám na teba otázku ...ako sa ti môže spolužiačka vyhýbať ? A podľa mňa si spravil zásadnú chybu v tom že si jej to nepovedal ihneď , jednoducho nesmieš zaváhať ..a ty si zaváhal. Mal si jej ukázať v tej chvíli že ju chceš ..teraz je už neskoro a hocikto kto ti napíše že sa máš snažiť ten takúto situáciu ešte nezažil. Tak čítaj čo ti píšem lebo to sú vlastné skúsenosti. Nemá to zmysel sa ďalej trápiť . Buď s ňou kamarát lebo niekedy je kamarátstvo lepšie ako samotný vzťah. Ona ťa bude mať rada ..ale nikdy nebudeš viac maximálne ako brat ...a buď rád lebo to niekedy v budúcnosti oceníš . Nájdi si inú ktorá ťa bude ľubiť..ja viem ono sa to hovorí ľachšie ako robí ale na svete je veľa dievčat. Avšak nerúb príliš vysoko radšej si nájdi priemerné dievča ktoré ťa bude ľubiť než aby si sa mal opäť sklamať v láske. Keď k tebe niečo bude cítit príde sama alebo dá najavo nejaký signál. Nedobýjaj ju nemá to zmysel . Iba si ju pohneváš ..spýtaj sa slava... good luck ;)
feringo
Novice
Novice

vyhybat myslim ze tak aby bola len so mnou a dostalo sa to k tomu aby to riesila, ze by som sa znova pytal, proste vzdy s niekym vo volakej skupinke alebo isla prec z triedy a tak...a inac dik no bude to tazke kedze ju budem stretavat kazdy den, ale snad to volako zvladnem. to je tazke ze sa budem mat s nou normalne bavit a pokracovat akoby sa nic nestalo a tvarit sa ze nic, neviem ci ma to len tak prejde
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

feringo napísal:vyhybat myslim ze tak aby bola len so mnou a dostalo sa to k tomu aby to riesila, ze by som sa znova pytal, proste vzdy s niekym vo volakej skupinke alebo isla prec z triedy a tak...a inac dik no bude to tazke kedze ju budem stretavat kazdy den, ale snad to volako zvladnem. to je tazke ze sa budem mat s nou normalne bavit a pokracovat akoby sa nic nestalo a tvarit sa ze nic, neviem ci ma to len tak prejde
A ty ju miluješ natoľko že jej nemôžeš povedať aby ste sa spolu porozprávali a išli niekde nabok ? Sa spamätajte ľudia . Trožku sa zmužte .Všetci tu píšete ako veľmi milujete svoje holky ale keď sa vás spýtaju či by ste s nimi chceli chodit tak cúvnete. A potom sa čudujete prečo chodia s takými k*rvenikmi. Neprejde ťa to len tak..ono ťa to nebude precádzať vôbec , preto si musíš nájsť nové dievča.
feringo
Novice
Novice

ja som necuvol ze by som sa bal ale som rozmyslal nad tym a preto ma to aj sere viac ze ked som tolko cakal a nakonec som neodpovedal a len uvazoval...ale inac najst si dalsiu holku ked myslim este na tuto, nehovorim ze do smrti budem cakat, len neviem ci by som zase ja neublizil nekomu keby som s niekym druhym chodil, aby som len zabudol.
midnight_man
Guru
Guru

all

Nechcem tuto kolegovi kazit robotu..ale tak ked som si to precital ja neviem ak ju mas rad preco by si to mal "zahodit"? ved ti nepovedala ze nie razne nie..len ako si spominal dievca je opatrne a to je normalne..po skusenostiach ake ma...dievca vzdy uvazuje rozmysla premysla a potom kona.a uz len odpoved ze nevie ci by vedela a ze nevie je lepsia ako odpoved NIE...takze moja rada znie bud s nou viac ako kamarat stoj pri nej a ked uvidi fakt ze ju mas uprimne rad atd...tak mozno ju tie obavy prejdu..a kedze je tvoja spoluziacka tak je podla mna toto lepsie riesenie....to ze by si zabudol to nehrozi ak ju stretavas casto :) moj nazor si pocul v pripade dakych otazok sa ozvy ;)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:roll: ja by som to rozdelil asi na dve casti :
1.) Ked je clovek len slabo , alebo iba mal rad toho cloveka
V tomto pripade sa asi rozchadza najlepsie pretoze si tomu cloveku nedal svoje ,, srdce" cize city , pocity ! Aj ked si ju mal rad a pacila sa ti bolo X-Y problemov a veci co ti na nej vadili a proste ona sa nechcela zmenit ty si nechcel ustupit alebo ty si sa nechcel zmenit kvoly tomu ze si ju mal len rad a aj ked tu bol neaky cit bol to len taky platonicky a slaby ! Vtedy ked sa clovek rozide mozno pride luto ale poznam vela pripadov ze taketo rozchody sa koncia len hadkov a hlavne kvoly problemom ze ona chce mat volnost zabavat sa a flirtovat a ty chces mat tiez volnost byt s kamosmi aj ty flirtovat zacinate si vycitat vela veci .. atd to vsak uz poznate ! Rozchod zo zlobou je taky ze nasli ste si dovod na toho cloveka a svoje vnutro ste presvedcili ze te sa zbavili niecoho co vam prekazalo

2.) Tazka zamilovanost alebo vymena ,, srdc"
Tato laska je velmi zlozita, ale velmi krasna a dlhotrvajuca . Mam s nou osobnu skusenost a stale ju prezivam , chapem ze sa najdu problemy ale ta laska to drzi . Poviem vam mali sme taky hadavy tyzden a mozno 2x sme sa uz akoby rozchadzali ona mi povedala viesco uz je KONIEC ale za niekolko hodin mi prisla SMS : ,, Zlato nechcem ta stratit a neviem bez teba zit " a vtedy si clovek uvedomi ze aj ked sme si vycitali vela problemov ja jej a ona mne . Ona sa dokazala zmenit a naladit na moju notu a ja zas na jej aby som mohol ostat s nou . Neviem si predstavit zeby som takuto lasku stratil "

Riesenie: riesit sa da vselijako , ale ci to riesenie bude mat efekt to je uz otazne, ako si uz spominal niekto riesi problem alkohol vznika alkoholizmus z dovodu toho ze ten problem nikdy neodide z jeho vnutra lebo ak si mysli ze svoj mozog strci do liehu a zabudne na par hodin a rano sa zobudi a bude vsetko OK tak nie zas si spomenie a zas sa pojde opit , drogy a ine zavisloti to je to ISTE !! Mna by to sakra bolelo asi neviem co by som robil snazil sa veci najprv napravit ale keby to bola bezvychodiskova situacia rozisiel by som sa s tym clovekom aspon v pokoji a s vetou ,, aspon v dobrom na mna spominaj , odpust za vsetky moje chyby" a mozno sa to napravi a ak nie len pravidlo ,, ZIDE Z OCI ZIDE Z MYSLE !!! bude navzdy spomienka, ale laska a cit sa vytratia casom ak budes vediet ze sa dalej neda ist :idea: JEDNOZNACNE ZABAVA CHLAST A SPOL TI NIDKY PROBLEM NEVYRIESIA !! MOZES TO VYRIESIT JEDINE TY A TVOJE SRDCE A CITY !!
midnight_man
Guru
Guru

jojcek napísal:ale keby to bola bezvychodiskova situacia rozisiel by som sa s tym clovekom aspon v pokoji a s vetou ,, aspon v dobrom na mna spominaj , odpust za vsetky moje chyby" a mozno sa to napravi a ak nie len pravidlo ,, ZIDE Z OCI ZIDE Z MYSLE !!! bude navzdy spomienka, ale laska a cit sa vytratia casom ak budes vediet ze sa dalej neda ist
Rozchod tom druhom pripade je velmi tazky...a sice sa da povedat "v dobrom spominaj a odpust mi vsetky moje chyby" no aj tak to trapi..a dost dlhu dobu..v tom pripade plati len to co si napisal :( zide z oci zide z mysle caosm sa laska a city vytratia vyprchaju ostanu len spomienky a zivot ide dalej..no niekomu to trva mesiac inemu polroka..a niekomu rok..zalezi na tom ako rychlo sa stym clovek dokaze vyrovnat :?: ale fakt to pravidlo zide z oci zide z mysle plati doslovne....sam som sa o tm presvedcil..aj ked si to clovek nepripusta no ked tu osobu nevidite mesiac..nestretavate sa snou tak to prejde a rychlejsie ako keby ste sa vydavali..to ze ci to je dobre alebo zle to ani ja sam neviem kedze som na to neprisiel..niekdo si bude mysliet ale ved to je dobre zabudol som :) uz ma to netrapi....no ono to nije take jednoduche...
jojcek napísal:JEDNOZNACNE ZABAVA CHLAST A SPOL TI NIDKY PROBLEM NEVYRIESIA !! MOZES TO VYRIESIT JEDINE TY A TVOJE SRDCE A CITY !!
ano s tymto 100% tne suhlasim...i ked niekedy to chce vela odvahy nevziat ten poharik...ale oplati sa vydrzat...nelutujem to ze som ten poharik nechal na stole ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man
no ako sa ti darí v tejto záležitosti? hmm?
Už je to isto trocha lepšie ako ked si zakladal túto tému že?
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:midnight_man
no ako sa ti darí v tejto záležitosti? hmm?
Už je to isto trocha lepšie ako ked si zakladal túto tému že?
prekvapila ma tvoja otazka ;) no ako sa dari? co ja viem..aj dobre aj zle...ale rozhodne lepsie ako ked som zakladal tuto alebo niektoru s predoslich tem.... ako sa vravi zide z oci zide z mysle.jasne ze to nieje uplne stale je tu nieco co ostava..ale to uz sa "vymazat" neda..to tu bude este dlho ale vseobecne konstatovanie je ze je to vyriesene..touto temou konci problem Midnajt :wink: myslim ze ostatne detaily vyriesi sam pan cas
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

zíde z oči zíde z mysle....
..pekná fráza... ja som sa rozišiel s frajerkou cca dva mesiace dozadu, nestretávam sa snou, nevolám jej a ani neprezvánam... teraz som si našiel aj druhu babu... ale žeby som zabudol... :( :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Mr.Jack napísal:zíde z oči zíde z mysle....
..pekná fráza... ja som sa rozišiel s frajerkou cca dva mesiace dozadu, nestretávam sa snou, nevolám jej a ani neprezvánam... teraz som si našiel aj druhu babu... ale žeby som zabudol... :( :cry:
ked precitas troska podezi riadky zistis ze som nezabudol ani ja to sa neda zabudnut..je somarina ked niekdo povie ze zabudol...len to troska menej trapy to musis uznat sam ze je to uz lepsie ako to bolo predtym ;) trapi to stale predsa ked mate niekoho radi..atd....tak vas to trapy dakedy viac dakedy menej...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

áno je to už lepšie, vtedy som nejedol nespával... proste totálne bez nálady... nikde som nechodil... teraz už chodievam von, stretávam sa aj s kamarátmi, ale ked som sám, alebo nejaká pesnička.. mi ju pripomienie a :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Mr.Jack napísal:áno je to už lepšie, vtedy som nejedol nespával... proste totálne bez nálady... nikde som nechodil... teraz už chodievam von, stretávam sa aj s kamarátmi, ale ked som sám, alebo nejaká pesnička.. my hned ju pripomienie a :cry:
jo jo nasi si uz zacali mysliet ze som chory ked nejem....vobec som nemal chut jest...iba ak tak ju..inac nic :( vonka kdeze ani napad..tak max lahnut do postele a pocuvat dake pekne pesnicky...jo pesnicky to pripominaju aj mne....ked pocujem tak kus spomienky sa zjavia..
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Mne docela pomaha zabudnut (chvilkovo) pocuvanie ska, vzdy mi to nahodi naladu... Len dnes som videl byvalu s nejakym chalanom a az mi zovrelo zaludok...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:zide z oci zide z mysle
ja by som to tak trocha upravil.. žíde z očí zíde z mysle,, zíde z mysle odíde zo srdca (samozrejme nie na sto percent)..
midnight_man napísal:touto temou konci problem Midnajt :wink: myslim ze ostatne detaily vyriesi sam pan cas
som strašne rád že to tak je.. pán čas je veľký hráč len keby hral na našej strane tak by to bolo trocha ľahšie hh :? tak teda držím palce
Napísať odpoveď