Explo!D napísal:urolog or patolog... brr... predstava ze je vecer, silna burka a ja sa pitvam v mrtvole nie je moc pekna.
to je iba vo filmoch urcite by som nechcel robit nejaku manualnu robotu, za ktoru by som ledva uzivil rodinu. ale ked sa to tak vezme, tak chirurg je tiez manualna robota (cheir-ruka po grecky, manus-ruka po latinsky). a tiez by som nechcel robit v technickych sluzbach. ak, tak iba riaditela
Rozmyslam, ale neviem, co by som vyslovene nechcela robit. Asi keby bolo potrebne, tak by som sa naucila robit s kymkolvek, s cimkolvek, kdekolvek. Jedina praca, ktoru by som nezobrala by bola asi taka, pri ktorej by som stratila svoju hrdost a musela sa za seba hanbiť (pekne povedane spolocnicka na jednu noc a pod )
Žiadnu sedavú prácu, v ktorej by chýbala dynamika náboj alebo záujem. Povolania ako napr. kancelárska myš, predavač, umývač mŕtvol....a tak ďalej...a ešte by som nechcel byť policajtom.
temer 10 typov lekara
nejake riskantne no nezazivne povolania ... tena opak riskantnych a vzrusujucich a este dake take narocne a malo platene roboty ba priam zdierania (predavacka v tescu a tak) takych ludi mi je luto ktori musia robit nieco co ich nebavi
určite by som nechcel byt poštar pretože to robila mama tak osm videl aka je to na hovno robota a po druhe isto nechcem pracovat v zdravotnictve ked že to študujem a vidim aku tu ma ubohu uroven
kominar- teda 3/4 roka som robil v odbore zvanom vzduchotechnika, nebola to az taka spatna praca ale uz asi nikdy viac....
pred tyzdnom som tam skoncil teraz hladam nieco lepsie
Urcite nie Vojak-zeleny mozog a slepo pocuvaj co ti kazu
Urcite nie Lekar-nemozem...je mi zle z krvi
Urcite nie Nejaky hnojar alebo daco take....asi by to bolo pod moju uroven..aj ked clovek nikdy nevie