Baby ak máte iný názor, nech sa páči, môžete si to obhájiť.
K tomu že im niečo stále vadí. To je tak, ja napr. tiež viem že ani ja ani priateľka nie sme dokonalí, ale ona začne analyzovať a skúmať či je všetko v poriadku, všimne si každú moju chybu. Ja si chcem čas s ňou vychutnať a oddýchnuť, porozprávať, posedieť, poobijímať a nič neriešiť. Akonáhle už príde niečo, tak je problém.. lebo zase môžeme riešiť.
A k tomu správaniu, niekedy je to tak, zažil som už aj také, že som robil niečo, vadilo jej to, tak som to spravil opačne, tak ako chcela, a potom jej to tiež vadilo. Lenže ona sama si to ani neuvedomila až keď som jej to povedal, tak bola zhrozená, že fakt, máš pravdu, som hrozná.
Áno ľudia väčšinou chcú to čo nemajú, ale podľa mňa to o babách platí viac ako o mužoch.
Proste ženy chcú aby to bolo stále také ako na začiatku, super romantické, nesmie to byť stereotyp, chcú stále objavovať.. atď.
Proste niekedy sa naozaj môžeš aj potrhať a nevyhovieš.
Pravda bude aj v tom, že podľa mňa ženy tiež nevedia čo chcú... Podľa mňa sa dlhšie hľadajú... a preto potom sa často rozchádzajú s mužmi aj po pár rokoch. Lebo ona si uvedomí... že ho už nemiluje. To nevadí že sa za ním presťahovala do iného mesta. A že si kúpili byt. Pred mesiacom to tak ešte cítila, teraz už nie.. niečo sa v nej zlomilo.. atď. bla bla bla.. kecy kecy... takto by som ešte mohol pokračovať.
Ale je to hlavne o tej komunikácií, baby si to nechajú pre seba, ty sa dozvieš niečo kľudne aj o mesiac, dva.
No dobre, zatiaľ si dám pohov.
//edit : Prečo mám pocit, že v každej téme sa rozoberá to isté?