Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tak tak, pekne ste to vystihli chlapci.

Baby ak máte iný názor, nech sa páči, môžete si to obhájiť.

K tomu že im niečo stále vadí. To je tak, ja napr. tiež viem že ani ja ani priateľka nie sme dokonalí, ale ona začne analyzovať a skúmať či je všetko v poriadku, všimne si každú moju chybu. Ja si chcem čas s ňou vychutnať a oddýchnuť, porozprávať, posedieť, poobijímať a nič neriešiť. Akonáhle už príde niečo, tak je problém.. lebo zase môžeme riešiť.

A k tomu správaniu, niekedy je to tak, zažil som už aj také, že som robil niečo, vadilo jej to, tak som to spravil opačne, tak ako chcela, a potom jej to tiež vadilo. Lenže ona sama si to ani neuvedomila až keď som jej to povedal, tak bola zhrozená, že fakt, máš pravdu, som hrozná.

Áno ľudia väčšinou chcú to čo nemajú, ale podľa mňa to o babách platí viac ako o mužoch.

Proste ženy chcú aby to bolo stále také ako na začiatku, super romantické, nesmie to byť stereotyp, chcú stále objavovať.. atď.

Proste niekedy sa naozaj môžeš aj potrhať a nevyhovieš.

Pravda bude aj v tom, že podľa mňa ženy tiež nevedia čo chcú... Podľa mňa sa dlhšie hľadajú... a preto potom sa často rozchádzajú s mužmi aj po pár rokoch. Lebo ona si uvedomí... že ho už nemiluje. To nevadí že sa za ním presťahovala do iného mesta. A že si kúpili byt. Pred mesiacom to tak ešte cítila, teraz už nie.. niečo sa v nej zlomilo.. atď. bla bla bla.. kecy kecy... takto by som ešte mohol pokračovať.

Ale je to hlavne o tej komunikácií, baby si to nechajú pre seba, ty sa dozvieš niečo kľudne aj o mesiac, dva. :roll:

No dobre, zatiaľ si dám pohov. :P som sa rozvášnil :D

//edit : Prečo mám pocit, že v každej téme sa rozoberá to isté? :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no ja osobne si nemyslím že chalani sú svine... nikdy som to netvrdila... baby si povedia že chalani sú svine ak im chalani ublížia... a viete kto ublíži vždy najviac...ten koho máme veľmi radi...
v tom by som nerobila rozdiely že či je baba väčšia sviňa ako chalan.. pretože každý robíme skoro to isté bez ohladu na pohlavie...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

To bude tym ze v podstate ide v kazdej jednej s tychto tem o to iste chalani baby ich vzajomne problemy riesenia problemov priciny problemov a preto to je cele o tom istom ............. mozno by stacila jedna tema na vsetko :D .......... som ani nemyslel ze sa tato tema takto rozbehne :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nie sme vsetky rovnake. Suhlasila by som s tym, ze sme emocionalne a ako povedal midnajt, nevieme co chceme a ked to najdeme, tak chceme nieco ine...no je na tom nieco pravdy, ale co uz :). Na druhej strane urcite nie sme citovo nestabilne a hysterky a podobne (jasne, ze vynimky existuju, ale nehadzte do jedneho vreca). Absolutne nesuhlasim s tym, ze nie sme uprimne. Keby si poznal mna... :D - co na srdci, to na jazyku, niekedy som az prilis uprimna...

Nebolo by od veci sa vyjadrit aj k teme. Vyrok chlapi su svine pouzivame zvacsa v situaciach, kedy nas nastvete a koname emocionalne. Nemyslime si to o vsetkych, len v danej situacii je to len akysi obranny mechanizmus, ked sme sklamane a nechceme nic vysvetlovat. Proste povieme: "Chlapi su svine" a ideme dalej. Priznajme si to, svet by bol bez vas hrozne nudny :D.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja si myslim ze chlapci su uplne super,a nevedela by som si predstavit svet bez chlapcov! a hlavne bez toho mojho on je proste perfektny! no a predstavte si hokej bez chlapov...strach...ale poznam par chlapcov co su fakt na nevydrzanie strasni...mozno ked dospeju to pride:P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

heh jak my tak ony maju trosku ine zmyslanie. Kolega s oblubou hovori - na to aby sme pohopili zenu, by sme museli pouzivat tampony :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a už viem ako to je: ADAM nechcel dať EVE kkt medzi nohy tak povedala že je sviňa a od vtedy sa to s nami vlečie :sly:
a pri tom niesme svine....len Adamko bol vadný :lol: :lol:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

ale aj ja si dakedy poviem ty chlapi su ale svine..ale nikdy to nemyslim vazne..a urcite ani ziadna baba ..no mozno sa aj neake najdu..ale co by sme robili bez chlapov??....a co by robili chlapi bez nas zien??...... :? .....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

anjel...iček napísal:ale aj ja si dakedy poviem ty chlapi su ale svine..ale nikdy to nemyslim vazne..a urcite ani ziadna baba ..no mozno sa aj neake najdu..ale co by sme robili bez chlapov??....a co by robili chlapi bez nas zien??...... :? .....
pouzivali by ruku.... :D
urcite zalezi nase vyjadrovanie o druhich od situacie v akej sme
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No sme svine lebo kazdemu 18 rocnemu ide len asi o jedno...

Ale ked si to zoberieme z druheho pohladu... ony su svine lebo nam nechcu dat :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

anjel...iček napísal:ale aj ja si dakedy poviem ty chlapi su ale svine..ale nikdy to nemyslim vazne..a urcite ani ziadna baba ..no mozno sa aj neake najdu..ale co by sme robili bez chlapov??....a co by robili chlapi bez nas zien??...... :? .....
mali by sme pokojny zivot, aj ked by nas boleli ruky :D ale nie, vies mne osobne na vas vadi ze ked si nieco myslite nedate nam to priamo najavo ale iba nam to naznacujete a podavate "zasifrovane"... kto to ma lustit? :?: sak ked nieco citite/respektivne nas vasa pritomnost obtazuje tak nam to dajte priamo najavo! my vasim naznacovackam moc nerozumieme :idea:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Chalani,chlapi,muzi nieste svine všetci ale tak isto sa nájdu aj tí ktorí sú také nehorázne svine..no musím priznat ze tak ako každí clovek či už baba alebo chalan sme aspon v jednej situacii svina.. Nenajde sa este ani jeden clovek (ak neratame novorodeniatka) ktoré v živote nespravili dačo čo bolo "svinsky" hnusné... Ale musíme sa priznat ze zivot bez "sviniarov" a "svín" by predsa nebol život ale len také nudné pobehovanie po svete... Je pravda ze my baby niekedy nevieme co chceme..ale nemozme zase hadzat vsetkych do jedneho vreca s tymi ktory nevedia do teraz co chcu...Sme uprimne ale stane sa ze niekedy nemozme byt uplne uprimny...a preco vam niekedy nepovieme co nam je alebo preco sa tak spravame? mozno preto ze aj my chceme mat kusok svojho tajomstva ktore nikto nebude vediet.. ale ked ot je uz caste POTOM JE DAKDE CHYBA a este preco hladame problem aj tam kde neni? toto neviem.. niekedy chceme vyriesit aj to co je uplne banalna vec... a niekedy nas nerozculia ani najvaznejsie veci lebo chceme mat od vsetkeho pokoj... :twisted:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ale no tak chlapi, ruku na srdce, sme svine, no nie?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mi-chau napísal:Ale no tak chlapi, ruku na srdce, sme svine, no nie?
ako kto :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hmm v svojom dosavadnom živote som sa snažil byť čestný v vzťahoch ale asi najväčšie svinstvo čo som spravil bolo citové vydieranie. Nestretával som sa z jednou kamarátkou vyše dvoch mesiacov a až potom ked som si povedal že dosť už si odtrpela to čo spôsobila tak som šiel za äou sa jej ospravedlniť i ked priznám lúto mi to spočiatku nebolo(Povedala jednemu dievčaťu na ktore som sa vykašlal lebo som videl že ma nechce že ju chcem samozrejme bolo to v čase ked som si uvedomoval že ma nechce a preto ma to nasralo že šla informácia od nej ďalej.) No a momentalne zas sledujem svinstvo tej kamaratky ktora nechala môjho najlepšieho kamaráta a chodí z jeho spolužiakom(a ten spolužiak je tiež jeho kamarat) čo je akosi podľa mňa dosť veľké svinstvo a ešte dokonca tak psychicky dotlačila toho môjho kamarata že si mysli že za to že sa rozišli môže on.. jedním slovom hrôza
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Chlapi su svine? Ano? Mozno su ak sa vam jeden den zo svojho zviota nebudu venovat lebo sa potrebuju stretnut aj s kamaratmi na pive, alebo potrebuju si vybavit dajaku zalezitost.
Si uvedomte ze vy co ste uz zadane co chlap pre vas vsetko robi, pozyva vas kade tade, plati za vas, kupuje vam darceky na prilezistosti, vola vam a pise smsky, a vy? Namiesto toho aby ste zavolali ako prva tak stojite s kamaratkou pri telefone a cakate ci zavola, a ak nahodou nie, tak je svina ze? Skuste sa len raz nad sebou zamysliet ze kto je vacsia svina, ten kto nerobi nic alebo ten kto vsetko?
Ak mi nejaka zena povie ZE CHLAPI SU SVINE, MAM CHUT JU ZABIT!!!
:!:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sheep napísal:Chlapi su svine? Ano? Mozno su ak sa vam jeden den zo svojho zviota nebudu venovat lebo sa potrebuju stretnut aj s kamaratmi na pive, alebo potrebuju si vybavit dajaku zalezitost.
Tak ak takto definujes svinu :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mi-chau napísal:Tak ak takto definujes svinu :roll:
bolo to myslene ironicky, ze baby si to myslia ak snou den nechodis :wink:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

Petoo napísal:mali by sme pokojny zivot, aj ked by nas boleli ruky :D ale nie, vies mne osobne na vas vadi ze ked si nieco myslite nedate nam to priamo najavo ale iba nam to naznacujete a podavate "zasifrovane"... kto to ma lustit? :?: sak ked nieco citite/respektivne nas vasa pritomnost obtazuje tak nam to dajte priamo najavo! my vasim naznacovackam moc nerozumieme :idea:

no ale zas vsetky baby niesu take....tak mozno preto ze sa boja , ked to povedia priamo ze si vas odplasia od seba...alebo ja neviem..ja sa snazim povedat co si myslim hned ..vysypat to zo seba..ale niekedy to nejde.. :roll:
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

ak ano tak nam nezostava ine iba na styry a krochkat :lol:
Napísať odpoveď