MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso2911 »

Martin44 napísal:Mno on si nevybera ci ide alebo nejde do brany o tom rozhoduje rozhodca...A myslim ze by bol blby keby to odmietol...
A myslim ze mal par peknych zakrokov a z tych golov co dostal mohol mozno chytit dva....
To sa lahko komentuje ale co sa deje na lade vie presne len on a ostatni hraci...z pohladu divaka je to viac nez subjektivne....
on myslel ze vybiehat z branky! ale je to debil lebo on za tie goly vôbec nemohol tak sa uvedom
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

miso2911 napísal:on myslel ze vybiehat z branky! ale je to debil lebo on za tie goly vôbec nemohol tak sa uvedom
vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

je to velka prevelka skoda, mali sme na vitazstvo, dpc nehorazne ma to stve....ta posledna minuta - to bol riadny narez to sa musi uznat. Inak , myslim si ze Halak za to nemohol, ale ten blby rozhodca :D :cry: ktory odpiskal myslim hakovanie Hossu? :roll:
No co uz, majstri nebudeme
miso2911
Medium Star
Medium Star

ob3l1x napísal:vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
ty sa asi moc do hokeja nevyznas ze? kolko zapasavo si videl za tuto sezonu?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

netreba hned vsetko zvalovat na brankara , netreba hrat na sance ale na goly kanadania to vyuzili hlavne presilovky v tom boli lepsi si treba uznat zapas sa mi pacil aj ked som ostal v sklamani :cry: dufam ze zajtra proti amikom to vyhrame
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

chcem vidiet kolko ludi by nanho p*covalo keby z brany nevybehaval, neurychloval rozohravanie, nestopoval puky... ja to vidim tak ze sa tu dakto snazi stat hokejovym kritikom, ale akosi mu to nejde... alebo ste to Vy, pan Supler?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

uz to pisem druhy krat nehovorim ze on zbabral cely zapas pisem len to ze ten gol bol jeho zavinenim a kebyze nerobi blbosti ale premysla aspon obcas tak by sa to nemuselo stat ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno by dostal gol z niecoho ineho je nepodstatne to rozoberat kebyze dame viac golov ako kanada tak vyhrame a nie keby sa spravilo menej individualnych chyb ..je to jedno
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, videl som s toho trosku a to konkretne nepremene sance, nemoznost nahravky slovak -> slovak, vyborny uram, pri takmer vsetkych goloch (do nasej siete )na lade hossa a demitra a gaborik a chara

bolo mi s toho smutno
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

bol to velmi dobry zapas zo smutnym koncom no co uz aj taky je hokej ale zajtra sa to napravi .Pevne verim ze zajtra vyhraju aj ked maju trochu menej casu na regenaraciu.......tie goly co sme dostali no ..3 v oslabeni a to take ze tec alebo Halak nevidel.Myslym ze halak dobre chytal ma niake tie chybycky a zavahania ale dobre chytal..........uvideme ci sa aj zajtra postavy do brany
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ob3l1x napísal:vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
o com pls rozpravas? jeden gol padol ked brankar bol za brankou ale ten sme dali my, je sice pravda ze aj Halak sa tam casto pcha ale nedostal za to gol...
dnes mozu Kanadania dakovat tomu rozhodcovi, pretoze bol jediny na svete ktory videl v tomto zapase co i len jedno nedovolene drzanie (Surovy-"odrazil" sa rukou od kanadana ked sa rozbiehal, Kukumberg-cisty strom pri mantineli mu dal ked puk bol od nich 30 cm)+esye hakovanie Hossu, ked mu retardovany Kanadan drzal hokejku nenapadne pod pazuchou.. - z tych vyluceni sme dostavali goly..
hrali sme na hranici svojich moznosti, cy zajtra vs. USA (ja budem v **..** skole)
miso2911
Medium Star
Medium Star

podla mna sme hrali dobre najlepsie na turnaji doteraz mohli sme vyhrat tak ako prehrat bolo to v zavere o stasti vid. gaborikovu sancu na konci zapasu
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Parada. :smt023 Smolu sme si vycerpali, caka nas zlato. ROFL
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

miso2911 napísal:on myslel ze vybiehat z branky! ale je to debil lebo on za tie goly vôbec nemohol tak sa uvedom
Tak poprve : chalan nefetuj a napis tu vetu normalne lebo ani ko*ot sa do nej nevyzna...
A po druhe ak to uvedomenie bolo myslene na mna tak potom si precitaj to poprve este raz. :wink:
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

No konečne nás niekto preveril do polovice zápasu mali jasnú prevahu kanaďania, my sme sa len sporadicky dostávali ku ich bráne, ( najlepší hráč do tej chvíle bol určite Branko )potom Kanada upustila a uspokojila sa ako keby s výsledkom 3:1 a naši sa konečne v ten správny čas zobudili a začali ich poriadne napádať a dohrávať súboje ( z čoho vyšiel aj gól Hossu ), Uram zas ukázal, že patrí do reprezentácie ( škoda, že mu nevyšiel ten druhý nájazd, ale už bol dosť z uhla a nemal toľko času na klučku ), najviac ma sklamal v tom zápase Gaby ( mal 4-5 šancí vyložených na skórovanie ) asi sa dobre pred zápasom nevysral :? . Naša obrana sa nedopustila o nič horších chýb ako Kanada, ale mohla Jara viac podržať! Halák v podstate nemohol ani za jeden gól v našej sieti, možno jeden ale ubránil čo sa dalo! Zajtra USA tak sa tešme.

Zaujímalo by ma kde sa stratil Somík v tretej tretine sa mi zdá, že ani nehral. Prečo?
miso2911
Medium Star
Medium Star

Martin44 napísal:Tak poprve : chalan nefetuj a napis tu vetu normalne lebo ani kok**** sa do nej nevyzna...
A po druhe ak to uvedomenie bolo myslene na mna tak potom si precitaj to poprve este raz. :wink:
ja som to nemyslel na teba ale na ob3l1x ktoreho si citoval vtedy....a neviem co je na tej vete take nechapeve...ten debil je ob3l1x a aj on sa ma uvedomit :lol:

ludia nechce sa mi tu svami hadat ....proste mohli sme vyhrat tak ako sme aj prehrali bolo to len o stasti cely zapas bol napinavy...chyby brankarov si vsimnete hned ale chyby tej deravej obrany tu skoro ani nespomeniete ...halak mozno mohol za jeden gol ale ta obrana za dalsie styri...ale ved o nic neslo hrali sme proti kvalitnemu vyberu canady proti ktorej si nikdy lahko nehra tak pome dalej vyspime sa a zajtra pozratme USA

precitaj si pravidla ako sa maju spravne pisat prispevky a nepis 2 hned pod seba ... + 2dni basa mozes studovat pravidla !!
//ob3l1x
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nj tak potom beriem s5...
A pravda je taka ze po vojne je kazdy general :wink: je*at na to idem spat.Zajtra sa snad tak nerozculim pri Amerike. :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

inac ako ste si vsimli ked halak vysiel za branu odpalit puk nahral rovno kanadanovi ten tusim nahral dalsiemu spoluhracovi a mali sme gol
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

Hovniak napísal:inac ako ste si vsimli ked halak vysiel za branu odpalit puk nahral rovno kanadanovi ten tusim nahral dalsiemu spoluhracovi a mali sme gol
tam bol na chybe Harant, ktorý pred bránou len stál a pozeral a kus ťukol do hokejky kanaďana ( ciže vôbec neobraňoval )
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ako to bude ked prehrame s USA ?
Napísať odpoveď