on myslel ze vybiehat z branky! ale je to debil lebo on za tie goly vôbec nemohol tak sa uvedomMartin44 napísal:Mno on si nevybera ci ide alebo nejde do brany o tom rozhoduje rozhodca...A myslim ze by bol blby keby to odmietol...
A myslim ze mal par peknych zakrokov a z tych golov co dostal mohol mozno chytit dva....
To sa lahko komentuje ale co sa deje na lade vie presne len on a ostatni hraci...z pohladu divaka je to viac nez subjektivne....
MS v hokeji - Rusko 2007
vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...miso2911 napísal:on myslel ze vybiehat z branky! ale je to debil lebo on za tie goly vôbec nemohol tak sa uvedom
ty sa asi moc do hokeja nevyznas ze? kolko zapasavo si videl za tuto sezonu?ob3l1x napísal:vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
bol to velmi dobry zapas zo smutnym koncom no co uz aj taky je hokej ale zajtra sa to napravi .Pevne verim ze zajtra vyhraju aj ked maju trochu menej casu na regenaraciu.......tie goly co sme dostali no ..3 v oslabeni a to take ze tec alebo Halak nevidel.Myslym ze halak dobre chytal ma niake tie chybycky a zavahania ale dobre chytal..........uvideme ci sa aj zajtra postavy do brany
-
mirak2
Hardcore addict
o com pls rozpravas? jeden gol padol ked brankar bol za brankou ale ten sme dali my, je sice pravda ze aj Halak sa tam casto pcha ale nedostal za to gol...ob3l1x napísal:vobec za ne nemohol ? od zaciatku MS bol taky sebaisty ze si stale dovolil vyliezt z brany aj ked tym daval obrovsku sancu superovi ... kludne ho mohol nejaky kanadan obrat o puk a nemal sancu vratit sa spat do brany co aj neskor kanadania vyuzili ... nehovorim ze vsetky goly boli jeho chyba to nie ale proste toto bol uplne zbytocny gol a snad sa uz chlapec poucil a nebude robit debiliny ako doteraz ...
dnes mozu Kanadania dakovat tomu rozhodcovi, pretoze bol jediny na svete ktory videl v tomto zapase co i len jedno nedovolene drzanie (Surovy-"odrazil" sa rukou od kanadana ked sa rozbiehal, Kukumberg-cisty strom pri mantineli mu dal ked puk bol od nich 30 cm)+esye hakovanie Hossu, ked mu retardovany Kanadan drzal hokejku nenapadne pod pazuchou.. - z tych vyluceni sme dostavali goly..
hrali sme na hranici svojich moznosti, cy zajtra vs. USA (ja budem v **..** skole)
-
vladopt
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No konečne nás niekto preveril do polovice zápasu mali jasnú prevahu kanaďania, my sme sa len sporadicky dostávali ku ich bráne, ( najlepší hráč do tej chvíle bol určite Branko )potom Kanada upustila a uspokojila sa ako keby s výsledkom 3:1 a naši sa konečne v ten správny čas zobudili a začali ich poriadne napádať a dohrávať súboje ( z čoho vyšiel aj gól Hossu ), Uram zas ukázal, že patrí do reprezentácie ( škoda, že mu nevyšiel ten druhý nájazd, ale už bol dosť z uhla a nemal toľko času na klučku ), najviac ma sklamal v tom zápase Gaby ( mal 4-5 šancí vyložených na skórovanie ) asi sa dobre pred zápasom nevysral
. Naša obrana sa nedopustila o nič horších chýb ako Kanada, ale mohla Jara viac podržať! Halák v podstate nemohol ani za jeden gól v našej sieti, možno jeden ale ubránil čo sa dalo! Zajtra USA tak sa tešme.
Zaujímalo by ma kde sa stratil Somík v tretej tretine sa mi zdá, že ani nehral. Prečo?
Zaujímalo by ma kde sa stratil Somík v tretej tretine sa mi zdá, že ani nehral. Prečo?
ja som to nemyslel na teba ale na ob3l1x ktoreho si citoval vtedy....a neviem co je na tej vete take nechapeve...ten debil je ob3l1x a aj on sa ma uvedomitMartin44 napísal:Tak poprve : chalan nefetuj a napis tu vetu normalne lebo ani kok**** sa do nej nevyzna...
A po druhe ak to uvedomenie bolo myslene na mna tak potom si precitaj to poprve este raz.
ludia nechce sa mi tu svami hadat ....proste mohli sme vyhrat tak ako sme aj prehrali bolo to len o stasti cely zapas bol napinavy...chyby brankarov si vsimnete hned ale chyby tej deravej obrany tu skoro ani nespomeniete ...halak mozno mohol za jeden gol ale ta obrana za dalsie styri...ale ved o nic neslo hrali sme proti kvalitnemu vyberu canady proti ktorej si nikdy lahko nehra tak pome dalej vyspime sa a zajtra pozratme USA
precitaj si pravidla ako sa maju spravne pisat prispevky a nepis 2 hned pod seba ... + 2dni basa mozes studovat pravidla !!
//ob3l1x