MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nemeckoooo, Nemeckooooo este jednu tretinu meine Freunden a budem vam fandit do konca sampionatu!
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Je to dost smutne niekedy citat tie nazory. Ja sa o hokej nejako velmi nezaujimam a MS som vzhladom na zivot v zahranici nevidel uz 2 roky, ale "paci" sa mi ako je kazdy odbornik a taktik. Stale citat dookola tie iste vyjadrenia ako dalsie zapasy prehrame atd... tak to radsej vobec nesledujte. USA su silny team, bol to zapas dvoch silnych teamov v ktorom jeden musel vyhrat. O zapase Kanada vs. Slovensko ani nehovorim. 5:4??? to rozhodne nie je ziadna hanba.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Cesi to naschval pustia s Nemcami aby mali Nemci 3 body a my Slovaci nepostupili dalej. :D
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Cesi prehrali. Parada 8) 2:0 tak som drzal nemcom palce :wink: DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND :arrow: :D aj ked nam to nepomohlo, ale tak cesi su mi v hokeji nesympaticki.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

13 napísal:Cesi prehrali. Parada 8) 2:0 tak som drzal nemcom palce :wink: DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND :arrow: :D aj ked nam to nepomohlo, ale tak cesi su mi v hokeji nesympaticki.
no super, teraz len cakat ze vyhrame aspon nad Bieloruskom a aj to nebude stacit mozno. Ak vyhraju Nemci nad Bielorskom tak amen tma
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

A ja som si myslel ze to po prehre s USA horsie uz nemoze byt.. Chlapcom nic ine nezostava ako zabudnut na posledne dva zapasi a povinne vyhrat proti Cesku a Bielorusku, inac skoncime na MS este horsie ako pred rokom - 9-12 miesto.. :cry:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Sajmon napísal:no super, teraz len cakat ze vyhrame aspon nad Bieloruskom a aj to nebude stacit mozno. Ak vyhraju Nemci nad Bielorskom tak amen tma
aj keby vyhrali nemci nad Bielorskom tak by sme isli dalej mi pretoze mame k dobru vzajomny zapas proti nemcom..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No tak celkom potešujúce, že Čechouni takto prehrali... Ale ešte aby sme sa priskoro netešili, ak pokašleme zápas s Bieloruskom... Len aby nám nakoniec naši drahí bratia nevyfúkli postupovú pozíciu...

(BTW, tuším môj prvý príspevok v sekcií Šport....)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dobre to povedali cesky komentarori ked spomenuli ze ide o prvu prekvapujucu prehru... nie som vobec skorodadostny voci cechom, asi by ma pobavila kazda prehra muzstva z elitnej sedmicky :P s muzstvom ktore do nej nepatri :roll: :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sajmon napísal:Cesi to naschval pustia s Nemcami aby mali Nemci 3 body a my Slovaci nepostupili dalej. :D
vzajomny zapas :idea:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

mi-chau napísal:vzajomny zapas :idea:
pri rovnosti bodov, ktora, ale nemusi nastat :idea:
nemci, hraju dobre, my zle.
nemcom, zostava tiez zapas s bielorusmi :idea:
to ako dnes (pardon, vcera) hrali nemci proti cechom, tak nie su bez sance ani proti USA.

nad niektorymi postami, sa ale cloveku ide rozum zastavit. hlavne vy co tvrdite, ze to nebola chyba brankara, ale obrany, obrancov. pritom uz davno neplati, ze brania len ti dvaja, co su vedeni na supiske ako obrancovia. :idea:

par stranok dozadu, som napisal, ze sa nebudem vyjadrovat na adresu suplera, ale to sa uz neda vydrzat :oops:
velka chyba bola davat spolu do jedneho utoku 3 take individuality ako su: gaborik, hossa, demitra.
-ak sa nemylim, mame v moskve 6 utocnikov z nhl. ak by boli rovnomerne rozlozeni (po 2 v prvych troch formaciach), mali by sme tri vyrovnane pätky.
-gaborik, hossa, demitra: nedari sa im, podla ich predstav, ani podla nasich predstav.
-gaborik, hossa, demitra: dostavame vela golov, ked su na lade.
-gaborik, hossa, demitra: super sa zameriava hlavne na tento utok. pri vyrovnanosti jednotlivych formacii, by si to nemohol dovolit.
-s jednym utokom, ktoremu sa nedari, to asi daleko nedotiahneme.

pre mna je len skoda, ze sa nedozviem, akym smerom, by sa turnaj dalej vyvyjal, ak by ma supler vyslisal :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krija: Mozem ciastocne suhlasit, tiez sa mi ten utok nepozdava a ani im to prilis neklape. Je pravda, ze Gaborik s Hossom su dvaja najrychlejsi korculiari v time, ale nie je tam ziadna suhra. Preto by mal hrat Demitra s Gaborikom a ku nim ineho centra, napriklad Kapusa. Dalsi utok by mohol byt Hossa so Satanom, na druhe kridlo napriklad Somik, Surovy alebo Uram. Najviac ma prekvapila hra Urama, ale to co predvadza Melicharek s Kukumbergom je tragedia, zbytocne zabrali dve mena na supiske, urcite viac by zahral Kollar z Trencina. V obrane je jednoznacne citit absenciu Visnovskeho, pretoze podla mojho nazoru je to najlepsi a najskusenejsi obranca Slovenska, je rychly, ma dobru rozohravku, este lepsiu strelu a velky prehlad. Netreba zabudnut ani na ofenzivne ladeneho Lintnera, ktory robil spolukomentatora, avsak na lade mu to ide podstatne lepsie. Trochu ma vsak sklamal Strbak, ocakaval som od neho, ze bude on alebo Chara najlepsi obranca, no zatial Strbak nic extra nepredviedol. Myslim, ze ani Krizanovi nevysiel den, pretoze dostal dost lacne goly, minimalne ten prvy mohol chytit a zapas by sa tak odvijal urcite inak. Dnesny dojem zo zapasu je chaby, aspon Gaborik pekne predviedol co v nom je.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Aj keď im to neprajem, Slovensko ďalej nepostúpi.
Na čechov hrať nevieme, nemci sú rozbehnutý a bielorusi nám zatlčú klinec do rakvy. Radšej budem prekvapený pesimista, ako nasraný optimista.
Dajme si ruku na srdce, aká je kvalita extraligy? :smt037
Jedine čo by prospelo slovenskému hokeju , spraviť niečo na spôsob NHL v európe. Tam by ale zo Slovenska boli max. 3 teamy. (Slovan, Košice, Trenčín)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

bola by haluz keby bola cesko slovenska extraliga...
s5 k téme: je pravda, že ten 1. útok nevie dobre hrať, predsa len sú neni zohratý, to aspoň aby mesiac trénovali. To rozloženie si myslím, že by trochu prospelo. Obrana je ako vždy slabá a chýbajú tam hráči ako spomenul hojko. Myslím, že máme aj na lepší výkon ale po týchto prehrách to bude presa len ťažšie. Verím, že aspoň nad bielorusmi vyhráme. A prehra cechov nad nemeckom je si myslim len strategia ako to bolo aj minuly rok (alebo kedy) ked prerhali svedy so svajciarmi alebo ako to bolo, proste keby chceli by nad nimi vyhrali si myslim...
allias
Star
Star

nErD. ' z napísal:bola by haluz keby bola cesko slovenska extraliga...
Ja som skor myslel EU ligu
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

allias napísal:Ja som skor myslel EU ligu
Viem, ale to je myslim nerealne, aj ked nebolo by odveci
allias
Star
Star

Podľa mňa by na eurolige zarobili všetci, najmä slabšie teamy, ktoré by získali viac skúseností.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Nieco ako futbalova Liga majstrov, tiez si myslim ze dobry napad.
K tym MS, s tymi Nemcami to vidim skorej ako nahoda USA neporazia ale Bielorusov ano, takze by sme sa mali uz konecne schopit a uhrat s tymi cechmi aspon remizu (inac ti cesi su genialny ked treba aby vyhrali tak vtedy prehraju).
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Dost zvlastna situacia, ked ani Cesi nemaju isty postup, v pripade ich prehry proti Slovensku ich caka na druhy den zapas s Kanadou ktory ked nevyhraju, cestuju domov. Pravdaze je tato situacia dost nepravdepodobna ale kto by povedal ze Nemci vyhraju.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Verim tomu ze Cesi to pustili len aby nas ohrozili. Hojko, k Demitrovi a Gaborikovi urcite nie Kapusa, ked Demitra je center a Kapus tiez...Hossa a Satan...tym by to asi tiez moc nepasovalo, su obaja prave kridla, i ked Satan uz zoparkrat ukazal ze vie zahrat aj ako center..vsetko zavisi na Suplerovi...ja osobne by som nechal spolu hrat trencianske trio, nech sa skusia rozohrat
Napísať odpoveď