MS v hokeji - Rusko 2007
Je to dost smutne niekedy citat tie nazory. Ja sa o hokej nejako velmi nezaujimam a MS som vzhladom na zivot v zahranici nevidel uz 2 roky, ale "paci" sa mi ako je kazdy odbornik a taktik. Stale citat dookola tie iste vyjadrenia ako dalsie zapasy prehrame atd... tak to radsej vobec nesledujte. USA su silny team, bol to zapas dvoch silnych teamov v ktorom jeden musel vyhrat. O zapase Kanada vs. Slovensko ani nehovorim. 5:4??? to rozhodne nie je ziadna hanba.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
pri rovnosti bodov, ktora, ale nemusi nastatmi-chau napísal:vzajomny zapas
nemci, hraju dobre, my zle.
nemcom, zostava tiez zapas s bielorusmi
to ako dnes (pardon, vcera) hrali nemci proti cechom, tak nie su bez sance ani proti USA.
nad niektorymi postami, sa ale cloveku ide rozum zastavit. hlavne vy co tvrdite, ze to nebola chyba brankara, ale obrany, obrancov. pritom uz davno neplati, ze brania len ti dvaja, co su vedeni na supiske ako obrancovia.
par stranok dozadu, som napisal, ze sa nebudem vyjadrovat na adresu suplera, ale to sa uz neda vydrzat
velka chyba bola davat spolu do jedneho utoku 3 take individuality ako su: gaborik, hossa, demitra.
-ak sa nemylim, mame v moskve 6 utocnikov z nhl. ak by boli rovnomerne rozlozeni (po 2 v prvych troch formaciach), mali by sme tri vyrovnane pätky.
-gaborik, hossa, demitra: nedari sa im, podla ich predstav, ani podla nasich predstav.
-gaborik, hossa, demitra: dostavame vela golov, ked su na lade.
-gaborik, hossa, demitra: super sa zameriava hlavne na tento utok. pri vyrovnanosti jednotlivych formacii, by si to nemohol dovolit.
-s jednym utokom, ktoremu sa nedari, to asi daleko nedotiahneme.
pre mna je len skoda, ze sa nedozviem, akym smerom, by sa turnaj dalej vyvyjal, ak by ma supler vyslisal
-
hojko
Site Admin
krija: Mozem ciastocne suhlasit, tiez sa mi ten utok nepozdava a ani im to prilis neklape. Je pravda, ze Gaborik s Hossom su dvaja najrychlejsi korculiari v time, ale nie je tam ziadna suhra. Preto by mal hrat Demitra s Gaborikom a ku nim ineho centra, napriklad Kapusa. Dalsi utok by mohol byt Hossa so Satanom, na druhe kridlo napriklad Somik, Surovy alebo Uram. Najviac ma prekvapila hra Urama, ale to co predvadza Melicharek s Kukumbergom je tragedia, zbytocne zabrali dve mena na supiske, urcite viac by zahral Kollar z Trencina. V obrane je jednoznacne citit absenciu Visnovskeho, pretoze podla mojho nazoru je to najlepsi a najskusenejsi obranca Slovenska, je rychly, ma dobru rozohravku, este lepsiu strelu a velky prehlad. Netreba zabudnut ani na ofenzivne ladeneho Lintnera, ktory robil spolukomentatora, avsak na lade mu to ide podstatne lepsie. Trochu ma vsak sklamal Strbak, ocakaval som od neho, ze bude on alebo Chara najlepsi obranca, no zatial Strbak nic extra nepredviedol. Myslim, ze ani Krizanovi nevysiel den, pretoze dostal dost lacne goly, minimalne ten prvy mohol chytit a zapas by sa tak odvijal urcite inak. Dnesny dojem zo zapasu je chaby, aspon Gaborik pekne predviedol co v nom je.
Aj keď im to neprajem, Slovensko ďalej nepostúpi.
Na čechov hrať nevieme, nemci sú rozbehnutý a bielorusi nám zatlčú klinec do rakvy. Radšej budem prekvapený pesimista, ako nasraný optimista.
Dajme si ruku na srdce, aká je kvalita extraligy?
Jedine čo by prospelo slovenskému hokeju , spraviť niečo na spôsob NHL v európe. Tam by ale zo Slovenska boli max. 3 teamy. (Slovan, Košice, Trenčín)
Na čechov hrať nevieme, nemci sú rozbehnutý a bielorusi nám zatlčú klinec do rakvy. Radšej budem prekvapený pesimista, ako nasraný optimista.
Dajme si ruku na srdce, aká je kvalita extraligy?
Jedine čo by prospelo slovenskému hokeju , spraviť niečo na spôsob NHL v európe. Tam by ale zo Slovenska boli max. 3 teamy. (Slovan, Košice, Trenčín)
-
nErD. ' z
Medium Star
bola by haluz keby bola cesko slovenska extraliga...
s5 k téme: je pravda, že ten 1. útok nevie dobre hrať, predsa len sú neni zohratý, to aspoň aby mesiac trénovali. To rozloženie si myslím, že by trochu prospelo. Obrana je ako vždy slabá a chýbajú tam hráči ako spomenul hojko. Myslím, že máme aj na lepší výkon ale po týchto prehrách to bude presa len ťažšie. Verím, že aspoň nad bielorusmi vyhráme. A prehra cechov nad nemeckom je si myslim len strategia ako to bolo aj minuly rok (alebo kedy) ked prerhali svedy so svajciarmi alebo ako to bolo, proste keby chceli by nad nimi vyhrali si myslim...
s5 k téme: je pravda, že ten 1. útok nevie dobre hrať, predsa len sú neni zohratý, to aspoň aby mesiac trénovali. To rozloženie si myslím, že by trochu prospelo. Obrana je ako vždy slabá a chýbajú tam hráči ako spomenul hojko. Myslím, že máme aj na lepší výkon ale po týchto prehrách to bude presa len ťažšie. Verím, že aspoň nad bielorusmi vyhráme. A prehra cechov nad nemeckom je si myslim len strategia ako to bolo aj minuly rok (alebo kedy) ked prerhali svedy so svajciarmi alebo ako to bolo, proste keby chceli by nad nimi vyhrali si myslim...
Verim tomu ze Cesi to pustili len aby nas ohrozili. Hojko, k Demitrovi a Gaborikovi urcite nie Kapusa, ked Demitra je center a Kapus tiez...Hossa a Satan...tym by to asi tiez moc nepasovalo, su obaja prave kridla, i ked Satan uz zoparkrat ukazal ze vie zahrat aj ako center..vsetko zavisi na Suplerovi...ja osobne by som nechal spolu hrat trencianske trio, nech sa skusia rozohrat