Cim sa holite?
grrr
ja som si nedavno kupil taku ziletku, ze wilkinson. absolutne som nemal prehlad, ze co kupujem. po dlhom pouzivani jednorazoviek som to prilis neriesil. oholilo ma to super. to ma potesilo. aj druhkrat aj treti, ale problem je v tom, ze to cistenie je nemozne. tam sa naozaj tie chlpy nedaju vybrat. to tam proste je a nejde to von. vytahoval som take chumaciky pinzetou a aj to len tie take co sa dali zhora vybrat. inac to nejde. a uplne som nsr**y kvoli tomu
ako mozu taky kram predavat? skusal som tu hlavicu aj rozobrat, ale fakt nejde. nechapem ako je to mozne. po pomerne kratkom case uz holi horsie ako jednorazovka. ma niekto s tym wilkinson srotom skusenosti? vratia mi peniaze, ked im poviem, ze s tymto sa neda normalne oholit bez hodinoveho cistenia, ktore vycisti asi tak 5% ??? asi prejdem na ten mach 3 ked som cital, ze sa lahko cisti a je dobry...
Gilette Mach 3...svinsky drahe nastavce 4ks tusim nejake 3 abo 4 kila ale jednym nastavcom sa vydrzim holit daake 3 mesiace a to vobec nemam fuzi ze buchnu dvere a opadne
ale poriadnu kvalitu, mozno vyssiu nez by som si zelal
, ved komu sa chce stale holit?...som lepsie oholeny ako klasickou "jednorazovkou" a v konecnom dosledku ma to vyjde cenovo rovnako
hmm takze teda je ten wilkinson uplne nanic? takze som fakt asi vyhodil zbytocne prachy. skus asi ten mach 3 teda alebo ak sa plesknem po vacku, tak mozno aj ten fusion, ale tak nie som zarasteny ako robinson, tak to asi nema velky vyznaml0f4s3 napísal:hu mam jeden wilkinson a ten isty problem po par holeniach sa tam zachytilo vsetko a nejde to von a s tym sa neda holit len sa dorezem
teraz som dostal Gillette Fusion !
mm velmi dobre je to...
ja som kedysi pouzival wilkinson protectot 3D diamond a nemohol som si stazovat, nikdy som sa neporezal a umyvanie tiez v pohode, potom som pre usporu casu presiel na lektricky philips a tiez som spokojnyturtlak napísal:hmm takze teda je ten wilkinson uplne nanic? takze som fakt asi vyhodil zbytocne prachy. skus asi ten mach 3 teda alebo ak sa plesknem po vacku, tak mozno aj ten fusion, ale tak nie som zarasteny ako robinson, tak to asi nema velky vyznammyslim, ze postaci mach 3. len ma sklamalo, ze to fakt nejde vycistit
moderne holiace hlavy toto riesia. okrem toho, holiaci strojcek naozaj nie je problem pouzivat denne, trva to 20 sekund, takze no problem.micpu napísal:holia tie elektricke strojceky dobre do hladka? som pocul nazor ze neni dobre sa holit strojcekom lebo ze zanechava konceky chlpov take rozstrapkane tym ze ich vlastne trha a ze ziletka ich pekne zareze...je to podla vas pravda?
no, jasne, ze kazdy je iny, ale mna strojcek oholi nacisto, malokedy zostane jeden maly chlpok niekde. treba si vybrat dobry strojcek a spravne ho pouzivat.krija napísal:enter00, ale k tomu treba doplnit aj druhu cast vety![]()
holiaci strojcek naozaj nie je problem pouzivat denne, lebo to co nezoberie dnes, snad oholis zajtra.
holim si tvar ziletkou Gilette Mach3
velmi dobre ma oholi a posobi na moju pokozku cize nedrazdi atd .. ale co sa tyka inych partii ako intimne miesta tak to strojcekom hlavne preto lebo so ziletky mam podrazdenu pokozku a ked si tam este predezinfikujem alkoholom ( vonavkou) a hnusne to svrbi a pali tak radsej strojcekom vtedy je to eno nuno 
uz sa holievam strojcekom. Aj ked ziletkou som bol hotovy ovela rychlejsie, ale aspon sa nemusim starat o cistenie/kupu/vymenu ziletiek a tiez o to ci mam dost peny atd
.. horsie je, ked si ho zabudnem dat nabit 
Tiez nemam problem s hladkym oholenim, ale musim si dat zalezat. Ked mi sem tam niekde trci kusom chlpka, okom volne nezachytitelneho, tak ma to vobec netankuje
(predsalen ked to nevidim sam pred zrkadlom - kto sa ku mne dostane este blizsie
)
Tiez nemam problem s hladkym oholenim, ale musim si dat zalezat. Ked mi sem tam niekde trci kusom chlpka, okom volne nezachytitelneho, tak ma to vobec netankuje