stara laska nehrdzavie...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija31
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

stara laska nehrdzavie...

Príspevok od používateľa zmija31 »

cawte....mam zase trapble...poznam jednu holku z triedy....no a davnejsie sami pacila..potom prisla ina ale to je iny pribeh no dnes som snou bol vonku....a co ja viem..nejak to zase vo mne prepuklo no a newiem aako ju zase niekde pozvat lebo viete vtedy ma odpisala...no newiem co spravim....pls poradte ze ci moze zmenit nazor alebo nie...thx za rady
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ach kámo,to len začínajú hormóny.Ale pekný názov témy si dal :)
Tak ako si písal,pozvi ju kdesi do reštiky,von do parku na lavičku,alebo pozerať hviezdy na jasnom nebi,sledovať západ slnka...ach...
Ale len vtedy,ak si si istý,či chce aj ona "niečo viac"...Len naberaj skúsenosti,neboj ty nič...riaď sa hlasom svojho srdca(niekedy rozumom,ale to je iné...)Tak jej to jemne načrtni keď to chceš.
Však môžeš len získať :wink:
Ale ako si písal,že ťa odpísala,neviem či bude nejaká šanca na niečo dlhodobejšie...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hlavna otazka je z jakeho dovodu ta odpisala ... ci uz mala druheho ... alebo si sa jej proste nezapacil ...
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

necem byt zly ale tato tema tu uz je :cry: aby som bol presny

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/byvali-partneri-t55709.html
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

na vztah treba dvoch :!: takze ak to "prepuklo" u teba a u nej nie tak to nestaci. :? pozvi ju na nejake romantickejsie miesto,daj jej nieco vkusne resp pozvi ju niekde do restauracie kde jej objednas co ma rada, proste nahod prijmenu atmosferu a v pravom okamihu sa prejav. iked neviem ci to zaberie ,kedze odpisala ona teba ...
a neviem ci nazov temy celkom vystihuje tuto situaciu,imho by ti tak bolo keby ste sa dali dokopy . :wink:
za pokus ale nic nedas.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal:...
Baxxter99 ti to už objasnil. Začali v tebe zasa pracovať spomienky a znovu si si začal premietať, aké by to s ňou bolo krásne...
Hlavne si daj chvíľku od nej pauzu, aby si zistil, či to náhodou nie je chvíľkové pobláznenie (aj keď sa Ti to teraz nezdá), nakoľko to by mohlo mať blbé následky. Viem, že je pre Teba teraz ťažké o nej uvažovať objektívne, no skús si uvedomiť, ako si na tom voči nej bol vtedy a ako si teraz. Zmenilo sa niečo? Zmenil si sa v niečom? apod.
Mohlo sa u nej niečo zmeniť? Samozrejme, ale o tom by si mal najlepšie vedieť ty, o tom my môžeme iba vyjadrovať domienky :wink: . Každopádne ak pôjdete znova von nič za to nedáš, ale zatiaľ jej ešte nedávaj najavo (aspoň nie okato), že o ňu máš záujem a iba sleduj jej reakcie. Získaj jej dôveru - musí sa Ti otvoriť.
Prajem hodne zdaru :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

dakujem chalpci ya prispevkz...no a ci som sa zmenil....ja ti to poviem takto urcite som sa zmenil......a ona tiez....podla mna..je uplne ina ako vtedy...tak ja ju poyvem a uvidime.....teda uz som ale to ideme nie len mz 2 ale este idu aj inz ludia budeme 4 alebo 5...no a uvisim jak sa tam yachova csamoyrejme nedam jej to tak najavo..alebo tak...ale jak sa zachova...a este sa niekto pisal preco mz povedala nie....ani sam newiem bolo vsetko ok pisali obcas von ale nemala zaujem.....
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

myslim si ze je tu X-Y podobnych tem s rovnakym problemom skus trosku pouzivat sluzbu HLADAT a garantujem ze najdes 500 odpovedi na podobne pripady :wink: :lock:
zmija31
Light Expert
Light Expert

inac sorry ale kezdy by vsetko len zamkinal toto neni nejaka tema ja newim...ale podla mna sa neda najst presne takato tema.....

sorry za OT....ale poradte..ako by som ju mal chytit za ruku??chapete oc myslim?
Lolofon
Medium Star
Medium Star

zmija31 napísal:sorry za OT....ale poradte..ako by som ju mal chytit za ruku??chapete oc myslim?
chyt tak ako ti bude sa zdat prirodzene. a nijako krkolomne
to je ako s prvou pusou zacnes a uz to ide.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

zmija31 napísal:sorry za OT....ale poradte..ako by som ju mal chytit za ruku??chapete oc myslim?
KEd budete sediet niekde..tak ju pohlad po ruke tam jemne ;) a pomalicky ju mozes chytit za ruku..budes vidiet jej reakciu...a podla toho uvidis co dalej ;)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

midnight_man napísal:KEd budete sediet niekde..tak ju pohlad po ruke tam jemne ;) a pomalicky ju mozes chytit za ruku..budes vidiet jej reakciu...a podla toho uvidis co dalej ;)
yy, pekne povedane...najlepsie je chytanie ruky v kine...s tym mam dobre skusenosti :) potom jemne stlac, ked sa k stlacaniu prida aj ona, mas ju :) a potom pusa, bozky, francuzak... (postupom casu...kratkeho)
midnight_man
Guru
Guru

susenejablko napísal:yy, pekne povedane...najlepsie je chytanie ruky v kine...s tym mam dobre skusenosti :) potom jemne stlac, ked sa k stlacaniu prida aj ona, mas ju :) a potom pusa, bozky, francuzak... (postupom casu...kratkeho)
jo s tym kinom to moze byt dobry napad....potom neskor napisem ;) jo mozes sa knej pritulit blizsie chytit okolo krku .lol a dalej poznas :oops:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:jo s tym kinom to moze byt dobry napad....potom neskor napisem ;) jo mozes sa knej pritulit blizsie chytit okolo krku .lol a dalej poznas :oops:
toooo potom ide samo... treba na nu sem-tam kukat ci sa usmieva a tak... leeeeebo ked ju chytis (za ruku) a ona nahodi taky jemny usmevcek taaak je uuuplne ze tvoja... (este pri tom hra svoju rolu aj dej filmu v pripade ze ste v kine ale ajtak je tvoja :) )
midnight_man
Guru
Guru

all

odporucam romanticke filmy i ked nas chlapov to asi moc nebere .ale ja som ochotny sa obetovat :D :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Re: all

midnight_man napísal:odporucam romanticke filmy i ked nas chlapov to asi moc nebere .ale ja som ochotny sa obetovat :D :D
alebo komedie ,pri nich byva vonejsia atmosfera :D
midnight_man
Guru
Guru

Lolofon napísal:alebo komedie ,pri nich byva vonejsia atmosfera :D
co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmu :) armagedon tiez nieje romanticky a dalo by sa aj pri nom v pohode
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmu :) armagedon tiez nieje romanticky a dalo by sa aj pri nom v pohode
to je vsetko podla charakteru baby... ale ja by som odporucal najprv len nieco take pricom bude mat fakt super naladu po tom veceri...a potom romantika lebo pri tom nieje dolezite pozerat film, staci pocuvat :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok chlapci ja to skusim hlvne ked budeme sedet v restike....ale predstav si ze ides z babou popri rieke.....yapad slnka....ako ju chitis "pocas prechadzky"lebo ja vam ot poviem takto...co som pisal visie....ye sa mi yacala pacit ynovu....minule mse sa o tom bavili ako sa "chytit "za ruku....no a potom osm jej podal ruku a mne sa to nejak zapacilo :oops: ......thx za rady
Lolofon
Medium Star
Medium Star

midnight_man napísal:co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmu :) armagedon tiez nieje romanticky a dalo by sa aj pri nom v pohode
:) v zivote by som z priatelkou nesiel do kina na nejaky trpany katastroficky film. neviem mne osbne armagedon nesekol ,to radsej pozriem nieco romanticke :)

to zmija ak sa ti to zapacilo tak v tom pokracuj a chytaj ju dalej :D . urcite je zapad slnka pri rieke pekny ,na taketo ako stvoreny. :wink:
Napísať odpoveď