stara laska nehrdzavie...
stara laska nehrdzavie...
cawte....mam zase trapble...poznam jednu holku z triedy....no a davnejsie sami pacila..potom prisla ina ale to je iny pribeh no dnes som snou bol vonku....a co ja viem..nejak to zase vo mne prepuklo no a newiem aako ju zase niekde pozvat lebo viete vtedy ma odpisala...no newiem co spravim....pls poradte ze ci moze zmenit nazor alebo nie...thx za rady
Ach kámo,to len začínajú hormóny.Ale pekný názov témy si dal
Tak ako si písal,pozvi ju kdesi do reštiky,von do parku na lavičku,alebo pozerať hviezdy na jasnom nebi,sledovať západ slnka...ach...
Ale len vtedy,ak si si istý,či chce aj ona "niečo viac"...Len naberaj skúsenosti,neboj ty nič...riaď sa hlasom svojho srdca(niekedy rozumom,ale to je iné...)Tak jej to jemne načrtni keď to chceš.
Však môžeš len získať
Ale ako si písal,že ťa odpísala,neviem či bude nejaká šanca na niečo dlhodobejšie...
Tak ako si písal,pozvi ju kdesi do reštiky,von do parku na lavičku,alebo pozerať hviezdy na jasnom nebi,sledovať západ slnka...ach...
Ale len vtedy,ak si si istý,či chce aj ona "niečo viac"...Len naberaj skúsenosti,neboj ty nič...riaď sa hlasom svojho srdca(niekedy rozumom,ale to je iné...)Tak jej to jemne načrtni keď to chceš.
Však môžeš len získať
Ale ako si písal,že ťa odpísala,neviem či bude nejaká šanca na niečo dlhodobejšie...
necem byt zly ale tato tema tu uz je
aby som bol presny
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/byvali-partneri-t55709.htmlna vztah treba dvoch
takze ak to "prepuklo" u teba a u nej nie tak to nestaci.
pozvi ju na nejake romantickejsie miesto,daj jej nieco vkusne resp pozvi ju niekde do restauracie kde jej objednas co ma rada, proste nahod prijmenu atmosferu a v pravom okamihu sa prejav. iked neviem ci to zaberie ,kedze odpisala ona teba ...
a neviem ci nazov temy celkom vystihuje tuto situaciu,imho by ti tak bolo keby ste sa dali dokopy .
za pokus ale nic nedas.
a neviem ci nazov temy celkom vystihuje tuto situaciu,imho by ti tak bolo keby ste sa dali dokopy .
za pokus ale nic nedas.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Baxxter99 ti to už objasnil. Začali v tebe zasa pracovať spomienky a znovu si si začal premietať, aké by to s ňou bolo krásne...zmija31 napísal:...
Hlavne si daj chvíľku od nej pauzu, aby si zistil, či to náhodou nie je chvíľkové pobláznenie (aj keď sa Ti to teraz nezdá), nakoľko to by mohlo mať blbé následky. Viem, že je pre Teba teraz ťažké o nej uvažovať objektívne, no skús si uvedomiť, ako si na tom voči nej bol vtedy a ako si teraz. Zmenilo sa niečo? Zmenil si sa v niečom? apod.
Mohlo sa u nej niečo zmeniť? Samozrejme, ale o tom by si mal najlepšie vedieť ty, o tom my môžeme iba vyjadrovať domienky
Prajem hodne zdaru
dakujem chalpci ya prispevkz...no a ci som sa zmenil....ja ti to poviem takto urcite som sa zmenil......a ona tiez....podla mna..je uplne ina ako vtedy...tak ja ju poyvem a uvidime.....teda uz som ale to ideme nie len mz 2 ale este idu aj inz ludia budeme 4 alebo 5...no a uvisim jak sa tam yachova csamoyrejme nedam jej to tak najavo..alebo tak...ale jak sa zachova...a este sa niekto pisal preco mz povedala nie....ani sam newiem bolo vsetko ok pisali obcas von ale nemala zaujem.....
-
midnight_man
Guru
-
susenejablko
Light Star
yy, pekne povedane...najlepsie je chytanie ruky v kine...s tym mam dobre skusenostimidnight_man napísal:KEd budete sediet niekde..tak ju pohlad po ruke tam jemnea pomalicky ju mozes chytit za ruku..budes vidiet jej reakciu...a podla toho uvidis co dalej
-
midnight_man
Guru
jo s tym kinom to moze byt dobry napad....potom neskor napisemsusenejablko napísal:yy, pekne povedane...najlepsie je chytanie ruky v kine...s tym mam dobre skusenostipotom jemne stlac, ked sa k stlacaniu prida aj ona, mas ju
a potom pusa, bozky, francuzak... (postupom casu...kratkeho)
-
susenejablko
Light Star
toooo potom ide samo... treba na nu sem-tam kukat ci sa usmieva a tak... leeeeebo ked ju chytis (za ruku) a ona nahodi taky jemny usmevcek taaak je uuuplne ze tvoja... (este pri tom hra svoju rolu aj dej filmu v pripade ze ste v kine ale ajtak je tvojamidnight_man napísal:jo s tym kinom to moze byt dobry napad....potom neskor napisemjo mozes sa knej pritulit blizsie chytit okolo krku .lol a dalej poznas
-
midnight_man
Guru
all
odporucam romanticke filmy i ked nas chlapov to asi moc nebere .ale ja som ochotny sa obetovat

-
midnight_man
Guru
Re: all
co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmuLolofon napísal:alebo komedie ,pri nich byva vonejsia atmosfera
-
susenejablko
Light Star
to je vsetko podla charakteru baby... ale ja by som odporucal najprv len nieco take pricom bude mat fakt super naladu po tom veceri...a potom romantika lebo pri tom nieje dolezite pozerat film, staci pocuvatmidnight_man napísal:co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmuarmagedon tiez nieje romanticky a dalo by sa aj pri nom v pohode
ok chlapci ja to skusim hlvne ked budeme sedet v restike....ale predstav si ze ides z babou popri rieke.....yapad slnka....ako ju chitis "pocas prechadzky"lebo ja vam ot poviem takto...co som pisal visie....ye sa mi yacala pacit ynovu....minule mse sa o tom bavili ako sa "chytit "za ruku....no a potom osm jej podal ruku a mne sa to nejak zapacilo
......thx za rady
midnight_man napísal:co ja viem ....taka romanticka atmosfera je podla mna OK ..ked je komedia je tam moc smiechu.. neviem to zalezi od filmuarmagedon tiez nieje romanticky a dalo by sa aj pri nom v pohode
to zmija ak sa ti to zapacilo tak v tom pokracuj a chytaj ju dalej