MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

To bol ale nervák.
Načo tam držia toho Šatana ? :smt009
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

allias napísal:To bol ale nervák.
Načo tam držia toho Šatana ? :smt009
Na to by Ťa bolo j*bať na Šatana ,ale doteraz robil všetku "špinavú" prácu on.Sa pozri iba kolko pukov vybojuje . Mozno nemal dnes az taky dobry den. :)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

vyhrali sme aj ked sme to riadne dosrali ale zvladli sme dat aspon gol do prazdnej branky :wink: ked som tu pisal na obed ze netreba podcenovat bielorusko tak som mal pravdu sami ste videli vyhravali sme 3:1 a za niekolko sekund bolo vyrovnane 3:3 chvala panu Bohu ze maju duteho americkeho trenera a ten odvolal brankara aj ked vedel ze sme stale skoro pri ich brane a to sme vedeli vyuzit !!! Sme vo stvrtfinale :? no neviem neviem ci sa presadime takouto hrou mame aj naviac Gaborik je prikadom
+ ta STV2 mi riadne liezla na nervy som musel prepnut na CT lebo ten nas slovensky komentator :nono1: komentuje dost cudne a celkovo sa tam zacinaju rozpravat o trapnych veciah o tom ako sa krizan pojde osprchovat boze mal som dost hlavne v poslednych 3 minutach zapasu som radsej prepol na CT aspon boli tichsie a komentovali :aasmile29: super
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Ludia nasi chalani boli fakt supeeer... a seci chlapci su tam nato aby nam ukazaali co v nich je..zato ze sa nepodarilo napriklad Satanovi dneska ukazat co v nom je neznamena ze nam to nepredvedie nabuduce.. nasi chalani su supeeeer... :lock: :aasmile29: :aasmile6: SLOVENSKOOO
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Joxxo napísal:Na to by Ťa bolo j*bať na Šatana ,ale doteraz robil všetku "špinavú" prácu on.Sa pozri iba kolko pukov vybojuje . Mozno nemal dnes az taky dobry den. :)
tak tak ...nema nahodou 6 asistencii ci sa mi to zda
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

No chlapci to nakoniec zvladli, ale keby Bielorusi nemusia vyhrat v riadnom hracom case, bohvie ako by to dopadlo. Nastvali ma tymi dvoma zlepenymi golmi, dva za pol minutu nedostavaju ani Japonci :) teraz hura na Svedsko
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Mozme byt radi ze sme vyhrali. Po vcerajsom narocnom zapase s Ceskom sme to v 3. tretine uz len dohrali. Bolo by jedno ci vyhrame 4:3, 5:3 alebo remizujeme 3:3. Mna teraz skor zaujima zapas Cesko - Kanada. Dufam ze Kanada vyhra, lebo Bielorusi zajtra uz nebudu mat chut moc hrat, takze pocitam aj s vitazstvom Nemecka a to znamena - ADIOS AMIGOS ČECHOS :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:teraz hura na Svedsko
prečo myslíš ?

inak Starosta má vyklbené rameno a končí
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

schw33k napísal:prečo myslíš ?

To znamena ze namiesto neho zapisu na supisku Dominika Granaka. Dufam ze sa chyti.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:prečo myslíš ?

och skoda, Starosta je Trencan :( a hral dobre. Neviem osobne si myslim, ze Rusi porazia Svedov, skoncia prvi, Svedi budu druhi. My budeme treti v skupine a to znamena ze sa stretneme :)

//lenze ako cekujem tak to nakoniec mozu byt aj Fini...tym lepsie, na nich to vieme
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Drago napísal:och skoda, Starosta je Trencan :( a hral dobre. Neviem osobne si myslim, ze Rusi porazia Svedov, skoncia prvi, Svedi budu druhi. My budeme treti v skupine a to znamena ze sa stretneme :)

//lenze ako cekujem tak to nakoniec mozu byt aj Fini...tym lepsie, na nich to vieme
Ja by som Finov moc nechcel to este radsej RUSKO :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

radek21 napísal:Mozme byt radi ze sme vyhrali. Po vcerajsom narocnom zapase s Ceskom sme to v 3. tretine uz len dohrali. Bolo by jedno ci vyhrame 4:3, 5:3 alebo remizujeme 3:3. Mna teraz skor zaujima zapas Cesko - Kanada. Dufam ze Kanada vyhra, lebo Bielorusi zajtra uz nebudu mat chut moc hrat, takze pocitam aj s vitazstvom Nemecka a to znamena - ADIOS AMIGOS ČECHOS :D
tak tak .. CESI musia ist domkov.. takze dneska im prajem peknu prehru... papa SLOVACI :P idem do baru kukat tu krassnu prehru cechov :D
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Demitra možno nebude hrať budúci zapas....ma natiahnuté väzy v kolene :!:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Hej, cital som to aj ja. Aj Starosta vynecha vsetky ostatne zapasy kedze ma nejaku luxaciu ramena.Som zvedavy co bude, ak nebude moct do hry zasiahnut Demitra. Dalsie premeny vo formaciach nevidim bohvie ako.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

miso2911 napísal:Demitra možno nebude hrať budúci zapas....ma natiahnuté väzy v kolene :!:
Mozno uz nebude hrat vobec na sampionate :(
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Joxxo napísal:Ja by som Finov moc nechcel to este radsej RUSKO :)
lol, rusko? co si **k*t? Maju teraz neskutocnu formu. Ved uvidis ten ich zapas so svedmi. Sa tesim :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

reno23 napísal:lol, rusko? co si **k*t? Maju teraz neskutocnu formu. Ved uvidis ten ich zapas so svedmi. Sa tesim :)
no to mas pravdu Rusi idu jak blazni...neuveritelne presne nahravky a strely...som zvedavi co bude zajtra so Svedmi ale podla mna to vyhraju Rusi
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Marcel Hossa prehral zapas dnes vecer co znamena ze Šupler ma mozno na výber este dalsiu moznost pokial hossa bude chciet ...som zvedavy ako sa supler rozhodne a ked ho bude chciet v teame ci Hossa pride :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

miso2911 napísal:Marcel Hossa prehral zapas dnes vecer co znamena ze Šupler ma mozno na výber este dalsiu moznost pokial hossa bude chciet ...som zvedavy ako sa supler rozhodne a ked ho bude chciet v teame ci Hossa pride :)
radšej by mal nejakého obrancu povolať, lebo po zranení starostu ich máme iba 5 a to je málo
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

audiotrack napísal:radšej by mal nejakého obrancu povolať, lebo po zranení starostu ich máme iba 5 a to je málo
aj demitra je zraneny

Kód: Vybrať všetko

http://hokej.pravda.sk/problemy-zraneni-su-starosta-i-demitra-d9e-/sk-hms2007.asp?c=A070506_190534_sk-hms2007_p28
Napísať odpoveď