Načo tam držia toho Šatana ?
MS v hokeji - Rusko 2007
vyhrali sme aj ked sme to riadne dosrali ale zvladli sme dat aspon gol do prazdnej branky
ked som tu pisal na obed ze netreba podcenovat bielorusko tak som mal pravdu sami ste videli vyhravali sme 3:1 a za niekolko sekund bolo vyrovnane 3:3 chvala panu Bohu ze maju duteho americkeho trenera a ten odvolal brankara aj ked vedel ze sme stale skoro pri ich brane a to sme vedeli vyuzit !!! Sme vo stvrtfinale
no neviem neviem ci sa presadime takouto hrou mame aj naviac Gaborik je prikadom
+ ta STV2 mi riadne liezla na nervy som musel prepnut na CT lebo ten nas slovensky komentator
komentuje dost cudne a celkovo sa tam zacinaju rozpravat o trapnych veciah o tom ako sa krizan pojde osprchovat boze mal som dost hlavne v poslednych 3 minutach zapasu som radsej prepol na CT aspon boli tichsie a komentovali
super
+ ta STV2 mi riadne liezla na nervy som musel prepnut na CT lebo ten nas slovensky komentator
Mozme byt radi ze sme vyhrali. Po vcerajsom narocnom zapase s Ceskom sme to v 3. tretine uz len dohrali. Bolo by jedno ci vyhrame 4:3, 5:3 alebo remizujeme 3:3. Mna teraz skor zaujima zapas Cesko - Kanada. Dufam ze Kanada vyhra, lebo Bielorusi zajtra uz nebudu mat chut moc hrat, takze pocitam aj s vitazstvom Nemecka a to znamena - ADIOS AMIGOS ČECHOS 
och skoda, Starosta je Trencanschw33k napísal:prečo myslíš ?
inak Starosta má vyklbené rameno a končí
//lenze ako cekujem tak to nakoniec mozu byt aj Fini...tym lepsie, na nich to vieme
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som Finov moc nechcel to este radsej RUSKODrago napísal:och skoda, Starosta je Trencana hral dobre. Neviem osobne si myslim, ze Rusi porazia Svedov, skoncia prvi, Svedi budu druhi. My budeme treti v skupine a to znamena ze sa stretneme
//lenze ako cekujem tak to nakoniec mozu byt aj Fini...tym lepsie, na nich to vieme
tak tak .. CESI musia ist domkov.. takze dneska im prajem peknu prehru... papa SLOVACIradek21 napísal:Mozme byt radi ze sme vyhrali. Po vcerajsom narocnom zapase s Ceskom sme to v 3. tretine uz len dohrali. Bolo by jedno ci vyhrame 4:3, 5:3 alebo remizujeme 3:3. Mna teraz skor zaujima zapas Cesko - Kanada. Dufam ze Kanada vyhra, lebo Bielorusi zajtra uz nebudu mat chut moc hrat, takze pocitam aj s vitazstvom Nemecka a to znamena - ADIOS AMIGOS ČECHOS
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
radšej by mal nejakého obrancu povolať, lebo po zranení starostu ich máme iba 5 a to je málomiso2911 napísal:Marcel Hossa prehral zapas dnes vecer co znamena ze Šupler ma mozno na výber este dalsiu moznost pokial hossa bude chciet ...som zvedavy ako sa supler rozhodne a ked ho bude chciet v teame ci Hossa pride
aj demitra je zranenyaudiotrack napísal:radšej by mal nejakého obrancu povolať, lebo po zranení starostu ich máme iba 5 a to je málo
Kód: Vybrať všetko
http://hokej.pravda.sk/problemy-zraneni-su-starosta-i-demitra-d9e-/sk-hms2007.asp?c=A070506_190534_sk-hms2007_p28