stara laska nehrdzavie...
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
aaaale...vsimni si, ze chlapec ma trpezlivost...chce vsetko pekne odzaciatku... berte si z neho priklad...pinco napísal:zastreľte ma, ale je to tu ako v škôlke. Tému kam pozvať babu na rande tu máš, bozkávanie takisto, ale ako ju máš chytiť za ruku? To si robíš srandu asi, sa preber, uvedom a začni sa aj ty hrať na dospelého.
-
jin
VIP
Re: all
Hej. Jednoznačne radšej komédiu, ako romantický film. Takýto film je strašne "okatý".Lolofon napísal:alebo komedie ,pri nich byva vonejsia atmosfera
Inak s tým prvým chytením za ruku to býva krásne
-
midnight_man
Guru
sakra toto ma nenapadlo....tiez kus pravdy.... hmjin napísal:ako romantický film. Takýto film je strašne "okatý".
-
susenejablko
Light Star
mna hej, len som nevedel ako to povedat tak som radsej vobec nehovorilmidnight_man napísal:sakra toto ma nenapadlo....tiez kus pravdy.... hm
to susenejablko:ak si tou trpeylivostou myslel mna...tak dakujem.....ale sak nemoyete ist nato hned poykavanim no nie????nj strasne sa mi to pacilo...ale ja ani newiem ako sme ktomu prisli...no viem ye sme sa dryali...
ale newiem ako to zopakovat........dak ja to skusim ale stle ste mz nepovedali ako jju "chytit" pri prechadzke...... 
-
jin
VIP
Počas pochodu sa chytá za ruku blbo, ale keď sa trafíš do tempa a idete pokojným krokom, tak nenápadne pár krát obtri chrbát svojej ruky o ten jej a pokiaľ sa nebude cukať, tak ju skús nežne chytiť za ruku a potom sa jej pozrieť do očí - tam bude odpoveďzmija31 napísal:to susenejablko:ak si tou trpeylivostou myslel mna...tak dakujem.....ale sak nemoyete ist nato hned poykavanim no nie????nj strasne sa mi to pacilo...ale ja ani newiem ako sme ktomu prisli...no viem ye sme sa dryali...ale newiem ako to zopakovat........dak ja to skusim ale stle ste mz nepovedali ako jju "chytit" pri prechadzke......
Pokiaľ si salámista (:D) a nechce sa Ti "triafať", tak si sadnite na lavičku a ďalej pokračuj tak, ako to tu už bolo spomínané.
OT: A preboha použi alt shift. To z/y sa nedá normálne čítať
Urcite by som nevolil romantiku a mozno ani komediu, romantika je trapas na prvom rande (o co mu asi ide hmh?) a komedia... riskujes ze sa bude dievca smiat na trapnostiach a klesne v tvojich ociach skor ako ju dovernejsie spoznas. Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
-
susenejablko
Light Star
kazdopadne to zalezi na charaktere dievciny...treba najprf zistit co ju bavi a potom vybrat...mi-chau napísal:Urcite by som nevolil romantiku a mozno ani komediu, romantika je trapas na prvom rande (o co mu asi ide hmh?) a komedia... riskujes ze sa bude dievca smiat na trapnostiach a klesne v tvojich ociach skor ako ju dovernejsie spoznas. Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
jemnejsie ladeny typ dievcata by sa toho mohol tiez asi zlaknut. dramu este hej ,ale na jemnejsie dusicky moze zvysok posobit odradzujuco .mi-chau napísal:Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
pre zmiju by bolo asi najlepsie nieco typu harry potter, narnia most do krajiny terabithia (nechcem ich degradovat ,ale tieto filmy maju rozumnu pointu nesu nejak obzvlast brutalne a zase ktoremu 15 rocnemu dievcatu by sa takyto typ filmov nepacil ?) alebo nieco na takyto typ .....
ok toto vyzera nadejne skusim....a este sa opytam...minule ked nas bolo viac povedala ze chodenie zo spoluziakom...neni moc dobre...no a problem ze sme spoluziacijin napísal:Počas pochodu sa chytá za ruku blbo, ale keď sa trafíš do tempa a idete pokojným krokom, tak nenápadne pár krát obtri chrbát svojej ruky o ten jej a pokiaľ sa nebude cukať, tak ju skús nežne chytiť za ruku a potom sa jej pozrieť do očí - tam bude odpoveď![]()
Pokiaľ si salámista (:D) a nechce sa Ti "triafať", tak si sadnite na lavičku a ďalej pokračuj tak, ako to tu už bolo spomínané.![]()
OT: A preboha použi alt shift. To z/y sa nedá normálne čítať
-
susenejablko
Light Star
ono ked sa jej budes pacit a bude ta mat viac rada ako len kamaraada tak v tom problem 100% nebude a povedz jej, ze to je skor dobre ako zle keeby nahodou otom bola rec... moja byvala (s ktorou teraz vychadzam uplne perfektne) predomnou chodila so spoluziakom a s nim chodila 2 roky...a oni boli spolu uplne vkuse... to uplne myslim fakt uuuuplne rodicia ho mali radi, takze bola bezna vec, ked spal u nich a tak... (daj jej tento priklad...)zmija31 napísal:ok toto vyzera nadejne skusim....a este sa opytam...minule ked nas bolo viac povedala ze chodenie zo spoluziakom...neni moc dobre...no a problem ze sme spoluziaci
-
jin
VIP
Chlapeezmija31 napísal:cawte chlapci!!!!!bolo to cool...podarilo sa....dnes som ju bol odprevadita drzali sme sa
chlapci thx za rady platim pivko alebo kofcu
![]()
Som rád, že Ti to vyšlo, aspoň niekomu sme tu pomohli s tým, že sa dostavili aj partičné výsledky
Tešíme sa s tebou, no ale veď daj aj podrobnosti nie?
-
midnight_man
Guru
no tak to trocha opisem.....isli sme 6...3chalani a 3 baby......tak no len tak z haluze povedala ze kazda baba jedneho chalana....
no a tak ja som bol ticho...a potom ideme....a jedna holka povedala chytme sa...tak ja som hned zaktrocil
noa potom to bolo cool....isli sme na kolotoce
tam sme trocha zakricali...sedela velda mna
a potom ze ideme domov to bolo 20 30...tak kazdy chalan odprevadil jednu babu...lebo kto byval najblisie a ja som bol odprevadit viete asi koho
a potom som ponukol ruku usmiala sa a podala...potom sme sa bavili.....a prisli sme pred jej dom pozreli sme sa na seba pozdravila ja tiez-.....(i ked nehovorim ze aspon obiat)ale tak na 1 krat to bolo ok a mozno po case sa to bude rozvijat
tak som happy.....
-
midnight_man
Guru
-
jin
VIP
Peknezmija31 napísal:no tak to trocha opisem.....isli sme 6...3chalani a 3 baby......tak no len tak z haluze povedala ze kazda baba jedneho chalana....no a tak ja som bol ticho...a potom ideme....a jedna holka povedala chytme sa...tak ja som hned zaktrocil
noa potom to bolo cool....isli sme na kolotoce
tam sme trocha zakricali...sedela velda mna
a potom ze ideme domov to bolo 20 30...tak kazdy chalan odprevadil jednu babu...lebo kto byval najblisie a ja som bol odprevadit viete asi koho
a potom som ponukol ruku usmiala sa a podala...potom sme sa bavili.....a prisli sme pred jej dom pozreli sme sa na seba pozdravila ja tiez-.....(i ked nehovorim ze aspon obiat)ale tak na 1 krat to bolo ok a mozno po case sa to bude rozvijat
tak som happy.....
Postupne môžeš pridávať, osobne pr takýchto veciach stavia na pohľadoch. Teda pri držaní za ruku, z toho vyplynie veľa. Inak ako ďalšiu métu si môžeš stanoviť napr ruku jednu ruku v jej dlani a druhú okolo jej ramien. Ideálne pri sedení
Good luck
-
midnight_man
Guru
all
lol..ked som mal ja 13 rokov tak mi taketo veci po hlave vobec nebehali...mal som totalne uplne ine zaujmi......ako sa vravi doba ide dopredu
aspon myslim