stara laska nehrdzavie...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

zastreľte ma, ale je to tu ako v škôlke. Tému kam pozvať babu na rande tu máš, bozkávanie takisto, ale ako ju máš chytiť za ruku? To si robíš srandu asi, sa preber, uvedom a začni sa aj ty hrať na dospelého.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

pinco napísal:zastreľte ma, ale je to tu ako v škôlke. Tému kam pozvať babu na rande tu máš, bozkávanie takisto, ale ako ju máš chytiť za ruku? To si robíš srandu asi, sa preber, uvedom a začni sa aj ty hrať na dospelého.
aaaale...vsimni si, ze chlapec ma trpezlivost...chce vsetko pekne odzaciatku... berte si z neho priklad...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa jin »

Lolofon napísal:alebo komedie ,pri nich byva vonejsia atmosfera :D
Hej. Jednoznačne radšej komédiu, ako romantický film. Takýto film je strašne "okatý".
Inak s tým prvým chytením za ruku to býva krásne :) Keď si na tieto situácie spomeniem tak sú to najkrajšie okamihy, snáď hneď za prvým bozkom, aj keď by som tieto dve situácie nerád porovnával, keďže každá je o niečom inom a každá má svoje čaro :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jin napísal:ako romantický film. Takýto film je strašne "okatý".
sakra toto ma nenapadlo....tiez kus pravdy.... hm :idea:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:sakra toto ma nenapadlo....tiez kus pravdy.... hm :idea:
mna hej, len som nevedel ako to povedat tak som radsej vobec nehovoril :lol:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

to susenejablko:ak si tou trpeylivostou myslel mna...tak dakujem.....ale sak nemoyete ist nato hned poykavanim no nie????nj strasne sa mi to pacilo...ale ja ani newiem ako sme ktomu prisli...no viem ye sme sa dryali... :oops: ale newiem ako to zopakovat........dak ja to skusim ale stle ste mz nepovedali ako jju "chytit" pri prechadzke...... :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:to susenejablko:ak si tou trpeylivostou myslel mna...tak dakujem.....ale sak nemoyete ist nato hned poykavanim no nie????nj strasne sa mi to pacilo...ale ja ani newiem ako sme ktomu prisli...no viem ye sme sa dryali... :oops: ale newiem ako to zopakovat........dak ja to skusim ale stle ste mz nepovedali ako jju "chytit" pri prechadzke...... :P
Počas pochodu sa chytá za ruku blbo, ale keď sa trafíš do tempa a idete pokojným krokom, tak nenápadne pár krát obtri chrbát svojej ruky o ten jej a pokiaľ sa nebude cukať, tak ju skús nežne chytiť za ruku a potom sa jej pozrieť do očí - tam bude odpoveď :wink:
Pokiaľ si salámista (:D) a nechce sa Ti "triafať", tak si sadnite na lavičku a ďalej pokračuj tak, ako to tu už bolo spomínané. :)
OT: A preboha použi alt shift. To z/y sa nedá normálne čítať :aasmile11:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Urcite by som nevolil romantiku a mozno ani komediu, romantika je trapas na prvom rande (o co mu asi ide hmh?) a komedia... riskujes ze sa bude dievca smiat na trapnostiach a klesne v tvojich ociach skor ako ju dovernejsie spoznas. Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Urcite by som nevolil romantiku a mozno ani komediu, romantika je trapas na prvom rande (o co mu asi ide hmh?) a komedia... riskujes ze sa bude dievca smiat na trapnostiach a klesne v tvojich ociach skor ako ju dovernejsie spoznas. Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
kazdopadne to zalezi na charaktere dievciny...treba najprf zistit co ju bavi a potom vybrat...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

mi-chau napísal:Ale uz zachadzam do extremov vsak? Volim thriller, psychotriller, dramu, nieco s dobrym ratingom.
jemnejsie ladeny typ dievcata by sa toho mohol tiez asi zlaknut. dramu este hej ,ale na jemnejsie dusicky moze zvysok posobit odradzujuco .
pre zmiju by bolo asi najlepsie nieco typu harry potter, narnia most do krajiny terabithia (nechcem ich degradovat ,ale tieto filmy maju rozumnu pointu nesu nejak obzvlast brutalne a zase ktoremu 15 rocnemu dievcatu by sa takyto typ filmov nepacil ?) alebo nieco na takyto typ .....
zmija31
Light Expert
Light Expert

jin napísal:Počas pochodu sa chytá za ruku blbo, ale keď sa trafíš do tempa a idete pokojným krokom, tak nenápadne pár krát obtri chrbát svojej ruky o ten jej a pokiaľ sa nebude cukať, tak ju skús nežne chytiť za ruku a potom sa jej pozrieť do očí - tam bude odpoveď :wink:
Pokiaľ si salámista (:D) a nechce sa Ti "triafať", tak si sadnite na lavičku a ďalej pokračuj tak, ako to tu už bolo spomínané. :)
OT: A preboha použi alt shift. To z/y sa nedá normálne čítať :aasmile11:
ok toto vyzera nadejne skusim....a este sa opytam...minule ked nas bolo viac povedala ze chodenie zo spoluziakom...neni moc dobre...no a problem ze sme spoluziaci :cry:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:ok toto vyzera nadejne skusim....a este sa opytam...minule ked nas bolo viac povedala ze chodenie zo spoluziakom...neni moc dobre...no a problem ze sme spoluziaci :cry:
ono ked sa jej budes pacit a bude ta mat viac rada ako len kamaraada tak v tom problem 100% nebude a povedz jej, ze to je skor dobre ako zle keeby nahodou otom bola rec... moja byvala (s ktorou teraz vychadzam uplne perfektne) predomnou chodila so spoluziakom a s nim chodila 2 roky...a oni boli spolu uplne vkuse... to uplne myslim fakt uuuuplne rodicia ho mali radi, takze bola bezna vec, ked spal u nich a tak... (daj jej tento priklad...)
zmija31
Light Expert
Light Expert

cawte chlapci!!!!!bolo to cool...podarilo sa....dnes som ju bol odprevadit :oops: a drzali sme sa 8) chlapci thx za rady platim pivko alebo kofcu :smt003 :smt009
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:cawte chlapci!!!!!bolo to cool...podarilo sa....dnes som ju bol odprevadit :oops: a drzali sme sa 8) chlapci thx za rady platim pivko alebo kofcu :smt003 :smt009
Chlapee :)
Som rád, že Ti to vyšlo, aspoň niekomu sme tu pomohli s tým, že sa dostavili aj partičné výsledky :)
Tešíme sa s tebou, no ale veď daj aj podrobnosti nie? :wink:
midnight_man
Guru
Guru

zmija31 napísal:cawte chlapci!!!!!bolo to cool...podarilo sa....dnes som ju bol odprevadit :oops: a drzali sme sa 8) chlapci thx za rady platim pivko alebo kofcu :smt003 :smt009
Malo pripadov sa takto stastne vydari a ze rady s tohoto fora pomozu :roll: ale som rad ze patris k tym ktorym to pomohlo :) tesime sa stebou :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

no tak to trocha opisem.....isli sme 6...3chalani a 3 baby......tak no len tak z haluze povedala ze kazda baba jedneho chalana.... :lol: no a tak ja som bol ticho...a potom ideme....a jedna holka povedala chytme sa...tak ja som hned zaktrocil :P noa potom to bolo cool....isli sme na kolotoce :lol: tam sme trocha zakricali...sedela velda mna :oops: a potom ze ideme domov to bolo 20 30...tak kazdy chalan odprevadil jednu babu...lebo kto byval najblisie a ja som bol odprevadit viete asi koho :P a potom som ponukol ruku usmiala sa a podala...potom sme sa bavili.....a prisli sme pred jej dom pozreli sme sa na seba pozdravila ja tiez-.....(i ked nehovorim ze aspon obiat)ale tak na 1 krat to bolo ok a mozno po case sa to bude rozvijat :oops: tak som happy.....
midnight_man
Guru
Guru

ako malo staci cloveku aby bol stastný :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

to mu ver...... :lol: ale tak vies...toto je v podstate nieco new...na 13 rocneho chapes....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija31 napísal:no tak to trocha opisem.....isli sme 6...3chalani a 3 baby......tak no len tak z haluze povedala ze kazda baba jedneho chalana.... :lol: no a tak ja som bol ticho...a potom ideme....a jedna holka povedala chytme sa...tak ja som hned zaktrocil :P noa potom to bolo cool....isli sme na kolotoce :lol: tam sme trocha zakricali...sedela velda mna :oops: a potom ze ideme domov to bolo 20 30...tak kazdy chalan odprevadil jednu babu...lebo kto byval najblisie a ja som bol odprevadit viete asi koho :P a potom som ponukol ruku usmiala sa a podala...potom sme sa bavili.....a prisli sme pred jej dom pozreli sme sa na seba pozdravila ja tiez-.....(i ked nehovorim ze aspon obiat)ale tak na 1 krat to bolo ok a mozno po case sa to bude rozvijat :oops: tak som happy.....
Pekne :)
Postupne môžeš pridávať, osobne pr takýchto veciach stavia na pohľadoch. Teda pri držaní za ruku, z toho vyplynie veľa. Inak ako ďalšiu métu si môžeš stanoviť napr ruku jednu ruku v jej dlani a druhú okolo jej ramien. Ideálne pri sedení :wink: . S tým by si problém nemal mať. Inak nápad zobrať ju von s partiou bol dobrý - tam sa uvoľnila a bola spontánnejšia. Nabudúce však skús už buď menšiu skupinku, alebo choď iba s ňou...
Good luck :)
midnight_man
Guru
Guru

all

lol..ked som mal ja 13 rokov tak mi taketo veci po hlave vobec nebehali...mal som totalne uplne ine zaujmi......ako sa vravi doba ide dopredu :) aspon myslim
Napísať odpoveď