Aku pracu by ste nikdy nezobrali?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi komplet vsetko co sa tyka mediciny a potom take veci ako predavac v obchode , upraotvaciak
a podobne monotonne , nekreativne prace, to radsej tazku manualnu robotu, ako lahku, nonotonnu manualnu robotu... pariklad ked som minule leto bol na brigade v lesenatskej firme , robili sme lesenie v koksovni.. makali sme ako blazni, ale stale ked som sa pozrel na chlapika co dookola navera uhlie a sype ho do pece , cely den 8 hodin v kuse tak som bol rad, ze mozem nosit ocelove rury a lozit po leseni v 20m vyske
aspon trocha adrenalinu 
no ja by som nikdy nechcel byt ten v zachranke, moj otec je zachranar a viem co zaziva ked pridu na miestoa tam niekto reve krici a place a umiera. V polovici pripadov ide o vazne veci, v druhej polovici o smutne veci. Len dve percenta su zbytocne vyjazdy a plane poplachy.
Smrť ma nebere, skôr sere!!!
Smrť ma nebere, skôr sere!!!
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Robil by som cokolvek, co by mi prinieslo financie, ak by od toho zaviselo moje prezitie alebo prezitie mojej rodiny. A nezaujimal by ma nazor a posmesky inych.
Tym, ze si ale zatial mozem vyberat, som rad, ze sa uz par rokov pohybujem v IT svete. Urcite by som nechcel mat nic spolocne s medicinou alebo ekonomiou.
Tym, ze si ale zatial mozem vyberat, som rad, ze sa uz par rokov pohybujem v IT svete. Urcite by som nechcel mat nic spolocne s medicinou alebo ekonomiou.