Sa ostrihaj a maš po probleme.Len ich tym provokuješ.To tak isto jak by si v Nemecku počas WW2 chodil s židovskou hviezdou na ramene.skenner napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy![]()
takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer
peace
Sebaobrana - spreje, paralyzery...
Re: Sebaobrana - spreje, paralyzery...
MGSnake : no ešte , aby sa ľudia museli strihať , obliekať podľa niekoho potrieb , kam by sme sa takto dostali ?
Človek nemôže takto uvažovať , resp. strachovať sa celý život , lebo potom ten život bude stáť za hovno ...keď chce mať niekto dlhé vlasy nech má , je to jeho vec ...
Ľudia , ktorí vedia ohodnotiť niekoho podľa dĺžky vlasov , by sa mali v prvom prípade zamyslieť na sebou , jasné , že takí lolovia sa nezamyslia...
je veru smutné, že človek pomaly nemôže bez zbrane výjsť v súčastnosti v noci na ulicu ... ech sku*vená doba
btw , aby si si nemyslel , že som nejako zaujatý , nosím jednotku , cez leto nulu , hehe
Človek nemôže takto uvažovať , resp. strachovať sa celý život , lebo potom ten život bude stáť za hovno ...keď chce mať niekto dlhé vlasy nech má , je to jeho vec ...
Ľudia , ktorí vedia ohodnotiť niekoho podľa dĺžky vlasov , by sa mali v prvom prípade zamyslieť na sebou , jasné , že takí lolovia sa nezamyslia...
je veru smutné, že človek pomaly nemôže bez zbrane výjsť v súčastnosti v noci na ulicu ... ech sku*vená doba
btw , aby si si nemyslel , že som nejako zaujatý , nosím jednotku , cez leto nulu , hehe
o
Maš pravdu ale nech sa potom nestažuje že sa boji.Ked sa boji že ho zbiju tak nech sa ostriha a neprovokuje.Ale ak sa neboji tak kludne može nosit dlhe vlasy a nech sa s nimi aj pobije.Ja som reagoval iba na jeho stažnost že sa boji.
Ja mam Berettu 92 a pouzil som ju asi 4 krat.Hlavne ked som siel sam domov v noci.Mam v tom plynove naboje prvy slepy,potom 2 s CS plynom a potom az dokonca zasobnika pepraky.Dalsi zasobnik mam naplneny nabojmi s technickym korenim (ktore sa nesmie pouzivat na cloveku iba na zvieratach).Tato latka sposobuje opuch pluc.
Odporucam zakupit na ochranu plyniak,a nie slzak.Uz len na prvy pohlad to vyzera ze dokaze viac vystrasit
.Dosah plynu pri 9mm naboji je cirka 5 metrov.Samozrejme nie ked je vychrica
Nie je to ale moc pre takych suchsich
vazi to 1.5 kg a nosit to v puzdre zavesenom na zadku nie je ziadna sranda 
Odporucam zakupit na ochranu plyniak,a nie slzak.Uz len na prvy pohlad to vyzera ze dokaze viac vystrasit
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
yo yo, tiež mám v pláne kúpiť malý plynový revolver. A čo gumové projektily? tie majú väčší dosah a aspoň ostane nejaká podliatina pekná ..?mrnous napísal:Ja mam Berettu 92 a pouzil som ju asi 4 krat.Hlavne ked som siel sam domov v noci.Mam v tom plynove naboje prvy slepy,potom 2 s CS plynom a potom az dokonca zasobnika pepraky.Dalsi zasobnik mam naplneny nabojmi s technickym korenim (ktore sa nesmie pouzivat na cloveku iba na zvieratach).Tato latka sposobuje opuch pluc.
Odporucam zakupit na ochranu plyniak,a nie slzak.Uz len na prvy pohlad to vyzera ze dokaze viac vystrasit.Dosah plynu pri 9mm naboji je cirka 5 metrov.Samozrejme nie ked je vychrica
Nie je to ale moc pre takych suchsich
vazi to 1.5 kg a nosit to v puzdre zavesenom na zadku nie je ziadna sranda
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na jendom ceskom fore o zbraniach bola diskusia na temu plynovky a pani tam prisli k velmi nelichotivym zaverom pre tieto zbrane: vyzera ako skutocna atym ze ju na niekoho vytiahnes a on ma pravu (a pravdepodobne ju aj bude mat) tak ti rovno vplai medzi oci a este je pravne kryty, ono ucinok plynoviek je sice 5m, ale ked uz raz vystrelis, tak si v keli, lebo ostatnym agresorom dojde, ze to nie je prava zbran a mas po ptakoch. Na nejakeho podgurazeneho typka moze mat slusny zastrasujuci efekt, no ak na teba potom vytiahne ostru, tak
Lebo kupu plynovky som zvazoval i ja, no po tych nazoroch neviem neviem...
jj, povodne mi tatko ponukal fullauto-light-umelo-analogovu trubku...kinjeril napísal:To je ten poloautomaticko-digitalno-rychlopalny papek?
kedze jej mala hmotnost obmedzovala jej hybnost a tym padom efekt dopadu a nasledne zmeny povrchu na inkriminovanom telese by mali len esteticky charakter - z cervenanie, zvolil som druhu verziu, kde zmeny na mieste dopadu maju rozhodne viac invazivnejsi charakter a tym padom skor zabezpecia bezpecie pre mna ktory sa dufam bude nachadzat na tom spravnom konci spominaneho zariadenia...
omfg bracho LOL!!!
-
daniel.daniel
Medium Star