Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MGSnake
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Príspevok od používateľa MGSnake »

skenner napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy :D

takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer

peace
Sa ostrihaj a maš po probleme.Len ich tym provokuješ.To tak isto jak by si v Nemecku počas WW2 chodil s židovskou hviezdou na ramene.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MGSnake : no ešte , aby sa ľudia museli strihať , obliekať podľa niekoho potrieb , kam by sme sa takto dostali ?
Človek nemôže takto uvažovať , resp. strachovať sa celý život , lebo potom ten život bude stáť za hovno ...keď chce mať niekto dlhé vlasy nech má , je to jeho vec ...
Ľudia , ktorí vedia ohodnotiť niekoho podľa dĺžky vlasov , by sa mali v prvom prípade zamyslieť na sebou , jasné , že takí lolovia sa nezamyslia...
je veru smutné, že človek pomaly nemôže bez zbrane výjsť v súčastnosti v noci na ulicu ... ech sku*vená doba

btw , aby si si nemyslel , že som nejako zaujatý , nosím jednotku , cez leto nulu , hehe
MGSnake
Light Star
Light Star

o

Maš pravdu ale nech sa potom nestažuje že sa boji.Ked sa boji že ho zbiju tak nech sa ostriha a neprovokuje.Ale ak sa neboji tak kludne može nosit dlhe vlasy a nech sa s nimi aj pobije.Ja som reagoval iba na jeho stažnost že sa boji.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jj však jasné , ja som reagoval na súčastnosť :)

//
MGSnake napísal:Pozri veď už aj Britney sa ostrihala,asi mala tiež problemy s nackami. :D
lol :D
MGSnake
Light Star
Light Star

schw33k napísal:jj však jasné , ja som reagoval na súčastnosť :)
Pozri veď už aj Britney sa ostrihala,asi mala tiež problemy s nackami. :D
mrnous
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mrnous »

Ja mam Berettu 92 a pouzil som ju asi 4 krat.Hlavne ked som siel sam domov v noci.Mam v tom plynove naboje prvy slepy,potom 2 s CS plynom a potom az dokonca zasobnika pepraky.Dalsi zasobnik mam naplneny nabojmi s technickym korenim (ktore sa nesmie pouzivat na cloveku iba na zvieratach).Tato latka sposobuje opuch pluc.
Odporucam zakupit na ochranu plyniak,a nie slzak.Uz len na prvy pohlad to vyzera ze dokaze viac vystrasit :).Dosah plynu pri 9mm naboji je cirka 5 metrov.Samozrejme nie ked je vychrica :) Nie je to ale moc pre takych suchsich :) vazi to 1.5 kg a nosit to v puzdre zavesenom na zadku nie je ziadna sranda :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mrnous napísal:Ja mam Berettu 92 a pouzil som ju asi 4 krat.Hlavne ked som siel sam domov v noci.Mam v tom plynove naboje prvy slepy,potom 2 s CS plynom a potom az dokonca zasobnika pepraky.Dalsi zasobnik mam naplneny nabojmi s technickym korenim (ktore sa nesmie pouzivat na cloveku iba na zvieratach).Tato latka sposobuje opuch pluc.
Odporucam zakupit na ochranu plyniak,a nie slzak.Uz len na prvy pohlad to vyzera ze dokaze viac vystrasit :).Dosah plynu pri 9mm naboji je cirka 5 metrov.Samozrejme nie ked je vychrica :) Nie je to ale moc pre takych suchsich :) vazi to 1.5 kg a nosit to v puzdre zavesenom na zadku nie je ziadna sranda :)
yo yo, tiež mám v pláne kúpiť malý plynový revolver. A čo gumové projektily? tie majú väčší dosah a aspoň ostane nejaká podliatina pekná ..?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

krupica_dnb napísal:yo yo, tiež mám v pláne kúpiť malý plynový revolver. A čo gumové projektily? tie majú väčší dosah a aspoň ostane nejaká podliatina pekná ..?
Aj gumovým môžeš zabiť človeka :? ale to je pravda že taká rana ho odplaší že sa už nevráti.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

P3Bo napísal:Aj gumovým môžeš zabiť človeka :?
njn pri vystrele do hlavy .
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

na jendom ceskom fore o zbraniach bola diskusia na temu plynovky a pani tam prisli k velmi nelichotivym zaverom pre tieto zbrane: vyzera ako skutocna atym ze ju na niekoho vytiahnes a on ma pravu (a pravdepodobne ju aj bude mat) tak ti rovno vplai medzi oci a este je pravne kryty, ono ucinok plynoviek je sice 5m, ale ked uz raz vystrelis, tak si v keli, lebo ostatnym agresorom dojde, ze to nie je prava zbran a mas po ptakoch. Na nejakeho podgurazeneho typka moze mat slusny zastrasujuci efekt, no ak na teba potom vytiahne ostru, tak :? Lebo kupu plynovky som zvazoval i ja, no po tych nazoroch neviem neviem...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ja mam skvely paralyzer...
porysko od sekery...
pre pripad taky ze niekto bude skakat... no zatial som ho nemusel pouzit... a nosim ho v aute :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

deblasco napísal:ja mam skvely paralyzer...
porysko od sekery...
pre pripad taky ze niekto bude skakat... no zatial som ho nemusel pouzit... a nosim ho v aute :)
To je ten poloautomaticko-digitalno-rychlopalny papek? :D
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

kinjeril napísal:To je ten poloautomaticko-digitalno-rychlopalny papek? :D
jj, povodne mi tatko ponukal fullauto-light-umelo-analogovu trubku...
kedze jej mala hmotnost obmedzovala jej hybnost a tym padom efekt dopadu a nasledne zmeny povrchu na inkriminovanom telese by mali len esteticky charakter - z cervenanie, zvolil som druhu verziu, kde zmeny na mieste dopadu maju rozhodne viac invazivnejsi charakter a tym padom skor zabezpecia bezpecie pre mna ktory sa dufam bude nachadzat na tom spravnom konci spominaneho zariadenia...

omfg bracho LOL!!! :aasmile29:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

mal som boxer ale uz neviem kde je :lol: tak som zacal pouzivat lesenarsku ruru
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

boxer, ale zevraj sa to skor povazuje za utocnu ako obrannu zbran :(
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Zalezi aj od zoho aky mas boxer ak je uplne obycajny tak je to obranna zbran. Ale kamarat mal aj boxer ktory mal nejake ostre hroty a to uz bola utocna zbran.
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

daniel.daniel napísal:Zalezi aj od zoho aky mas boxer ak je uplne obycajny tak je to obranna zbran. Ale kamarat mal aj boxer ktory mal nejake ostre hroty a to uz bola utocna zbran.
mam ten bez ostnov :) ...lenze flojdom je to uplne jedno :?
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

ako zbran na sebeobranu ti moze stacit aj vyvrtka ak ju vies pouzit. ak nie, tak ti nepomoze ziadny zazrak. raz sa obranis a potom proti skupine nic. radsej si kup lahke tenisky na utek (keby doslo k najhorsiemu) a snazit sa riesit bez nasilia.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

taka kopacka steelkou do holene tiez robi soje.. a ket nezabere tak este jedna troch vyssie.. videl som jak dajaky punker kopol nacka steelkou a mu zlomil holennu kost
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

skenner napísal:taka kopacka steelkou do holene tiez robi soje.. a ket nezabere tak este jedna troch vyssie.. videl som jak dajaky punker kopol nacka steelkou a mu zlomil holennu kost
ale ked ich nosis 24hod/denne zaparia sa ti nohy :smt018
Napísať odpoveď