MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
Daemonko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daemonko »

:cry:
No,co uz takz je Sport bud vyhrame alebo prehrame a Svedi si nemohli dovolit prehrat vo 1/4 Finale. :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

VŠETCI sú ŠVAJČIARI !!
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Trebalo im piť Rusku vodku ? Sak nesu zvyknuti. :D Notorici jedni :twisted:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

audiotrack - Rozhodcovi nemozes povedat nic, nemas pravo na prostesty, na to je kapitan alebo asistenta. Navyse len tito mozu prist do rozhodcovskeho polkruhu. Stacilo, aby Gaborik povedal, ze ci je slepy a osobak je na svete. Tak to chodi, rozhodca je na lade pan.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Smutok velky, no taky je sport. Chlapci sa snažili, no druhu tretinu dokafrali a to rozhodlo. Mne ich je lluto, im je to este viac. Tak o rok opat a som rad, že som Slovak a mame plno skvelých chlapcov. Nepodarilo sa, no svet sa nezruti aj ked po pravde po zápase som bol hodne smutný. :smt115
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

je to skoda z toho pohladu ze tak zdolatelne svedske muzstvo tu dlho nebolo, brankar nepodrzal a takmer zo vsetkeho sme dali gol, bohuzial nasi v obrane boli len ako doprovod, mna osobne sklamal Chara, ak takto "nezne" hral aj v nhl tak neviem...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

:smt006 baj baj rusko... rychlo nakupit matriosky a utekat domov. ten hokej v druhej tretine bol taky spatny ze som sa zacal ucit temu na ang...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

no dajak vela dristov tu citam, dali sme 4 goly co je celkom uspech vzhladom na to kolko golov dokopy dostali svedi, Krizana by som za to nevynil, dnes obrana chaoz total, hlavne druha tretina, pri jednom gole bolo pekne vidno ako svedsky hrac strielal na branku z jednej strany, nasi dvaja obrancovia stoja v strede asi 3 metre od neho, krizan vyrazil na opacnu stranu a obaja nasi obrancovia (jeden bol Chara tusim) sa len otocili a pozerali na dorazku...
rozhodca ale mal na to tiez svoj podiel, mnozstvo faulov na nas nevidel (hokejka v Charovej tvari - a ze musela teda hodne vysoko atd atd), kraviny odpiskal ako fauly - hlavne Jurcinove posunutie - Jurcina robil co ma napisane v popise prace: "ked vidis hraca pol metra od svojho brankara, tak bez vycitiek mu prije*** alebo s nim pozametaj :D"

zlato prajem Rusom, hraju vyborny hokej
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ale čo tak Švé di boli lepší čo už... Aj ked ten rozhodca pískal teda dosť sprosto... Na druhej strane idem teraz na týžden preč tak aspoň nezmeškám nič podstatné :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

No co uz. Veelka skoda. :( Ta 2. tretina ich urcite ovela viac stve ako nas. Nechcel by som byt teraz na ich mieste.
Rusi su tak rozbehnuti ze ich v ceste za vitaznym tazenim asi tazko niekto zastavi.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

No ale nieje dolezite vyhrat ale zucasnit sa no ne??? :lol:
Ale aj tak im musim zablahozelat lebo podla mna su Super..snazili sa a neslo im o prachy alebo prestiz..ale o to aby vyhrali, vyhrali pre nas 8)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

SLOWENSKI HOKEJISTI SU SUPER..U MNA SU STALE UZASNI... U MNA SU VITAZI A AJ BUDU.. :aasmile29: :smt112 Lubkam ich a som im vdacna ze ukazali co v nich je a viem ze maju aj naviac
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skoda druhej tretiny. Rozhodujuci bol gol na 5:3 takato chyba v obrane sa nemoze v stvrtfinale MS stat. Mam z turnaja zmiesane pocity, snad Rusko bude pokracovat vo svojom krasnom hokeji. Prajem im zlato.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to bolo zaujimave, velmi slabucky Krizan nepodrzal muzstvo a este slabsia obrana mu k tomu vyrazne pomohla. Utok bol prijaznivy, dobre utocili, napadali a aj sa vracali. Skoda, ze sme nemali tolko stastia ako dlho roky mavaju Cesi, isli by sme urcite dalej. Nevadi, mozno o rok...

Vyborny hokej bol dnes Rusko s Ceskom, Rusko hrao vysoko elegantne a ucinne, Malkinov druhy gol pol ako z ucebnice. Keby sme narazili na muzstvo, tak verim tomu, ze chytime podobnu nakladacku ako Cesko.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

hojko napísal:Dnes to bolo zaujimave, velmi slabucky Krizan nepodrzal muzstvo
netáraj, čo zmohol Križan keď naša extra obrana nechala troch Švédov na našeho gólmana , bolo to proste nula bodov , hra sa mi celkom páčila , škoda , že náš šýl hry je dať gól a prestať hrať , čo už...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: Netaram, ja to vidim tak, ze chytal slabo. Pri kazdej sanci siel na lad, proste na kolena, staci strelit hore a ma problemy chytit puk. To je rovnake ako ked vysoky Cechmanek ostane stat a dostane puk na kolena, je to v hranici medzi betonom a lapackou a preto sa mu to tazko chyta. Keby take puky dostaval Krizan v polohe na kolenach, tak ich chyta ako maliny.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Dnes to bolo zaujimave, velmi slabucky Krizan nepodrzal muzstvo
Hojko ty si asi kukal iný hokej..Križan z 36striel vychytal 30striel...Z toho 2boli rozhodcove (Keď naňho padol hráč a on nemal šancu). A potom vylúčenie nášho hráča že odstraňovla švéda z bránkoviska a on spadol.
Potom dva góly boli našej obrany ktorá pustila 2 nájazdy na brankára. Maximálne tak 2 góly boli križanove. Ale aj tam kus hrala rolu obrana..V tomto zápase by nás nepodržal žiaden brankár !!
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Posrali to na celej čiare.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

suhlasim so sovietovicom, jeden gol bol Krizanoiv urcite ked sme hrali 5v3, strielal sved po zemi do stredu brany a krizan videl jasne strelu, dnes bola obrana ta zla
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

nerieste, vyhral ten lepsi a to boli zial svedi!Keby sme boli tak genialne hrali, tak to vyhrame a nemusime sa vyhovarat na rozhodcov a vsetko mozne. Treba uznat ze goly svedov boli zahluhou ich hry a nie nasich chyb, lebo potom aj nase goly by boli vysledkom chyb svedov a nie nasej snahy.
Napísať odpoveď