No,co uz takz je Sport bud vyhrame alebo prehrame a Svedi si nemohli dovolit prehrat vo 1/4 Finale.
MS v hokeji - Rusko 2007
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
no dajak vela dristov tu citam, dali sme 4 goly co je celkom uspech vzhladom na to kolko golov dokopy dostali svedi, Krizana by som za to nevynil, dnes obrana chaoz total, hlavne druha tretina, pri jednom gole bolo pekne vidno ako svedsky hrac strielal na branku z jednej strany, nasi dvaja obrancovia stoja v strede asi 3 metre od neho, krizan vyrazil na opacnu stranu a obaja nasi obrancovia (jeden bol Chara tusim) sa len otocili a pozerali na dorazku...
rozhodca ale mal na to tiez svoj podiel, mnozstvo faulov na nas nevidel (hokejka v Charovej tvari - a ze musela teda hodne vysoko atd atd), kraviny odpiskal ako fauly - hlavne Jurcinove posunutie - Jurcina robil co ma napisane v popise prace: "ked vidis hraca pol metra od svojho brankara, tak bez vycitiek mu prije*** alebo s nim pozametaj
"
zlato prajem Rusom, hraju vyborny hokej
rozhodca ale mal na to tiez svoj podiel, mnozstvo faulov na nas nevidel (hokejka v Charovej tvari - a ze musela teda hodne vysoko atd atd), kraviny odpiskal ako fauly - hlavne Jurcinove posunutie - Jurcina robil co ma napisane v popise prace: "ked vidis hraca pol metra od svojho brankara, tak bez vycitiek mu prije*** alebo s nim pozametaj
zlato prajem Rusom, hraju vyborny hokej
-
hojko
Site Admin
Dnes to bolo zaujimave, velmi slabucky Krizan nepodrzal muzstvo a este slabsia obrana mu k tomu vyrazne pomohla. Utok bol prijaznivy, dobre utocili, napadali a aj sa vracali. Skoda, ze sme nemali tolko stastia ako dlho roky mavaju Cesi, isli by sme urcite dalej. Nevadi, mozno o rok...
Vyborny hokej bol dnes Rusko s Ceskom, Rusko hrao vysoko elegantne a ucinne, Malkinov druhy gol pol ako z ucebnice. Keby sme narazili na muzstvo, tak verim tomu, ze chytime podobnu nakladacku ako Cesko.
Vyborny hokej bol dnes Rusko s Ceskom, Rusko hrao vysoko elegantne a ucinne, Malkinov druhy gol pol ako z ucebnice. Keby sme narazili na muzstvo, tak verim tomu, ze chytime podobnu nakladacku ako Cesko.
-
hojko
Site Admin
schw33k: Netaram, ja to vidim tak, ze chytal slabo. Pri kazdej sanci siel na lad, proste na kolena, staci strelit hore a ma problemy chytit puk. To je rovnake ako ked vysoky Cechmanek ostane stat a dostane puk na kolena, je to v hranici medzi betonom a lapackou a preto sa mu to tazko chyta. Keby take puky dostaval Krizan v polohe na kolenach, tak ich chyta ako maliny.
-
Soviet
Darca
Hojko ty si asi kukal iný hokej..Križan z 36striel vychytal 30striel...Z toho 2boli rozhodcove (Keď naňho padol hráč a on nemal šancu). A potom vylúčenie nášho hráča že odstraňovla švéda z bránkoviska a on spadol.hojko napísal:Dnes to bolo zaujimave, velmi slabucky Krizan nepodrzal muzstvo
Potom dva góly boli našej obrany ktorá pustila 2 nájazdy na brankára. Maximálne tak 2 góly boli križanove. Ale aj tam kus hrala rolu obrana..V tomto zápase by nás nepodržal žiaden brankár !!