Moj cisty osobny nazor.... Zacnem tym ze je uplne jedno ze ci idete vecer, v noci, abo poobede a je jedno ci po tmavych uzkych, alebo po sirokych svetlich (jediny rozdiel je v tom ze mate prietor na utek).
Teraz kusa OT ako priklad, idem si po dlhom cese hiphop, bo bola jedna party na ktorej som nechcel chybat. Co ja viem. Mozno bol 4 poobede. No kto si to nejde oproti mne. Nackovia! konkretne ich bolo 4. Polozjebany si do mna zacali skakat. Dajak som nechcel vytahovat kaser, bo sam. Tha asi 2 minuty tam do mna len pi***ali. Mestsky ktory boli na koci ulice (asi tak 250m daleko) na mna dlabali. Vsetci okolo iduci na mna dlabali. A bolo ich dost!!!! Ani za pi*u mi nehelpnu. Nakoniec nastastie odisli, aj ked som bol pripraveny na to ze dostanem na usta.
Spat ku teme:
nastroje ako kaser a spol. Ak to viete pouzivat, tak potom to nosil ako bibliu. Ale ku kazdemu je vyhoda a nevyhoda. neviem ci to tu uz niekto spisal, ale ja spisem svoj osobny nazor na obranne prostriedky (skoro so vsetkymi mam skusenost)

:
Takze:
(vsetko zalezi hlavne od poctu, ktory na vas ide):
Nozik:
-moja najneoblubenejsia (vlastne vsetky bodacie predmety)
-ak niekoho chcete zabit, tak to je na to robene a myslim ze to chce malo ludi
-skoro kontaktna zbran
-podla mna zla volba
boxer::
-pouzitelne v suboji iba 1vs1 or 1vs2
+ak chcete niekomu sposobit strasnu bolest, v pripade, ze je s ostnami, tak aj jazvy nadherna zbran
+staci jeden uder do hlavy, znamena to zlomenu celust, cize K.O.
-vyzaduje kontakt
paralizer:
-max prti jednemu
-vyzaduje kontakt
-ani to moc neomracuje
-uplne na nic
kaser:
-neucinte, popripade sa to otoci proti vam vo vetre
+aj proti skupinke (3-5, podla toho ako viete)
+ked je spravny a dobry z takych 3m, takze ziadny kontakt
+ostane lezat abo nieco v tom zmysle aj 10 min
+velmi dobre pre slabsich (cize aj zeny)
+proste ok, len si ho nenechajte zobrat
teleskopicky obusok:
-tazke
-dost narocne na priestor (aj ked je poskladany)
-+zalezi od zrucnosti, ale aj tak max 3 utocnici (vazne max)
-+vyzaduje zrucnos
+hoci sa ku utocnikovi priblizit musite, neni to kontak
+ledna supa do ruky, moze sposobit aj prasknutie kosti, co sa tyka klbou aj zlomenie
+po par uderov je utocnik neschopny behu, popripade chodze (ked to prehnate zivota) na VEMLI dlho
+mam ho strasne rad
pistol na slzne naboje:
+netreba zbrojak
-+vyzaduje zrucnost
+podla toho kolko mate nabojou, moze ist na vas utocnikou
-nevyhoda v silnom vetre
+ziadny kontakt (5m)
-ked vy mate naboje na slzak, dotycny moze vytiahnut normalnu
pistol (na strelne naboje):
-nutnost zbrojneho pasu
-cena
-+velka zrucnost
-velka pravdepodobnost ze utocnik zomrie (tak mu dobre)
+moze ist proti vam aj horda (prehanat treba)
*myslim ze o devine toho sami vsetci vedia dost
Ale jak tak, hociako viete ovladat to co mate v ruke (nech vas nenapadaju blbe poznamky) tak ak predsa len vas dostanu, skoncite este horsie, ako keby ste sa o nic nepokusali
A este vas s tym domlatia, zabiju
Moj nazor, dakujem
//edit:
prepacte, zabudol som a dakujem Shark NX ze to spomenul.
Aj ked su skoro vzdycky aspon 2, takze to je na nic, ale proti jednemu to je vazne nice...... Tuna som hodil par videii, aby ste vedeli aky to je ucinok (viem ze OT, ale nezdrzim sa povedat, ze sa mi strasne pacilo ako v tom prvom videu sa ten typek pokusal postavit a furt ho do dostalo az na zem

)
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=UlPZhjTgXbw&NR=1